ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 2-3 Ιουνίου.

Ο Ερμής έχει περάσει στους Διδύμους κι έτσι είμαστε σε φάση trivial pursuit (στοκάρισμα άχρηστων πληροφοριών), ενώ ο ενθουσιασμός μας είναι διάχυτος, ακόμα και για απλά καθημερινά πράγματα, όπως το να πάμε να απλώσουμε τη μπουγάδα. Με τον τρόπο αυτό βέβαια αισθανόμαστε καλύτερα, καθώς αξιοποιούμε και τις γνώσεις μας και τις δυνατότητές μας για να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Παράλληλα, η Πανσέληνος στον Τοξότη, που επηρεάζει κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, μάς βοηθάει να συνειδητοποιήσουμε τι χρειαζόμαστε και τι όχι (και όχι μόνο σε επίπεδο ντουλάπας μιας και το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα). Το Σάββατο 2 Ιουνίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα προσδίδει στην ημέρα συναισθηματισμό (προσοχή μη σας στάξει το δάκρυ πάνω στη βλεφαρίδα και φύγει όλη η κατασκευή προς τα κάτω), ενώ γίνεται και δουλίτσα σε επίπεδο γκομενίσματος.

Αυτά τα ζώδια είναι αφιερωμένα στην εποχή των γάμων, που ξεκίνησε και επίσημα για φέτος.

*Για πληρέστερη εικόνα του ωροσκοπίου σας να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας*

ΚΡΙΟΣ

Δεν την παλεύετε ΚΑΘΟΛΟΥ όταν οι άλλοι σας λένε τι πρέπει να κάνετε (κι ας είναι “οι άλλοι” ο ίδιος σας ο παθολόγος που σας ξέρει από όταν εσείς φορούσατε πάνες και ο Αντρέας ζιβάγκο), κι αυτό γιατί, συνήθως, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο “σας βγαίνει” το πλάνο, παρότι συντρέχουν ταυτόχρονα οι παρακάτω προϋποθέσεις: (α) είναι του γιατρού, (β) παραλλήλως τα προσωπικά σας δεν επιτρέπουν (υπό κανονικές συνθήκες) ούτε το να πάτε στο σούπερ να πάρετε δυο κιλά ροδάκινα, πόσο μάλλον να βάζετε και στόχους που να τους πετυχαίνετε υπό κουλές συνθήκες. Ο Ερμής στον Οίκο των πνευματικών σας ταλέντων σάς δίνει φοβερό αβαντάζ στο να πουσάρετε ό,τι θέλετε όπου θέλετε, και γενικότερα οτιδήποτε σάς πιέζει (ή προσπαθεί) ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο είναι άμεσα διαχειρίσιμο, διότι γνωρίζεστε πού βρίσκεστε και πού θέλετε να πάτε (ναι, έστω κι αν κατευθύνεστε προς Λαμία μέσω Αθηνών – Κορίνθου). Αν εμπλεκόσασταν με κάποιο τρόπο σε γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο θα ήσασταν η πεθερά (πιθανότερο όλων η μάνα της νύφης) που θα δήλωνε στα κανάλια ότι δεν θα πήγαινε στο γάμο της κόρης της ούτε νεκρή (ακριβώς διότι η ίδια μπορεί να πάει Λαμία μέσω Αθηνών – Κορίνθου, αλλά κανείς δεν το πιστεύει, όπως ότι μεγάλωσε και στο Κολωνάκι και τώρα μένει σε ένα χωριό).

