ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σε κάνει αρκετά εσωστρεφή. Στο μυαλό σου θα έρθουν οικονομικά, προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα που θα σου δημιουργήσουν άγχος και εκνευρισμό. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη που μόλις έχει μπει στον Καρκίνο, θα σε βοηθήσει να επιτύχεις οποιοδήποτε στόχο σου. Η οικογένειά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό καθώς θα σε στηρίξει και θα γίνει η δύναμη σου. Είναι πιθανό να σου παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία που αφορά κάποιο ακίνητο ή κληρονομικά θέματα και θα πρέπει να την αντιληφθείς έγκαιρα.

Ταύρος

Το “χτίσιμο” των ανθρώπινων σχέσεων έχει μεγάλη σημασία για εσένα και γι αυτό σήμερα θα αφιερώσεις χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάς. Η Σελήνη μόλις πέρασε στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που μόλις μπήκε στον Καρκίνο, θα σου χαρίσει ενέργεια ώστε να ασχοληθείς με τα θέματα των ανθρώπων σου. Αν σου μείνει χρόνος θα ασχοληθείς και με τα δικά σου καθώς ενέργεια και διάθεση θα έχεις σίγουρα, όμως προτεραιότητα για εσένα θα έχουν οι άλλοι!

Δίδυμοι

Οι δουλειές θα σου αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο καθώς, αν θέλεις να τις φέρεις εις πέρας, θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που μόλις μπήκε στον  Καρκίνο, θα ενισχύσει τις αντοχές σου και θα σου χαρίσει ενέργεια. Σήμερα εκμεταλλεύσου τη δραστήρια φύση σου για να επιδιώξεις μια νέα συμφωνία που αφορά εργασιακά θέματα ή απλά για να δείξεις τι αξίζεις! Πρόσεξε να μην το παρακάνεις καθώς η υπερκόπωση καραδοκεί!

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να μη ξυπνήσεις με ιδιαίτερη διάθεση, όμως μέχρι το μεσημέρι πολλά θα έχουν αλλάξει! Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα ευνοήσει κάθε ενασχόληση σου με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που μόλις μπήκε στο ζώδιο σου, είναι μια καλή ευκαιρία για να δραστηριοποιηθείς και να μην περάσεις την ημέρα σου στο σπίτι! Βρες ένα νέο χόμπι, ασχολήσου με μια δραστηριότητα που σου αρέσει και αφιέρωσε χρόνο στους φίλους σου και τον/την σύντροφό σου. Αν θέλεις μπορείς να κάνεις και  όλα αυτά μαζί καθώς η ενέργεια σου θα είναι σύμμαχος σου!

Λέων

Η προσοχή σου θα στραφεί εντός οικίας καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που μόλις έχει μπει στον Καρκίνο, θα σου χαρίσει ενέργεια που θα την αφιερώσεις στους δικούς σου. Είναι πιθανό κάποιο μέλος της οικογένειάς σου να χρειαστεί τη βοήθεια σου και δεν θα διστάσεις να του τη δώσεις. Παρόλα αυτά αν βρεις χρόνο δε θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια και θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάποια αλλαγή στο χώρο που ζεις!

Παρθένος

Η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα κάνει την εμφάνιση της σήμερα και δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο/η. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο, θα σου χαρίσει έξτρα ενέργεια! Είναι μια καλή ευκαιρία και θα την αξιοποιήσεις για να κανονίσεις εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα, βόλτες στα μαγαζιά ή ακόμα και μια μικρή εκδρομή. Πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός/η καθώς η ενέργεια σου θα σε κάνει βιαστικό/η και είναι πολύ πιθανό να σκοντάψεις!

Ζυγός

Σήμερα η αυτοπεποίθηση σου είναι συνδεδεμένη με τα οικονομικά σου, με αποτέλεσμα να νιώσεις -έστω και για λίγο- ανασφάλεια. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που μόλις μπήκε στον Καρκίνο, θα σε παρακινήσει προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση στο πορτοφόλι σου. Άδραξε την ευκαιρία και κυνήγησε συμφέροντες διακανονισμούς, οικονομικές συμφωνίες ή -αν έχεις επιχειρήματα γι αυτό- μια αύξηση στη δουλειά. Αν δεν αφεθείς και δραστηριοποιηθείς, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρεθείς με κάποιο τρόπο κερδισμένος/η!

Σκορπιός

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και θα φέρει τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου στο προσκήνιο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο, θα σε κάνει ιδιαίτερα δραστήριο/α και δεν θα αφήσεις τίποτα στην τύχη του σήμερα. Αξιοποίησε την ενέργεια σου για να βοηθήσεις τις σχέσεις σου, αφιερώνοντας χρόνο στο/στη σύντροφό σου και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθεις κοντά με τους αγαπημένους σου καθώς θα έχεις την όρεξη και τη διάθεση να το κάνεις!

Τοξότης

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι πιο εσωστρεφής καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα αναμοχλεύσει τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο είναι μια καλή ευκαιρία για να συνειδητοποιήσεις τη δύναμη και τις ικανότητες σου και να αφήσεις πίσω τις ανασφάλειες σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η θέληση. Αν τη βρεις τότε σίγουρα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε περίεργη σκέψη που μπορεί να έρθει στο μυαλό σου!

Αιγόκερως

Οι φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές θα είναι το φόρτε σου σήμερα καθώς η Σελήνη μόλις πέρασε στο Σκορπιό και θα σε κάνει ακόμα πιο κοινωνικό/η και έτοιμο για δημόσιες σχέσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που μόλις μπήκε στον Καρκίνο θα σου φέρει ευκαιρίες για να προσεγγίσεις ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η μαχητικότητα σου και η αλτρουιστική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να κερδίσεις το θαυμασμό των φίλων σου και να βρεις νέους συμμάχους!

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και δεν έχεις σκοπό να τις παραμελήσεις καθώς είναι το εισιτήριο σου για να αποκτήσεις την αναγνώριση στη δουλειά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που μόλις μπήκε στον Καρκίνο, θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις κατά νου. Η θέληση, η επιμονή σου και οι μελετημένες σου κινήσεις είναι τρία χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου.

Ιχθύς

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το μόνο που θέλεις είναι να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο, θα ενισχύσει την ενέργεια σου σε σημείο που οι γύρω σου θα ξεκινήσουν να αναρωτιούνται αν σου συμβαίνει κάτι. Άδραξε την ημέρα και την ενέργεια σου ώστε να μη μείνεις σπίτι και να κάνεις νέες γνωριμίες ή πολύ πιθανό ακόμα και ένα ταξίδι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;