ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και θα σε παρακινήσει να περάσεις καλά! Η εξωστρεφής διάθεση σου θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες, να συσφίξεις τις σχέσεις με τους φίλους σου και τον/την σύντροφό σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο, δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Αν έχεις κατά νου συναντήσεις και επαφές, πραγματοποίησε τες πριν το απόγευμα που το κλίμα θα είναι πιο ευνοϊκό.

Ταύρος

Κάποιο θέμα που αφορά το σπίτι σου θα έρθει στο προσκήνιο σήμερα και θα χρειαστεί οικογενειακό συμβούλιο προκειμένου να βρεθεί λύση. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου εντός οικίας καθώς θα χρειαστεί η συμβολή σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα αυξήσει το πείσμα σου και τον εκνευρισμό σου. Αυτά τα δύο είναι ικανά για να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

Δίδυμοι

Σήμερα η διάθεσή σου να βγεις, να συζητήσεις και να έρθεις κοντά με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, φίλους και γνωστούς, θα εκφράζει τη βασική σου ανάγκη. Η Σελήνη από το Λέοντα θα τονίσει ακόμα περισσότερο την επικοινωνιακή σου διάθεση γι αυτό και θα ξεκινήσεις τις δημόσιες σχέσεις! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ταύρο το απόγευμα, δεν θα σε βοηθήσει, αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που θα πεις οτιδήποτε και σκέψου δυο φορές πριν μιλήσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να παρεξηγηθείς.

Καρκίνος

Σήμερα το άγχος σου θα είναι τα οικονομικά σου θέματα και γι αυτό θα ασχοληθείς μόνο με αυτά και θα αφήσεις οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο δεν θα σε βοηθήσει να επιτύχεις συμφωνίες και διακανονισμούς που έχεις κατά νου. Απόφυγε να υπογράψεις ακόμα και να συζητήσεις για οικονομικά θέματα καθώς οτιδήποτε και να συμφωνήσεις το πιο πιθανό είναι να μην τηρηθεί. Επίσης απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα από φίλους σου καθώς θα δημιουργηθούν μπερδέματα!

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει μεταβολές στη διάθεση σου, ακόμα και χωρίς προφανή λόγο. Οι μεταβολές αυτές θα γίνουν εμφανείς στις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς οι αντιδράσεις σου μπορεί να τους εκνευρίσουν. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από τον Ταύρο το απόγευμα, δεν είναι βοηθητικό για επαφές και συζητήσεις επαγγελματικών θεμάτων και για θέματα επικοινωνίας γενικότερα. Αν έχεις κάποιο σημαντικό ραντεβού σήμερα και δεν μπορείς να το αναβάλλεις, να σκέφτεσαι δυο φορές πριν μιλήσεις.

Παρθένος

Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και, αν δεν μπορέσεις να αποφύγεις κάποιες, θα τις κάνεις γρήγορα – γρήγορα ώστε να τελειώνεις! Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο το απόγευμα, θα δημιουργήσει δυσκολία στη συνεννόηση με τους γύρω σου και θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας αλλά και τις υποχρεώσεις σου καθώς μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις. Μην ξεκινήσεις κάποια δουλειά αν δεν έχεις βεβαιωθεί για τις λεπτομέρειες καθώς μπορεί να υπάρξουν αλλαγές.

Ζυγός

Σήμερα για οποιοδήποτε θέμα και να σε απασχολεί θα απευθυνθείς στους φίλους σου και στους ανθρώπους που ξέρεις πως είναι δίπλα σου και είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο, το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις από λάθος συνεννόηση. Πριν ξεκινήσεις μια συλλογική εργασία βεβαιώσου πως έχεις γίνει κατανοητός/η ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα. Είναι πιθανό να εκνευριστείς με κάποιο/α φίλο/η σου αλλά θα πρέπει να προσέξεις τι θα πεις καθώς αυτό που θα πεις θα έχει συνέπειες.

Σκορπιός

Επαγγελματικά θέματα και οτιδήποτε άλλο αφορά την καριέρα σου, θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα. Είναι πιθανό να προκύψει μια εξέλιξη σε αυτό τον τομέα ή να σου γίνει μια δελεαστική πρόταση. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από τον Ταύρο το απόγευμα, θα δημιουργήσει μια γενικότερη αναστάτωση ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους, κυρίως λόγω παρανοήσεων. Απόφυγε να κάνεις σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες και να υπογράψεις οτιδήποτε αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Τοξότης

Σήμερα αυτό που θέλεις και έχεις ανάγκη είναι να περάσεις την ημέρα σου συζητώντας με ανθρώπους που αγαπάς και κάνοντας σχέδια για τις διακοπές σου ή για ένα ταξίδι που έχεις κατά νου.  Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και ευνοεί τις συζητήσεις και την ανταλλαγή πληροφοριών, όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο έχει άλλη γνώμη. Πρόσεξε τον τρόπο που θα εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου σε μια διαφορετική άποψη από τη δική σου καθώς αυτό μπορεί να γίνει η αιτία παρεξηγήσεων. Αν έχεις κανονίσει να ταξιδέψεις σήμερα, βεβαιώσου πως έχεις μαζί σου όλα όσα χρειάζεσαι και έλεγξε όλες τις λεπτομέρειες.

Αιγόκερως

Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη για επαφές με κόσμο καθώς μια σκέψη θα γίνει η αφορμή για να γυρίσεις σε καταστάσεις του παρελθόντος και θα φέρει στην επιφάνεια τα συναισθήματα και τα απωθημένα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο το απόγευμα, δεν θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα του τύπου πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει καθώς δεν ευσταθούν. Απόφυγε τις συμφωνίες και μάλιστα τις οικονομικές καθώς δεν ενδείκνυνται σήμερα.

Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι προσωπικές σχέσεις σου και οι συνεργασίες θα περάσουν μια απαιτητική ημέρα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο, δεν θα ευνοήσει την επικοινωνία σου με τους άλλους καθώς θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Όσο λιγότερα πεις τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να βγεις αλώβητος/η από τις εντάσεις της ημέρας. Θέματα μπορεί να υπάρξουν και στο σπίτι σου καθώς και εκεί θα είναι δύσκολο να σε καταλάβουν και να τους καταλάβεις. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για υπογραφές συμβολαίων και νέες συμφωνίες για αυτό άφησε τες για άλλη ημέρα.

Ιχθύς

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της θα σε κουράσουν σήμερα και δεν σου αρέσει καθόλου όταν πιέζεσαι. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο, μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες σε δουλειές και υποχρεώσεις λόγω λάθους συνεννόησης. Λάθη μπορεί να προκύψουν και σε εργασιακά πρότζεκτ που έχεις αναλάβει για αυτό βεβαιώσου πως όλα είναι όπως πρέπει πριν κάνεις κάποια παρουσίαση. Σήμερα δεν είναι ευνοϊκή ημέρα για να διεκδικήσεις το οτιδήποτε στη δουλειά γι αυτό κάνε λίγο υπομονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;