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα, πλέον, είναι πολύ απλά. Στη δουλειά έχουν λάβει το μήνυμα πως, αν ψάχνουν για τον Αχιλλέα Μητρόπουλο (για να μην πούμε κάποιον συγκεκριμένο επιθετικό προσδιορισμό), ας χτυπήσουν δίπλα – εσείς δεν ενδιαφέρεστε. Ως προς τα μπικικίνια υπάρχει μια σαφής κατεύθυνση επιδίωξης/ αξιοποίησής τους, ενώ παράλληλα ο Ερμής σάς βοηθάει να είστε ιδιαίτερα εφευρετικοί σε τρόπους επίλυσης προβλημάτων (όταν η “Stirella” συνάντησε εκείνη την παλιά διαφήμιση της χλωρίνης με το “μάνα έρχεται ο ναύαρχος” – αν βρεθεί σε κανενός το αρχείο, ας μου τη στείλει στην Ημερήσια Κουκουβάγια, πλιζ). Εννοείται πως ο Ουρανός κάνει δουλίτσα κι έτσι τα πράγματα αλλάζουν – ακόμα και με δική σας πρωτοβουλία, ενώ η Πανσέληνος των προηγούμενων ημερών σάς δίνει μια ώθηση να χαρείτε ακόμα και τις πιο ασήμαντες (για τους άλλους, για εσάς ο μουσακάς είναι εξόχως σημαντικός) καθημερινές στιγμές, όσο παράλληλα είστε ον φάιαρ στην τακτοποίηση διαφόρων εκκρεμοτήτων. Γενικώς δεν πιάνεστε και κάποιους τούς πονάει. Αν το Σαββατοκύριακό σας ήταν εμπλεκόμενος σε γάμο, θα ήταν η φίλη που αναρωτιέται αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε τσίτι για τη νύφη πέραν των όσων ράβει η Vera η Wang – πιο Wasp κι από τη Charlotte York.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η ώρα της γνώσης, (“της γνώσης το φως”, που λέει και το τραγούδι των γενεθλίων σας, που είναι all around), καθώς ο Ερμής στον 1ο Οίκο σας θέλει να σας μάθει διάφορα πράγματα – τώρα αν από το ένα σας αυτί μπαίνουν κι από το άλλο εξέρχονται ανέπαφα, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Η Πανσέληνος των προηγούμενων ημερών έφερε διάφορα απροσδόκητα νέα στη ζωή σας, τα οποία θα προσπαθήσουν να επιμηκύνουν τις επιπτώσεις τους και το Σαββατοκύριακο. Κάνετε chaneling την inner Joan Collins σας (από τη Δυναστεία, φυσικά) και όσο η βάτα απλώνει, τόσο απλώνει και ο ντουβρουτζάς σας για διάφορα θέματα (επαγγελματικά, γκομενικά, οικογενειακά). Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε όσο μπορείτε να ξεχάσετε την κυκλοθυμία ως έννοια και γενικά ως πανούκλα που ταλαιπωρεί την υφήλιο και πάρτε απόσταση από όσα μπορούν να σας αποπροσανατολίσουν από τη διαδικασία αυτοβελτίωσης στην οποία έχετε μπει (δε σας ρώτησε κανείς, ο Ήλιος κάνει τα δικά του όσο κι αν κοπανιέστε). Αν ήσασταν εμπλεκόμενοι σε γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο θα ήσασταν η προβληματισμένη νύφη, που θα αναρωτιόταν αν έκανε καλά να δώσει 500 ευρώ για εκείνη την τιάρα ή κακώς άκουσε την ξαδέρφη της που τη θέλει να βγει νύφη με θέμα “Λατέρνα, Γκλαμουριά και Λεξοτανίλ των 400”.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο λογισμός σας τρέχει, όπως θα το διατύπωνε ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης, ξανά μανά στο παρελθόν και σε σε όσα σάς έξυσαν τα άντερα τους πρόσφατους μνήμες, με ένα πνευματικο-υπαρξιακό χάσιμο να υπεισέρχεται στη διαδικασία, σαν όλα αυτά να τα έζησε κάποιος άλλος κι όχι εσείς, σαν να τα είδατε στο Netflix και μάλιστα σερί, όπως όταν η ίδια η τηλεόραση σε ρωτάει, όπως θα το διατύπωνε η Πίτσα Παπαδοπούλου μήπως “τζάμπα καίει η λάμπα”; Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει με αυτή τη διάθεση, από την οποία σάς τραβάει μακριά μόνο η φαντασία σας (αυτή που τα φταίει όλα, όπως θα έλεγε και ο Νταλάρας), όμως είναι στο χέρι σας να πείτε “Βάλε μια τελεία”, όπως θα υπαγόρευε στην εν λόγω περίπτωση η Καίτη Γαρμπή και να βγείτε έξω σαν άνθρωποι, αρκεί να μην πείτε σε όλο τον κόσμο τι ακριβώς σκέφτεστε ή μάλλον τι φαντάζεστε ότι θα έπρεπε να έχει γίνει ως τώρα. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε χρήσιμα πράγματα για τη ζωή σας, αρκεί να θέσετε σωστά τα όρια ανάμεσα στο “ήθελα” και το “έγινε”. Αν πηγαίνατε σε γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο, θα ήσασταν ο υπεύθυνος του κτήματος, που κρατάει στους ώμους του, όπως ο Άτλαντας τον κόσμο, 20 άτομα ΚΑΙ τις μεταξύ τους σκέσεις (πάντα με κάπα οι σκέσεις).

