ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου καθώς θα προσπαθήσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει να δώσεις προσοχή στη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων καθώς θα έχει μεγάλη σημασία για εσένα. Η ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν συνεργασίες και νέες συμφωνίες καθώς θα είσαι σε θέση να βρεθείς στη θέση των άλλων και να καταλάβεις τι περιμένουν από εσένα.

Ταύρος

Σήμερα η καθημερινότητα θα γίνει φορτική καθώς θα έχει εργασιακές και οικογενειακές απαιτήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο  Ζυγό και θα σου υπενθυμίσει κάποιες υποχρεώσεις σου που πιθανό να είχες ξεχάσει σκόπιμα! Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική γι αυτό κάνε ένα πλάνο ώστε να μην παρασυρθείς και αφήσεις χρόνο χωρίς να τον εκμεταλλευτείς. Αν βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε σειρά προτεραιότητας και τηρήσεις το πρόγραμμα σου, τότε όχι μόνο θα τις τελειώσεις αλλά θα βρεις χρόνο και για εσένα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου χαρίσει διάθεση, ζωντάνια και μια αισιοδοξία που πηγάζει από μέσα σου. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τις χαρές της ζωής και με οτιδήποτε μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση, είτε είναι δραστηριότητα είτε είναι άνθρωπος. Η ημέρα ενδείκνυται για να δεις τους φίλους σου και να ξεκινήσετε μαζί ένα νέο χόμπι, προκειμένου να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό! Φυσικά και ο έρωτας θα παίξει μεγάλο ρόλο και θα σου ανεβάσει τη διάθεση καθώς μπορεί να σου φέρει κάποιο “δώρο”!

Καρκίνος

Σήμερα θα είσαι εσωστρεφής, θα δημιουργήσεις ένα κλίμα μυστηρίου γύρω σου και οι δικοί σου άνθρωποι δεν θα είναι εύκολο να καταλάβουν τι σκέφτεσαι. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα σε φέρει κοντά με την οικογένεια σου είτε γιατί έτσι θα νιώσεις ασφάλεια είτε γιατί θέλεις να κάνεις τα παράπονα σου. Είναι πιθανό να θυμηθείς κάθε μικρή και μεγάλη αδικία που έγινε σε εσένα και θα θελήσεις να τη μοιραστείς. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να αναζητήσεις κάποιον/α να πληρώσει τα σπασμένα και αυτό θα φέρει εντάσεις.

Λέων

Σήμερα θα αφιερώσεις την ημέρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε είναι αδέρφια είτε ξαδέρφια είτε ακόμα και γείτονες καθώς θέλεις να ακούσεις τυχόν θέματα που τους απασχολούν και να τους βοηθήσεις με τη γνώμη σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η, με αποτέλεσμα να μην έχεις διάθεση να μείνεις σπίτι. Είναι πιθανό να φτάσουν διάφορα νέα σε εσένα, αλλά αφενός θα πρέπει να ελέγξεις κατά πόσο είναι έγκυρα και αφετέρου θα πρέπει να μην μπεις στον πειρασμό να τα διαδώσεις!

Παρθένος

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται στις υποχρεώσεις σου και ιδιαίτερα σε αυτές που έχουν να κάνουν με λογαριασμούς καθώς, αν έχεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες, θα αισθάνεσαι ανασφάλεια. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα τονίσει οτιδήποτε έχει σχέση με τα υλικά σου αποκτήματα και τις οικονομικές υποχρεώσεις σου. Πρόσεξε καθώς στην προσπάθεια σου να πετύχεις στις συμφωνίες και να αυξήσεις το εισόδημα σου, μπορεί να ξεχάσεις πόσο σημαντικά είναι αυτά που ήδη έχεις.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα και διαθέσεις! Από τη μία θα έχεις ενέργεια για να κάνεις αγώνα δρόμου ενώ από την άλλη δεν θα έχεις όρεξη να σηκωθείς από τον καναπέ! Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς δεν θα ξέρουν τελικά αν θα σε κερδίσει η δράση ή ο καναπές! Προσπάθησε να ενημερώσεις τους γύρω σου για τις …προθέσεις σου σήμερα, προκειμένου να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις!

Σκορπιός

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι πιο εσωστρεφής γι αυτό θα επιλέξεις να μείνεις αμέτοχος/η σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου καθώς δεν θα έχεις όρεξη και ενέργεια! Η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό, είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σου και κάθε σκέψη που μπορεί να σε αγχώσει. Προσπάθησε αυτές οι σκέψεις να μη γίνουν εμμονές καθώς θα χάσεις όλη την ημέρα σκεπτόμενος/η κάθε πιθανό σενάριο καταστροφής που θα εντείνει κι άλλο τις ανασφάλειες σου!

Τοξότης

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως βρίσκονται δίπλα σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου αλλά και στις αποφάσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα ενισχύσει τις φιλικές σχέσεις και τις κοινωνικές συναναστροφές. “Ένας για όλους και όλοι για έναν” θα είναι η αγαπημένη σου φράση σήμερα και θα προσπαθήσεις να την υλοποιήσεις. Η μαχητικότητα σου -κυρίως για θέματα που αφορούν φίλους σου- θα γίνει η αιτία για να κερδίσεις το θαυμασμό των φίλων σου και αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο για εσένα!

Αιγόκερως

Σήμερα θα προτιμήσεις να στρέψεις την προσοχή σου στη δουλειά σου και θα κάνεις οτιδήποτε μπορείς προκειμένου να ξεχωρίσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα τονίσει τη σημασία που έχει για εσένα η καταξίωση σου και η κοινωνική σου αναγνώριση. Τα βλέμματα των συναδέλφων και των προϊσταμένων σου θα είναι στραμμένα επάνω σου γι αυτό θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου. Η ανάγκη σου να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους είναι μεγάλη, όμως όταν πας σπίτι άφησε για λίγο τη δουλειά και αφιέρωσε χρόνο στους δικούς σου.

Υδροχόος

Το μυαλό σου έχει ξεκινήσει δειλά – δειλά να κάνει σχέδια για τις διακοπές σου και μόνο η σκέψη θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και ευνοεί συζητήσεις και προγραμματισμούς διακοπών αλλά και ενός ταξιδιού. Η ημέρα θα έχει και επαφές με συγγενείς, γνωστούς και κουμπάρους και δεν αποκλείεται κάποιος από αυτούς να σου κάνει την πρόταση να σε φιλοξενήσει στο εξοχικό του! Σήμερα είναι πιθανό να έχεις και νέα σχετικά με κάποιες υποθέσεις σου και ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου προκαλέσει  συναισθηματική αναστάτωση καθώς θα φέρει στο μυαλό σου πρόσωπα και καταστάσεις που δεν νιώθεις καλά όταν τις θυμάσαι. Αυτό θα σε κάνει αρκετά εσωστρεφή, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να επικοινωνήσεις αυτά που σε ανησυχούν. Η ημέρα μπορεί να φέρει οικονομικές ευκαιρίες αλλά και ευκαιρίες που αφορούν επιχειρηματικές δραστηριότητες γι αυτό να είσαι ετοιμοπόλεμος/η!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;