ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Απριλίου;

Κριός

Η ανάγκη σου να κατανοήσεις τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου θα σου δημιουργήσει μια γενικότερη αναστάτωση καθώς θα ξεκινήσεις να συνειδητοποιείς κρυμμένα συναισθήματα, αγωνίες και φόβους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσμα και υπομονή. Χρησιμοποίησε αυτά τα ταλέντα για να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε αγχώνει και κάνε «συναισθηματική εκκαθάριση» σήμερα κιόλας!

Ταύρος

Οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι αλλά και οι προσωπικές σου σχέσεις θα βρεθούν και σήμερα στο προσκήνιο και δεν θα μπορέσουν να περάσουν απαρατήρητες. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου χαρίσει διορατικότητα και θα σε βάλει στη διαδικασία να γίνεις ένα μαζί τους. Σήμερα όμως μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν πια θέση στη ζωή σου γι αυτό πάρε την ευθύνη και προχώρησε στις αλλαγές που επιθυμείς.

Δίδυμοι

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν και σήμερα και εσύ έχεις  αρχίσει ήδη να εκνευρίζεσαι! Αιτία για αυτό είναι η κούραση σου, η οποία σου έχει δημιουργήσει και μια εσωτερική κατάπτωση και δεν ξέρεις με ποιον/α να τα βάλεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να ανασυνταχθείς και να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε σου έχει ανατεθεί. Αν δεις κάθε υποχρέωση σου σαν πρόκληση τότε όχι μόνο δεν θα κουραστείς αλλά θα ενισχύσεις και το πείσμα σου!

Καρκίνος

Άλλη μια ημέρα που θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του  Σκορπιού και σε γεμίζει με ενέργεια! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ενέργεια σου και είναι μια καλή αφορμή για να πάρεις την απόφαση να τη διοχετεύσεις κάπου που θα έχεις και όφελος. Ένα νέο άθλημα ή μια βόλτα στο γυμναστήριο είναι μια πολύ καλή ιδέα για σήμερα!

Λέων

Είναι πιθανό να υπάρχουν θέματα που έχουν δημιουργήσει μια απόσταση σε εσένα και την οικογένεια σου και η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα τα φέρει όλα στην επιφάνεια. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα ενισχύσει το πείσμα σου και τη θέληση σου να βρεθεί λύση άμεσα σε οτιδήποτε και να σε απασχολεί. Σήμερα ίσως χρειαστεί να κάνεις μια υποχώρηση ή μια αλλαγή προκειμένου να ηρεμήσεις τα πνεύματα για αυτό κρίνε και πράξε αναλόγως!

Παρθένος

Η ημέρα σου θα αποκτήσει νόημα μόνο εάν μοιραστείς με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου και οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την ανάγκη να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή με τους άλλους. Αυτό μπορεί να σε κάνει αδιάκριτο/η καθώς το ενδιαφέρον σου για οτιδήποτε τους απασχολεί μπορεί να παρερμηνευτεί. Μην πιέσεις καταστάσεις και άφησε τους άλλους να σου εκμυστηρευτούν αυτά που θέλουν.

Ζυγός

Σήμερα δεν θα πάρεις εύκολα αποφάσεις καθώς οι ανασφάλειες έχουν κάνει την εμφάνιση τους και θα σου δημιουργούν δεύτερες σκέψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να προστατέψεις οτιδήποτε θεωρείς δικό σου. Πρέπει να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες καθώς είναι πιθανό ο ζήλος σου σε συνδυασμό με την ανασφάλεια σου να σε οδηγήσει σε ακρότητες όσον αφορά τα χρήματα σου αλλά και τον/την σύντροφο σου!

Σκορπιός

Η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή σήμερα και θα περνάει από το ένα άκρο στο άλλο ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχεσαι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει το ταλέντο που έχεις να πείθεις τους άλλους! Σήμερα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις από κάθε συζήτηση που θα προκύψει με τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου καθώς η πειθώ σου και η επιμονή σου δεν θα αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης!

Τοξότης

Οι ανησυχίες σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου χαρίζει ένα τόνο απαισιοδοξίας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει πως η δύναμη είναι μέσα σου. Αν το θελήσεις πραγματικά έχεις τον τρόπο να κάνεις μια επανεκκίνηση και να αφήσεις όλα αυτά που σε φοβίζουν και σε αγχώνουν πίσω. Η να τα λύσεις δια παντός. Η να τα διαχειριστείς. Η επιλογή είναι στο χέρι σου.

Αιγόκερως

Οτιδήποτε απασχολεί τους φίλους σου θα απασχολήσει και εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα σου υπενθυμίσει τη φράση «ένας για όλους και όλοι για έναν»! Τα ζητήματα των άλλων θα αποκτήσουν μεγάλη σημασία για εσένα καθώς θέλεις να προσφέρεις τη βοήθεια σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να ξεσηκώσεις τους πάντες με αφορμή μια σκέψη, μια ιδέα ή μια συλλογική δουλειά. Αν δεν καταφέρεις  αυτά που θέλεις, τότε θα αποκτήσεις εμμονές και θα ξοδέψεις χρόνο προκειμένου να τα πετύχεις!

Υδροχόος

Το ενδιαφέρον σου και σήμερα είναι στραμμένο σε επαγγελματικά θέματα και είναι πιθανό να έχουν προκύψει διλλήματα που κρατούν δέσμια τη σκέψη σου μέχρι να αποφασίσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να αποκτήσεις «εμμονές» -με την καλή έννοια-  με τη δουλειά σου και την καριέρα σου. Σήμερα θα έχεις πειθώ και επιμονή και αυτά τα δύο χαρακτηριστικά θα σε βοηθήσουν στην προσπάθεια σου να ανελιχθείς και να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό στίβο.

Ιχθύς

Σήμερα θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να αποκτήσεις νέες καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να «βαλτώσεις». Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την περιέργεια σου με αποτέλεσμα, όχι μόνο να αναζητήσεις νέες γνώσεις, αλλά να εστιάσεις σε αυτές μέχρι να μάθεις τα πάντα. Η επιμονή σου θα είναι ένα στοιχείο που θα κάνει την εμφάνιση του σήμερα.  Αυτό μπορεί να εκνευρίσει τους συνομιλητές σου καθώς θα διαπιστώσουν πως θα τη χρησιμοποιήσεις σε κάθε συζήτηση και  με κάθε ευκαιρία!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;