ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Απριλίου;

Κριός

Σήμερα από το πρωί δεν θα είσαι τόσο δραστήριος/α όσο συνηθίζεις και θα προτιμήσεις να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου στο σπίτι. Η Σελήνη έχει περάσει στον  Καρκίνο και μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Απόφυγε να μεταφέρεις οικογενειακά θέματα στη δουλειά σου αλλά και το αντίστροφο.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα ανεβάσει τη διάθεση σου αλλά και την ανάγκη σου για επικοινωνία, βόλτες και ψώνια! Σήμερα είναι πιθανό να έχεις προτάσεις για φαγητό και εξόδους με αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς, που δεν θα αρνηθείς καθώς θα έχεις όρεξη για κουβέντα. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πολύ πιθανό πάνω στην κουβέντα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να πεις πράγματα που δεν πρέπει.

Δίδυμοι

Το μυαλό σου σήμερα θα βρίσκεται σε οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις αφήσει καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο. Σήμερα είναι πιθανό να επιδιώξεις μια συζήτηση για αύξηση στη δουλειά ή θα δραστηριοποιηθείς προκειμένου να βρεις και μια άλλη πηγή εσόδων. Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος να κινηθείς στα άκρα και να «μαζέψεις» κατά πολύ τα έξοδα σου ακόμα και αυτά που είναι απαραίτητα. Αν καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα έξοδα και στα έσοδα δεν θα χρειαστεί να καταφύγεις σε ακραίες λύσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου υπενθυμίσει να φροντίσεις τον εαυτό σου καθώς τον έχεις παραμελήσει. Βέβαια θα έχεις την τάση να το παρακάνεις και μπορεί η έμφαση που θα δώσεις στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου σήμερα να παρερμηνευτεί. Ο σύντροφος σου ή κάποιος/α συνεργάτης σου είναι πιθανό να χρειαστούν τη βοήθεια σου ή τη συμβουλή σου σε κάποιο θέμα που τους απασχολεί. Μην την αρνηθείς και προσπάθησε να βρεις χρόνο και για εκείνους.

Λέων

Σήμερα δεν θα είσαι εξωστρεφής όπως συνηθίζεις και η καχυποψία σου  θα επηρεάσει τη σκέψη και τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει ένα αδιόρατο άγχος ακόμα και για μια απλή δουλειά της καθημερινότητας. Μην κάνεις σενάρια με το μυαλό σου καθώς τα περισσότερα ανήκουν μόνο στη φαντασία σου και επικεντρώσου στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Δείξε λίγο προσοχή σε ανθρώπους που μπορεί να γνωρίσεις σήμερα καθώς οι διαθέσεις τους δεν θα γίνουν εμφανείς από την πρώτη στιγμή.

Παρθένος

Η ημέρα θα σε προτρέψει να ασχοληθείς με συλλογικές εργασίες και θέματα που απασχολούν τους φίλους σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και ευνοεί κάθε ενασχόληση με τα «κοινά». Σήμερα θα βρεις τον τρόπο να βοηθήσεις τους φίλους σου με τις ιδέες σου και να αποκτήσεις νέους συμμάχους. Είναι πολύ πιθανό να σου γίνει και μια πρόταση από τους συναδέλφους σου για έξοδο μετά τη δουλειά και αν δεν αρνηθείς θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά μαζί τους.

Ζυγός

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα τονίσει την ανάγκη σου για αναγνώριση. Σήμερα θα επιδιώξεις να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω στη δουλειά σου και να αποδείξεις την αξία σου. Μη βιαστείς γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην αξιολογήσεις σωστά τις ευκαιρίες. Προτίμησε να ασχοληθείς μόνο με τη δουλειά σου και μείνε μακριά από πηγαδάκια στον επαγγελματικό σου χώρο αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Σκορπιός

Σήμερα θα γίνεις πολύ παρατηρητικός/η με οτιδήποτε βρίσκεται γύρω σου καθώς το μυαλό σου ψάχνει αφορμές και εικόνες για να ταξιδέψει! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής. Αν δεν καταφέρεις να κάνεις μια μονοήμερη εξόρμηση σε κάποιο μέρος που θέλεις τότε σίγουρα θα το καταφέρει το μυαλό σου και θα την πραγματοποιήσεις έστω και νοητά. Σήμερα είναι πιθανό να επιδιώξεις να μάθεις νέα αγαπημένων σου προσώπων που ζουν στο εξωτερικό καθώς θα αισθανθείς πως σου λείπουν.

Τοξότης

Η διάθεσή σου θα χάσει για λίγο την εξωστρέφεια που τη διακρίνει καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει πληθώρα έντονων συναισθημάτων. Σήμερα δύσκολα θα καταφέρεις να βάλεις ένα μέτρο στα συναισθήματα σου που θα κινούνται στα άκρα. Η ημέρα μπορεί να σε κάνει να εκνευριστείς πολύ, να παθιαστείς και να δημιουργήσεις μια αναταραχή στις σχέσεις σου. Σήμερα μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν και τρίτους ή το δημόσιο και δεν θα πρέπει να τις αμελήσεις.

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο συνεργασιών θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θα δώσεις μεγάλη σημασία στη γνώμη τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και είναι πιθανό να σε παρασύρει και να πάρεις αποφάσεις με βάση τα θέλω των άλλων και όχι τις δικές σου ανάγκες. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τον εαυτό σου από τους άλλους ώστε να μπορέσεις να σκεφτείς με γνώμονα αυτό που θέλεις και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι από εσένα.

Υδροχόος

Σήμερα η καθημερινότητα σου μπορεί να γίνει δύσκολη καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως οι δουλειές που έχεις, δεν θα σου αφήσουν χρόνο για να ασχοληθείς με το ταίρι σου, τις ανάγκες σου και τον εαυτό σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σε αναγκάσει να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας αγγαρείες και υποχρεώσεις. Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος προτίμησε να ξεκουραστείς καθώς ακόμα και μια βόλτα θα σε κουράσει περισσότερο.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και θα ανεβάσει τη διάθεση σου! Η ημέρα ενδείκνυται για να την αφιερώσεις στον εαυτό σου και σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Οι βόλτες με φίλους, η ενασχόληση με τα χόμπι σου και ο χρόνος που θα περάσεις με το ταίρι σου θα είναι αρκετά για να σου φτιάξουν την ημέρα! Άδραξε την ώστε να περάσεις κάθε λεπτό όπως το θέλεις και παρέα με ανθρώπους που αγαπάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;