ΖΩΔΙΑ

Τι “φτιάχνει” ερωτικά κάθε ζώδιο

Ποια είναι τα μυστικά για να ανεβάσετε τη λίμπιντό του συντρόφου σας; Αυτά που ανεβάζουν την ερωτική διάθεση δεν έχουν σχέση αποκλειστικά με το κρεβάτι. Για το κάθε ζώδιο υπάρχουν συμπεριφορές από την πλευρά του ερωτικού συντρόφου που απογειώνουν τη λίμπιντό του, γιατί το κάνουν να νιώθει επιθυμητό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο ερωτισμός γεννιέται πρώτα στο μυαλό. Το e-zwdia.gr ξέρει όλα τα μυστικά.

ΚΡΙΟΣ

Στον Κριό αρέσει όχι μόνο να νιώθει περήφανος για το ταίρι του, αλλά επίσης να καταλαβαίνει ότι και το ταίρι του περηφανεύεται που τον έχει στο πλευρό του. Αν, όπου βρεθείτε με κόσμο, δείχνεις ότι θέλεις να επιδεικνύεις τον Κριό ή την Κριαρίνα σου, να ξέρεις ότι αργότερα που θα βρεθείτε τα δυο σας, θα σε περιμένει μια ωραία ανταμοιβή… σε είδος. Αντίθετα, το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις είναι να τον αγνοείς κουβεντιάζοντας με άλλους. Είναι ικανός να σου το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο, φλερτάροντας ασύστολα και ό,τι ήθελε προκύψει με ένα άλλο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο παραδοσιακός τρόπος του στιλ «σε περιποιούμαι με ένα ωραίο τραπέζι και στη συνέχεια περνάμε στα… περαιτέρω», πιάνει πολύ με έναν Ταύρο. Ανάλογα με την προσπάθεια που κατέβαλες να ετοιμάσεις το φαγητό και να κάνεις ατμόσφαιρα στον χώρο, αντίστοιχη θα είναι και η δική του ανταπόκριση. Τουλάχιστον ο κόπος σου δεν θα πάει χαμένος. Και επιπλέον, ο Ταύρος είναι από τα πιο δυνατά σεξουαλικώς ζώδια. Ιδίως οι αρσενικοί εκπρόσωποι του ζωδίου φροντίζουν επιμελώς για την ικανοποίηση της συντρόφου τους. Αλλά μη ξενερώσεις, αν μετά θέλει να πάει σπίτι του. Προτιμά το δικό του κρεβάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλο που μπορεί να ντύνεται ή να φέρεται προκλητικά, ο Δίδυμος δεν αποσκοπεί πάντα στο κρεβάτι. Φτιάχνεται περισσότερο με την προοπτική της κατάκτησης, με την ανακάλυψη ενός καινούργιου ατόμου, με την έξυπνη ανταλλαγή σεξουαλικών υπονοουμένων. Κι αν τελικά προχωρήσετε στην ερωτική συνεύρεση, αυτό μπορεί για εκείνον να μη συνεπάγεται ούτε δέσμευση, ούτε πίστη. Ο μόνος τρόπος να κρατάς το ενδιαφέρον (και το σεξουαλικό) ενός Διδύμου, είναι να έχει διαρκώς κάτι να ανακαλύπτει σε σένα ή μαζί με σένα. Η σχέση σας πρέπει να είναι κάτι σαν το παιχνίδι με το κυνήγι του θησαυρού. Έτσι τρέφεται η επιθυμία του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχεις μπλέξει με Καρκίνο, σε περιμένει πολλή δουλειά. Δεν είναι απλό να τον κρατήσεις ευχαριστημένο. Χρειάζεται διαρκές καλόπιασμα, συνεχείς διαβεβαιώσεις, αμέτρητα χάδια και τρυφερότητες. Πρέπει να του δείχνεις διαρκώς ότι «δουλεύεις για τη σχέση» και ότι… δεν τον δουλεύεις εκείνον. Να κρατάς πάντα τις υποσχέσεις σου, να κάνεις αυτό που λες και να του δείχνεις ότι η αγάπη σου εξελίσσεται και ωριμάζει. Να του δίνεις τη συναισθηματική σιγουριά ώστε να ξεπεράσει τις ανασφάλειές του. Αν νιώσει ασφαλής και σίγουρος, η ερωτική του διάθεση θα απογειωθεί. Διαφορετικά θα είναι «κρατημένος» και μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα.