ΛΕΩΝ

Το σερί των μεγάλων λιονταρίσιων επιτυχιών συνεχίζεται από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς ο καημός σας εξακολουθεί να είναι το πού θα πάτε, τι θα φάτε (και πόσο), ποιον θα γνωρίσετε, με ποιον θα ανταλλάξετε απόψεις και γενικά πώς θα διαχειριστείτε αυτή την πνευματική καταιγίδα που σάς διαπερνάει, όσο η Πανσέληνος ακόμα στέλνει τα ερωτικά της vibes προς όλες τις κατευθύνσεις. Είστε πανέτοιμοι να γκομενίσετε μέχρι τελικής πτώσης, κι αν δεν θέλετε να προβείτε σε τέτοιες ενέργειες ένεκα της ύπαρξης ΤΟΥ Θανάση, τότε απλώς είστε all over him, σαν να λέμε δεν κρατιέστε, ενώ παραλλήλως έχετε όρεξη και για να ασχοληθείτε με τη δουλειά. Τι μπορεί να πάει στραβά στη διαδικασία αυτή; Σε γενικές γραμμές τίποτα, εκτός από τον υπερενθουσιασμό σας, ο οποίος μπορεί να εκληφθεί στραβά από τους άλλους – μεταξύ μας, να κι αν εκληφθεί να κι αν δεν εκληφθεί, επειδή οι υπόλοιποι δεν έχουν χιούμορ (έστω, αυτή την περίοδο) ή διαθέτουν αλλεργία στην προοπτική της ευτυχίας, εσείς δε φταίτε σε τίποτα. Αν ήσασταν καλεσμένοι σε γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο, αυτός θα ήταν της ξαδέρφης σας, την οποία θυμάστε ακόμα στο γυμνάσιο, ερωτευμένη με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και με όνειρο να γίνει συμβολαιογράφος στην Τιθορέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής σάς σπρώχνει όσο μπορεί για να σας αλλάξει το επαγγελματικό σας status – κι εσείς άλλο που δε θέλετε, με τόσους περιλιμπανόμενους που έχετε φάει στη μάπα μέχρι να κάνετε ταμείο σαν άνθρωποι. Βέβαια, όπως συμβαίνει και με τους αυστηρούς καθηγητές, έτσι γίνεται κανείς άνθρωπος – άλλο που εσείς δεν είχατε ανάγκη να φάτε τόση ταλαιπωρία, διότι είχατε πρόγραμμα να φτάσετε ως εδώ. Σε κάθε περίπτωση, η Πανσέληνος των προηγούμενων ημερών σάς βοηθάει ακόμα να έχετε μια καλή εικόνα του πώς πάει η κατάσταση στη δουλειά, ώστε το Σαββατοκύριακο να κυλήσει με ηρεμία και – τι άλλο; – πρόγραμμα για την ερχόμενη εβδομάδα, μιας και ο Ερμής θέλει να σας κάνει Σταρ Ελλάς στον τομέα σας. Τώρα, κάπου πρέπει να κολλήσει και ο Θανάσης σε αυτό, ωστόσο δε χρειάζεται να σας απασχολεί αυτή η φάση, διότι πάει από μόνη της, είναι μια χαρά ψημένος με ό,τι κάνετε, μια χαρά συνεργάσιμος και μια χαρά ανεκτικός και στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη να ξεκινήσετε να πάτε για ανθρωπιστικούς λόγους και να ξεμείνετε για χρόνια (όπως εκείνος ο γνωστός της Σόφης στο Ντόλτσε Βίτα). Αν ήσασταν εμπλεκόμενοι σε γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο θα ήσασταν η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη σε ΑΥΤΟ το καρέ από το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΖΥΓΟΣ

