ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Μαρτίου;

Κριός

Σήμερα θα είσαι περισσότερο συναισθηματικός/η από ότι συνήθως καθώς η Σελήνη πέρασε στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως η ενέργεια σου σε έχει εγκαταλείψει, όμως μην ανησυχείς καθώς αυτό είναι προσωρινό. Η απόμακρη στάση που θα κρατήσεις γενικότερα σήμερα, θα βάλει τους ανθρώπους γύρω σου σε σκέψεις για αυτό προσπάθησε να μη δώσεις στόχο. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις  καθώς θα έχεις την τάση να επηρεάζεσαι πολύ από τις απόψεις των άλλων και αυτό δεν θα σε πάει στη σωστή κατεύθυνση.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα για ένα διάλλειμα καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχες κουραστεί αρκετά. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις την αξία των φίλων στη ζωή σου. Είναι πολύ πιθανό κάποιος/α φίλος/η να χρειαστεί τη βοήθεια σου ή τη συμβουλή σου και δεν θα πρέπει να του την αρνηθείς. Σήμερα είναι πιθανό να έχεις και μια πρόταση από μια ομάδα ή ένα σύλλογο για να αναλάβετε μαζί μια δραστηριότητα καθώς η συμβολή σου θα είναι καθοριστικής σημασίας.

Δίδυμοι

Οι απαιτήσεις που θα έχεις από τον εαυτό σου θα είναι μεγάλες, κυρίως αν σχετίζονται και με επαγγελματικά θέματα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε κάνει αυστηρό/η με τον εαυτό σου καθώς θέλεις να ξεχωρίσεις και γνωρίζεις πως αυτό απαιτεί δουλειά. Επιδίωξε επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Χρειάζεται να δώσεις προσοχή καθώς οι φιλοδοξίες σου μπορεί να μην είναι ρεαλιστικές και να σε παρασύρουν σε ένα φαύλο κύκλο προσπαθειών που δεν θα έχει κανένα όφελος για εσένα.

Καρκίνος

Η ημέρα προσφέρεται για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου φέρει ευκαιρίες να μάθεις νέα πράγματα. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή μια επαγγελματική πιστοποίηση ώστε να εξειδικεύσεις τις γνώσεις σου. Οι επαφές με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου ευνοούνται σήμερα για αυτό αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κανονίσεις μια συνάντηση με συγγενείς, γνωστούς και κουμπάρους που κάνουν παράπονα που δεν σε βλέπουν!

Λέων

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι περίεργη καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα φέρει στο προσκήνιο συναισθηματικά, οικονομικά ακόμα και επαγγελματικά απωθημένα. Δεν είναι καλή ιδέα να τα βάλεις με τους γύρω σου προκειμένου να εκτονωθείς καθώς αυτό θα δημιουργήσει πρόσθετες εντάσεις που δεν τις χρειάζεσαι. Μια οικονομική συμφωνία με συνεταίρους σου ή μια συζήτηση μαζί τους για οικονομικά θέματα μπορεί να φέρει θετικές συμφωνίες αρκεί να μην αφήσεις τη συναισθηματική σου ένταση να λάβει μέρος στη συζήτηση.

Παρθένος

Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια και δεύτερες σκέψεις σχετικά με τις αποφάσεις σου γι αυτό και θα αναζητήσεις τη γνώμη αγαπημένων σου ανθρώπων. Από την άλλη θέλεις εκτός από τη συμβουλή των άλλων και την αποδοχή τους, γι αυτό θα τείνεις να πάρεις αποφάσεις με βάση τα δικά τους θέλω. Χρειάζεται να βρεις μια ισορροπία για να μην παρασυρθείς από τα θέλω των άλλων και να προσπαθήσεις να ενεργήσεις με βάση αυτά που θέλεις εσύ.

Ζυγός

Η ημέρα σήμερα θα είναι κουραστική καθώς θα προκύψουν δουλειές και αγγαρείες που δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε κάνει να βρεις ευφάνταστες δικαιολογίες προκειμένου να τις αποφύγεις. Αντί να χάνεις πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να ξεφύγεις, ασχολήσου μαζί τους και θα δεις πως θα καταφέρεις να τις βάλεις σε μια σειρά. Αν το κάνεις αυτό θα δεις πως θα σου μείνει και χρόνος για εσένα!

Σκορπιός

Η ημέρα που περίμενες έφτασε καθώς σήμερα θα βρεις χρόνο να τον ξοδέψεις αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό σου και τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη σου να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να κάνεις μια βόλτα για ψώνια, να συναντήσεις φίλους σου και να βγείτε για ένα ποτό! Η ημέρα είναι πολύ καλή και για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα που ήθελες από καιρό!

Τοξότης

Οι διαφωνίες με την οικογένεια σου για θέματα του σπιτιού θα γίνουν έντονες σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο/η και δεν θα σου είναι εύκολο να διαχειριστείς διαφορετικές γνώμες. Σήμερα θα θυμηθείς ξανά όλες τις αδικίες που έχεις υποστεί κατά καιρούς και θα σε πιάσει το παράπονο. Είναι πολύ πιθανό να τα βάλεις με όλους, ακόμα και με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά πρέπει να αφήσεις τις αδικίες τους παρελθόντος να παραμείνουν στο παρελθόν και να ασχοληθείς μόνο με το σήμερα.

Αιγόκερως

Οι συναντήσεις με κόσμο θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα φέρει νέα από συγγενικά σου πρόσωπα και γνωστούς σου κι εσύ δεν θα χάσεις ευκαιρία να ανοίξεις τη συζήτηση. Είναι πιθανό να βγεις μια βόλτα στα μαγαζιά με αφορμή κάποια πράγματα που χρειάζεσαι αλλά αυτή η βόλτα μπορεί να γίνει η αιτία να σπαταλήσεις πολλά χρήματα καθώς θα είσαι επιρρεπής σε πειρασμούς!

Υδροχόος

Σήμερα θα δώσεις βάση στα υλικά αγαθά καθώς η Σελήνη που μόλις έχει περάσει στους Ιχθύς, θα σε κάνει ανασφαλή καθώς θα νιώσεις πως αυτά που κερδίζεις δεν είναι αρκετά. Είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσεις αποταμίευση προκειμένου να νιώσεις πιο σίγουρος/η για το μέλλον. Επιδίωξε επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το εισόδημα σου καθώς η υπομονή σου θα είναι τέτοια που δεν θα σταματήσεις αν δεν καταφέρεις αυτό που θέλεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και κυκλοθυμικές τάσεις. Από τη μία θα νιώθεις γεμάτος/η ενέργεια και από την άλλη δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τίποτα. Αυτό θα μπερδέψει τους γύρω σου που δεν θα ξέρουν πώς να σου φερθούν. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο σταθερός στις απόψεις σου και μη φτάνεις στα άκρα καθώς κάτι τέτοιο θα έχει επιπτώσεις και στην ενέργεια σου αλλά και στις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;