ΛΕΩΝ

Η ερωτική διάθεση του Λέοντα ανεβαίνει σε άμεση συνάρτηση με την αίσθηση ότι ανήκει στους ισχυρούς αυτού του κόσμου. Θα πρέπει λοιπόν κι εσύ να κινείσαι σε αυτό το πλαίσιο. Να του δείχνεις πόσο πολύ τον θαυμάζεις, επειδή είναι πετυχημένος και αξιοθαύμαστος ή είναι απλώς ζήτημα χρόνου να το καταφέρει. Να θαυμάζεις την εξυπνάδα και την καπατσοσύνη του. Σε ποιον τομέα; Δεν έχει σημασία. Ο Λέων αγαπά εκείνον που τον κάνει να νιώθει σπουδαίος. Αντίθετα, όποιος του δείχνει ότι τον υποτιμά ή του κάνει προσβλητική κριτική, θα υποστεί τις συνέπειες, με τη μορφή του ερωτικού εμπάργκο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος θέλει να δημιουργήσει μια οργανωμένη ζωή, που να περιλαμβάνει και το αγαπημένο του πρόσωπο. Αν τον πείσεις ότι μπορείς να ενταχτείς εκεί μέσα, έχεις κερδίσει την καρδιά του και όλα τα προνόμια που αυτό συνεπάγεται. Παρόλο που δείχνει ερωτικά συγκρατημένος, η αλήθεια είναι πως πρέπει πρώτα να αισθανθεί συναισθηματικά ασφαλής, για να εκδηλώσει όλο το φάσμα του ερωτισμού του. Να νιώσει ότι βρίσκεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπρέπειας. Αν με τη συμπεριφορά σου τον κάνεις να νομίζει ότι είσαι έτοιμος για… τσιλημπουρδήματα με την πρώτη ευκαιρία, η λίμπιντό του γκρεμίζεται στα τάρταρα.