Ναι, παιδιά, ήρθε η ώρα να πάρετε το λόουερ, αλλά παράλληλα ήρθε και η ώρα να δείτε τι θα κάνετε με την ψυχούλα σας, η οποία φαίνεται εξάιτεντ εξωτερικά, αλλά από μέσα σας κλαίτε τον μακαρίτη, τα λεφτά που δώσατε στα λέιζερ πριν 4 χρόνια, μια μάσκα υαλουρονικού που σας τη χρέωσαν 50 ευρώ και έναν συμπέθερο που είχατε και πολύ τον συμπαθούσατε γιατί τον έλεγαν Βλάσση και έλεγε συνέχεια ανέκδοτα με Χανιώτες και Ηρακλειώτες. Η Πανσέληνος σάς σύγχυσε λίγο, καθώς τάραξε τα συναισθηματικά σας νερά (πόσο πια θα μου πείτε, αλλά ναι), κι έτσι η ανασφάλεια έκανε πάλι την εμφάνισή της, πάνω που έστρωνε η δουλειά, ο προγραμματισμός για το επικείμενο ταξίδι σας, το επόμενο βήμα στη ζωή σας (χωρίς τον Θανάση, είτε υπάρχει στο πλάνο, είτε όχι). Η ισορροπία είναι δύσκολο πράγμα, όσο κι αν νομίζετε πως εξ ορισμού το ‘χετε και μπορείτε να κάνετε το “Συναισθηματική ασφάλεια – Ορυμαγδός της ύπαρξης” τόσο γρήγορα όσο πάτε από το Παγκράτι στο Σύνταγμα. Αν ήσασταν εμπλεκόμενοι σε γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο, θα ήσασταν η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη που ήρθε για μισή μέρα από το Λονδίνο να πιει ερλ γκρέι με τον Κάρολο και την Καμίλα και να μιλήσουν για την πορεία της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχή του Σκορπιού είναι σαν ελβετικό ρολόι: ποτέ δεν ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Το αγαπησιάρικο περιβάλλον στο οποίο έχετε ενταχθεί αυτές τις μέρες δεν σας σταματά από το να βουτάτε στο βάθος των πραγμάτων και να βρίσκετε το ποιος, το τι και το γιατί οι γύρω σας έχουν αυτές τις συμπεριφορές (και τις καλές και τις άλλες). Αυτό δεν είναι κακό, ίσα ίσα, απλά όταν μιλάμε για μυστήρια της κακιάς συμφοράς και micropolitics στο ίδιο μήκος κύματος, σάς τη σπάει η άποψη του καθενός σε βαθμό που μπροστά σας η Σωσώ Παπαδήμα μοιάζει με προσκοπίνα στο 15ο Σύστημα Προσκόπων Αθηνών. Σε κάθε περίπτωση, ο συναισθηματισμός το Σαββατοκύριακο είναι δεδομένος, κι αυτός θα σας βγάλει από το σπίτι στο περιβάλλον που εσείς θα επιλέξετε ώστε να διαθέτει για εσάς ό,τι χρειάζεστε για να τον ζήσετε. Αν αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν πρόσκληση σε γάμο, εσείς θα ήσασταν από την πλευρά της νύφης, αν όχι η ίδια η νύφη – στη “χειρότερη” θα ήσασταν εκείνος που είχε ψυχανεμιστεί το affair πριν καν το χαμπαριάσει το ζευγάρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής φροντίζει ώστε ο Θανάσης και τα γκομενικά σας να κυριαρχούν στην