ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, 24 Αυγούστου;

Κριός

Σήμερα θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου μόνο εάν έχεις την επιβεβαίωση των άλλων διαφορετικά θα ξεκινήσεις να αμφιβάλλεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα φέρει θέματα σχέσεων και συνεργασιών στο προσκήνιο. Η αρμονία θα είναι το ζητούμενο και για αυτό σήμερα είναι ευνοϊκή ημέρα για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρίες που θα σου δοθούν και μη σε πιάσει ο εγωισμός!

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε βάλει στη διαδικασία να δείξεις πόσο εργατικός/η είσαι όταν το θελήσεις. Σήμερα πάντως θα έχεις την ευκαιρία να το δείξεις καθώς θα προκύψουν αρκετές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Εσύ αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως θα ανταπεξέλθεις και θα σου μείνει και διάθεση για να ασχοληθείς με τα δικά σου εφοδίασε τον οργανισμό σου με βιταμίνες για να έχεις και μια χείρα βοηθείας!

Δίδυμοι

Η ημέρα θα σε γεμίσει με όρεξη να ασχοληθείς με ένα δημιουργικό σου χόμπι ή να βρεις μια νέα δημιουργική απασχόληση καθώς κάπου πρέπει να διοχετεύσεις την έμπνευση σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι υπεύθυνη για τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες αλλά και τη διάθεση για φλερτ! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να βγεις από το σπίτι, να δεις φίλους σου και φυσικά να εξασκήσεις ένα από τα αγαπημένα σου χόμπι το φλερτ. Σήμερα θα νιώσεις παιδί αρκεί να μη γίνεις καλομαθημένο παιδί και ξεκινήσεις να γκρινιάζεις αν δεν σου κάνουν τα χατίρια!

Καρκίνος

Σήμερα θα νιώσεις μια εσωτερική αναστάτωση καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου παράπονα που έχεις από τους άλλους και κυρίως από την οικογένεια σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει να νιώσεις αδικημένος/η με αποτέλεσμα να γίνεις εσωστρεφής. Μην τα βάλεις με τους οικείους σου και ξεκινήσεις να τους απαριθμείς γεγονότα του παρελθόντος καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τσακωθείτε και όχι να τα λύσετε!

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα τονίσει χαρίσματα σου όπως η επικοινωνία αλλά και η τάση που έχεις για σπατάλες. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για να δεις τον/ην αδερφό/η σου, να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ή να βγεις για ψώνια στα μαγαζιά! Η εξωστρέφεια σου σε συνδυασμό με την ανάγκη σου για επικοινωνία μπορεί να σε παρασύρουν και να κάνεις αποκαλύψεις που αφορούν και εσένα αλλά και άλλους . Σκέψου πριν μιλήσεις αν δεν θέλεις να τρέχεις να τα σώσεις μετά!

Παρθένος

Η ημέρα θα φέρει μια γενική αναστάτωση που δεν είναι απαραίτητα άσχημη καθώς θα σε δραστηριοποιήσει προκειμένου να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Αιτία αυτής της “κινητοποίησης” είναι η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια και την ανάγκη να θωρακίσεις καλύτερα το ταμείο σου! Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις αποταμίευση προσπάθησε όμως να μην το παρακάνεις καθώς μπορεί να περάσεις στο άλλο άκρο αυτό της φιλαργυρίας!

Zυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει πληθώρα συναισθημάτων από τα πιο θετικά και ευχάριστα μέχρι τα πιο αρνητικά και δυσάρεστα. Η κυκλοθυμία σου δεν θα αργήσει να φανεί και στις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να περάσει απαρατήρητη. Είναι πολύ πιθανό να αφήνεις την εντύπωση πως σε νοιάζει μόνο ο εαυτός σου και να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους για αυτό σκέψου τη συμπεριφορά σου αν δεν θέλεις να δώσεις λάθος εντυπώσεις.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις πως οι άλλοι κινούνται απειλητικά απέναντι σου και αιτία για αυτό θα είναι η καχυποψία σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και την τάση να επηρεάζεσαι εύκολα από οτιδήποτε ακούσεις αρκεί να είναι αρνητικό! Επιστράτευσε τη λογική σου καθώς η καχυποψία σου μπορεί να προσβάλει ανθρώπους που δεν σου έχουν δώσει δικαιώματα και να δημιουργήσει προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις φίλους τους οποίους θέλεις να δεις αλλά οι υποχρεώσεις σου δεν σε άφηναν. Σήμερα δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες για αυτό κανόνισε μαζί τους μια συνάντηση προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα των διακοπών και να ανασυνταχθείτε! Σε περίπτωση που ασχολείστε με κάποιο σύλλογο ή ομάδα μια ιδέα που θα πέσει στο τραπέζι θα σας βάλει ξανά στην ενεργό δράση και θα σας κάνει να νιώσετε τη δύναμη της ομαδικότητας!

Αιγόκερως

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σε κουράσουν και είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις αναλάβει περισσότερες ευθύνες από αυτές που σου αναλογούν. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικές με επαγγελματικά σχέδια καθώς και κούραση. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή για χάρη της επαγγελματικής και να ξεκινήσουν οι δυσαρέσκειες στο σπίτι, για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες.

Υδροχόος

Έφτασε η ημέρα που θα σου χαρίσει ξανά το κέφι, τη διάθεση και τη ζωντάνια σου καθώς η Σελήνη πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού! Πάρε ρεπό από τις υποχρεώσεις σου σήμερα ή βρες το χρόνο για να κάνεις ένα διάλλειμα προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Κανόνισε μια επίσκεψη σε φίλους, συγγενείς και κουμπάρους και θα δεις πως οι συζητήσεις παρέα με ανθρώπους που αγαπάς θα σου φτιάξουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση!

Ιχθύς

Μια τυχαία συνάντηση ή μια σκέψη θα σε αναστατώσει συναισθηματικά καθώς θα γυρίσει το μυαλό σου σε αναμνήσεις του παρελθόντος. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει ιδιαίτερα κτητικό/η με χρήματα, υλικά αγαθά αλλά και με τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις διαφορετικά θα δημιουργηθεί μια δυσφορία στις σχέσεις σου που είναι πιθανό να φέρει και εντάσεις!