ΖΥΓΟΣ

Αν ο Ζυγός δεν νιώθει έτοιμος για συναισθηματικό πλησίασμα, θα το ρίξει στην πλακίτσα, προκειμένου να αποφύγει οποιαδήποτε προσπάθειά σου να δώσεις μια άλλη τροπή στη σχέση. Αυτό το αναποφάσιστο ζώδιο δεν νιώθει καλά, όταν ο άλλος πάει να πάρει τα ηνία της κατάστασης. Προτιμά να έχει ο ίδιος τον έλεγχο, ώστε να μην τον στριμώχνουν. Γι’ αυτό και θέλει να τον αφήνεις να σε κυνηγά εκείνος και να παίρνει τις πρωτοβουλίες της προσέγγισης, ενώ εσύ θα παριστάνεις το θήραμα. Αλλά μην κάτσεις να σε πιάσει εύκολα, γιατί μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τίποτα δεν φτιάχνει ερωτικά τον Σκορπιό, όσο το να ζηλεύει. Πρέπει να βλέπει ότι υπάρχουν κι άλλοι αντίζηλοι, που σε διεκδικούν. Αλλά εσύ, και καλά, δεν θα έχεις μάτια παρά μόνο για εκείνον. Τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, γιατί και λίγο τσίνισμα, λίγη ανασφάλεια προσθέτει νοστιμάδα στη συνταγή. Τώρα, το πώς θα το παίξεις ώστε να πετύχεις τη σωστή δόση ζήλιας, αυτή που τον ερεθίζει ερωτικά χωρίς να κινδυνεύεις να… σου ανοίξει το κεφάλι, είναι δικό σου θέμα. Αν πάντως το καταφέρεις, θα περάσεις αξέχαστες στιγμές πάθους, καθώς ο Σκορπιός σου θα απολαμβάνει το τρόπαιό του, δηλαδή εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει να περνάτε καλά μαζί και να μη χαλάτε τις καρδιές σας. Τη δική του καρδιά τη χαλάει η ζήλια σου και γενικά ο έλεγχος. Επίσης τον εξιτάρει το να νιώθει ότι πρέπει και να σε κυνηγάει λιγάκι, γι’ αυτό μην αφήσεις να σε θεωρεί δεδομένο. Του αρέσει η καλοπέραση, και μπορείς εύκολα να του δημιουργήσεις ατμόσφαιρα με πρωτότυπα φαγητά και ποτά. Αλλά η καλύτερή του είναι να τον οδηγήσεις για σεξ σε ένα μέρος, όπου δεν το έχει ξανακάνει, από ένα ασανσέρ δημόσιας υπηρεσίας μέχρι ένα μπανγκαλόου στην Κένυα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω, ο σκοπός μιας σχέσης είναι οι άνθρωποι να αλληλοϋποστηρίζονται, οπότε αν παίξεις σωστά το δικό σου κομμάτι και του δίνεις αγάπη και περιποίηση, έχεις κερδίσει τον έρωτά του και όλα τα συνεπακόλουθα. Και επειδή έχει πρακτικό μυαλό, θα εκτιμήσει όχι τα ωραία λόγια αλλά τις πράξεις, π.χ. να του πληρώσεις ένα λογαριασμό, να του φτιάξεις μια βρύση ή να τον βοηθήσεις να διαλέξει κουρτίνες για το σαλόνι του. Αν νιώσει ότι είσαι ο άνθρωπός του, θα σου δείξει τον καλύτερο ερωτικό εαυτό του. Και καθώς είναι ο κρυφο-σεξουλιάρης του ζωδιακού, σε περιμένουν αξιομνημόνευτες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι από τα εγκεφαλικά ζώδια και μια ωραία ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, μπορεί να λειτουργήσει αφροδισιακά γι’ αυτόν. Εννοείται πως δεν θα μιλάτε για τα τελευταία οικονομικά μέτρα (εκτός κι αν έχεις να του παραθέσεις μια πρωτοποριακή θεωρία που θα τον κάνει να σε θαυμάσει). Αλλά μια συζήτηση για τα πράγματα που σας αρέσουν και που ονειρεύεστε θα τον ανεβάσει, μια που ως γνωστόν είναι ζώδιο που του αρέσει να κοιτά προς ένα καλύτερο μέλλον. Ως εκ τούτου, φρόντιζε να μην τον ψυχοπλακώνεις με τις απαισιόδοξες προβλέψεις σου, αν τον θέλεις… ορεξάτο για τη συνέχεια.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς θέλει να αισθάνεται πως κατέχει την καλύτερη θέση στην καρδιά σου. Δεν βαριέται να το ακούει, αντίθετα με εσένα που μπορεί να βαρεθείς να το λες. Του αρέσουν όλα όσα κάνουν κλασικά οι ερωτευμένοι, βόλτες χέρι-χέρι , φιλάκια και πολλές τρυφερότητες. Και δωράκια. Αν είναι κάτι ακριβό, ακόμα καλύτερα. Ο Ιχθύς θέλει να μοιράζεστε τα πάντα στη ζωή. Αν μάλιστα τον βάλεις συνδικαιούχο στον τραπεζικό λογαριασμό σου, θα το βρει πολύ σεξουαλικό. Αυτό το ζώδιο έχει έναν απίστευτο τρόπο να συνδυάζει τα πιο ρομαντικά συναισθήματα, με το πιο πεζό πρακτικό πνεύμα.