ατζέντα της περιόδου – και του Σαββατοκύριακου συγκεκριμένα – καθώς ο αγώνας για την αμοιβαιότητα είναι πιο σημαντικός και noble κι από την αποκατάσταση της καλλιτεχνικής αξίας της Μαριάνθης Κεφάλα. Η Πανσέληνος των προηγούμενων ημερών σάς εξανάγκασε να ξεκινήσετε τα τάπερ στη δουλειά και το περπάτημα ως τη στάση του λεωφορείου – κι ευτυχώς όλο έγινε αναίμακτα για την ψυχολογία σας, καθώς στο μεταξύ αναγνωρίστηκε και η προσφορά σας στη δουλειά αυτή την περίοδο. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι όπως το θέλετε, δηλαδή όπως θα το διατύπωνε ο Γιάννης στους Απαράδεκτους “ένας συνδυασμός βάναυσου – τρυφερού, τρυφερού – βάναυσου” αρκεί να μην τα δώσετε όλα από την Παρασκευή και να κρατήσετε δυνάμεις (ψυχολογικές κυρίως), καθώς και ο περίγυρός σας και ο Θανάσης θα ζητήσουν πράγματα από εσάς, ενδεχομένως και άλλα από αυτά που είχατε αρχικώς ψυχανεμιστεί. Αν ήσασταν εμπλεκόμενοι σε γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως να ήσασταν η νύφη που θέλει να λέει σε όλο τον κόσμο “σ’ αγαπώ” – ακόμα και στους συμπέθερους του συμπέθερού σας, που τους βλέπετε για πρώτη φορά, και ενδεχομένως για τελευταία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάρα πολλά νεύρα έχετε με τη δουλειά και τους συναδέλφους και τον κάθε άσχετο που προσπαθεί να σας τη βγει επειδή παίρνετε όλο το credit για όσα συμβαίνουν στο χώρο εργασία σας και πριν καταλήξετε στους ανώνυμους αλκοολικούς καλό θα ήταν να τους αγνοήσετε για λίγο – έτσι κι αλλιώς το ξέρετε πως όταν σας έπλασε ο Θεός, πρέπει να είχε ΠΡΟΦΑΝΩΣ, έμπνευση, μεγάλη έμπνευση. Η Πανσέληνος των προηγούμενων ημερών έκανε δουλίτσα, καθώς αλάφρυνε τα πάντα στην καθημερινότητά σας – όσο βέβαια την αφήσατε – και θα εξακολουθήσει να κάνει το ίδιο και το Σαββατοκύριακο, αν όμως σταματήσετε να πιστεύετε πως υπάρχουν δυο πλευρές, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, Βίσση – Βανδή, και ενταχθείτε λίγο στην πραγματικότητα, η οποία τις περισσότερες φορές βγαίνει στις 50 αποχρώσεις του γκρι και σε κανένα από τα: μαύρο, άσπρο, κατάμαυρο, κάτασπρο κυκλαδίτικο εκτυφλωτικό της μπουγάδας του ΟΜΟ. Αν ήσασταν εμπλεκόμενοι σε γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο θα ήσασταν οι φίλοι της νύφης ή του γαμπρού που θα πήγαιναν στο σπίτι για τις προετοιμασίες από τις 10 και θα έλεγαν “άραξε γούμαν μου, τσάκω μια μπύρα για ξύρισμα, τα ξηρά καρπά παίζουν ή να παραγγείλουμε καμιά πίτσα”;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

