ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, 15 Αυγούστου;

Κριός

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις μια πρόταση να παραστείς σε μια γιορτή ή απλά να βγεις μια βόλτα με φίλους σου προκειμένου να διασκεδάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και ακόμα και αν είσαι έξω, στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα βρίσκονται έξοδα- έσοδα, ισολογισμοί και οικονομικές συμφωνίες. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αφήσεις τους υπολογισμούς καθώς δεν θα έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία βρίσκεσαι με αγαπημένα σου πρόσωπα και να περνάς καλά!

Ταύρος

Η προσοχή των άλλων θα είναι στραμμένη επάνω σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητος/η. Βέβαια η προσοχή σε εσένα μπορεί να στραφεί και για λάθος λόγους καθώς είναι πιθανό να φανείς αρκετά εγωκεντρικός/η. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες για αυτό επέλεξε να ασχοληθείς με αυτές αν θέλεις να έχεις το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Δίδυμοι

Σήμερα δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη για τίποτα και αν έχεις κάποια κοινωνική υποχρέωση ή κάποια γιορτή θα ξεκινήσεις να ψάχνεις δικαιολογίες προκειμένου να την αποφύγεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αλήθεια είναι πως δεν θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Αν εστιάσεις σε κάτι που σε ευχαριστεί και δημιουργείς στο μυαλό σου θετικές σκέψεις τότε θα καταφέρεις να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου και την επικοινωνιακή σου φόρμα.

Καρκίνος

Η ημέρα θα φέρει κόσμο δίπλα σου καθώς θα έχεις αρκετές προτάσεις για συναντήσεις, βόλτες με φίλους και επισκέψεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα φροντίσει να σου φτιάξει το κέφι και εσύ με τη σειρά σου θα φτιάξεις το κέφι εκείνων που θα βρεθούν δίπλα σου. Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση και μη μείνεις μέσα αλλά φρόντισε να περάσεις το χρόνο σου παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα!

Λέων

Σήμερα μπορεί να μη δουλεύεις αλλά το μυαλό σου θα είναι στη δουλειά καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα σου προκαλέσει επαγγελματικές ανησυχίες! Σε περίπτωση που δουλεύεις το μυαλό σου θα βρίσκεται στη δουλειά ακόμα και όταν σχολάσεις! Προσπάθησε να χαλαρώσεις καθώς σήμερα θα έχεις ευκαιρίες για εξόδους και το πιο πιθανό είναι να παραστείς και σε κοινωνικές υποχρεώσεις! Μπορεί να μη χαίρεσαι με την ιδέα αλλά θα καταφέρεις να χαλαρώσεις από την πίεση ακόμα και αν δεν το πιστεύεις.

Παρθένος

Σήμερα το μυαλό σου ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα και θα είναι δύσκολο να το επαναφέρεις στη τάξη! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη για δημόσιες σχέσεις! Αν έχεις κάποια πρόταση για έξοδο σήμερα μην αρνηθείς καθώς η συναναστροφή με αγαπημένα σου πρόσωπα και οι συζητήσεις μαζί τους, όχι μόνο θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις αλλά θα εμπλουτίσουν και τις γνώσεις σου!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να φέρνει στην επιφάνεια σκέψεις, συναισθήματα και απωθημένα που δεν σου είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Σήμερα καλό θα ήταν να μη ψάχνεις ευκαιρία για να εκνευριστείς με κάποιον/α προκειμένου να επιβεβαιώσεις τις ανησυχίες σου. Εστίασε σε κάτι που μπορεί να παρασύρει το μυαλό σου μακριά από δύσκολες σκέψεις και καχυποψίες προκειμένου να περάσεις την ημέρα με όσο το δυνατόν λιγότερες εντάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα η ημέρα θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στους άλλους καθώς θα κάνουν δυναμική εμφάνιση με διάφορους τρόπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε προτρέπει να δώσεις σημασία στις σχέσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου καθώς έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση τους. Είναι πολύ πιθανό να έχεις προτάσεις για κάποια έξοδο ή κάποια γιορτή που αν δεν αρνηθείς σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά και θα συσφίξεις και τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τοξότης

Σήμερα ακόμα και αν έχεις τελειώσει με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου το μυαλό σου θα τρέχει σε αυτά που έχεις να κάνεις αύριο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χαλαρώσεις με τίποτα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σε κρατά σε εγρήγορση προκειμένου να διευθετήσεις κάθε τι. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να περάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς έχεις ανάγκη ένα διάλλειμα προκειμένου να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου χαρίζει καλή διάθεση και όρεξη για κοινωνικές επαφές και δημόσιες σχέσεις. Σήμερα θα επιδιώξεις να μη μείνεις σπίτι και θα το καταφέρεις καθώς θα έχεις προτάσεις για έξοδο από φίλους, γνωστούς και το/η σύντροφο σου! Οτιδήποτε και να κάνεις σίγουρα η διάθεση σου θα σε βοηθήσει να περάσεις πολύ καλά! Πρόσεξε καθώς υπάρχει πιθανότητα να χάσεις λίγο το μέτρο και το επόμενο πρωί να σκέφτεσαι τι έκανες και να κοκκινίζεις!

Υδροχόος

Μια κοινωνική ή μια οικογενειακή υποχρέωση θα τραβήξει την προσοχή σου σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο. Είναι πιθανό να μην είσαι τόσο εξωστρεφής όσο είσαι συνήθως και θα ξεκινήσεις να θυμάσαι παράπονα που έχεις από τους άλλους και κυρίως από τους δικούς σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να βγεις μια βόλτα με την οικογένεια σου και να περάσεις χρόνο μαζί τους και μη χαλάσεις την ημέρα σου φέρνοντας αναμνήσεις του παρελθόντος.

Ιχθύς

Οι επαφές με κόσμο και οι συναντήσεις θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο σε προτρέπει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις δημόσιες σχέσεις. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην έχεις καμία διάθεση να μείνεις στο σπίτι άσε που όλο και κάποια πρόταση για έξοδο θα έχεις! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση και τις προσκλήσεις για να περάσεις μια έμορφη ημέρα παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.