“Θανάση, πρέπει να μιλήσουμε για τη σκέση μας” (πάντα με κάπα οι σκέσεις) είναι αυτό που ετοιμάζεστε να ξεστομίσετε, όχι όμως επειδή το θέλετε πράγματι, αλλά επειδή το διαβάσατε στη Τζέιν Έιρ ή το παρακολουθήσατε στη Τζένη – Τζένη. Ο Ερμής σάς γεμίζει το χρόνο με πολλά ενδιαφέροντα, κι επειδή και λεφτά υπάρχουν και στη δουλειά τρέχει καλά η φάση, έχετε άπειρο χρόνο να σπαταλήσετε για να ψάξετε να βρείτε κουσούρια και προβλήματα και πιθανές πηγές άγχους στα γκομενικά σας και τον τρόπο με τον οποίο επιδρούν στην καθημερινότητα. Το Σαββατοκύριακο θα πάει έτσι αν δεν αυτοχαστουκιστείτε και πείτε στον εαυτό σας “Χαλάρωσε”, με ύφος τουλάχιστον Βαγγέλη Μεϊμαράκη όταν τον αμφισβητούσαν ευθέως στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ. Καθώς οι ευκαιρίες για σον σον θα είναι πολλές αυτό το Σαββατοκύριακο, μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο τίποτα, αρκεί να μην αισθανθείτε πνευματική κούραση σαν να δίνετε πανελλήνιες και να σας έχει μείνει αδιάβαστη η μισή ιστορία κατεύθυνσης μισή μέρα πριν την εξέταση. Αν ήσασταν εμπλεκόμενοι σε γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο θα ήσασταν η αποσυντονισμένη καλεσμένη από της νύφης που θα έκανε πρόταση γάμου σε όποιον της γυάλιζε (καμιά φορά βέβαια αυτά είναι και τα καλύτερα), ερήμην, μπίτι, πώς το λέει ο Πατρινός γυπαετός.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε πάρα πολύ να μείνετε σπίτι και να ασχοληθείτε με τις κουρτίνες, τα σοβατεπιά που δε σας έβαλε ποτέ ο μάστορας, όσο κι αν τον παρακαλούσατε, τα φυτά της βεράντας, την τακτοποίηση των πετσετών προσώπου ανά απόχρωση, όμως η Πανσέληνος φρόντισε να σας καταδείξει πως όσο μένετε μέσα, τόσο “μένει” και το μέσα σας στάσιμο κι αρχίζει να μοιάζει με την καριέρα των Ζιγκ Ζαγκ μετά το ’94. Ο κόσμος βρίσκεται γύρω σας για να σας ακούσει και για να σας πει καλοπροαίρετα τη γνώμη του, εξ ου και είναι μια καλή αφορμή αυτή για να κάνετε το bonding που θέλατε με τους νέους ανθρώπους που έχουν αρχίσει να παίρνουν όλο και μεγαλύτερο ρόλο στην καθημερινότητά σας. Το ζήτημα είναι να μην σκέφτεστε διαρκώς και να πράττετε on the spot, χωρίς τσαπατσουλιές – ειδικά σε ό,τι αφορά τη δουλειά. Αν ήσασταν εμπλεκόμενος σε γάμο αυτό το Σαββατοκύριακο θα ήσασταν ο κουμπάρος, που ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα μπέρδευε τη διαδικασία για τα στέφανα και τις βέρες, καθώς και το ποιος ξάδερφος δε μιλιέται με ποιον, καθώς ο λογισμός σας τρέχει σε πιο ήπιες καταστάσεις και εν πάσει περιπτώσει δε σας ρώτησε κανείς πώς θα ήσασταν πλανητικά όταν κλεινόταν αυτός ο γάμος.

 

* Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο thedailyowl.gr