ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Μαρτίου;

Κριός

Θέματα που σχετίζονται με τις οικονομικές απολαβές σου θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου κάνει επιτακτική την ανάγκη σου για ασφάλεια. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να επιδιώξεις συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο το ταμείο σου. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι η τάση σου να δράσεις παρορμητικά καθώς η ανασφάλεια που θα νιώσεις θα σου εντείνει αυτό το συναίσθημα.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να φέρεις στην επιφάνεια τα θέλω σου και τις ανάγκες σου χωρίς να σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν θέματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η κυκλοθυμία που ενδέχεται να έχεις θα ταράξει τα ύδατα. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός/η και συζητήσιμος/η διαφορετικά όχι μόνο δεν θα βρεις το δίκιο σου αλλά θα δημιουργήσεις και εντάσεις κυρίως με τους συνεργάτες ή τον/την σύντροφό σου!

Δίδυμοι

Σήμερα δεν θα είσαι τόσο εξωστρεφής όσο συνηθίζεις καθώς το μυαλό σου θα είναι απασχολημένο με σκέψεις που σε αγχώνουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα εντείνει τις εμμονές σου με αποτέλεσμα να μην αφήσει χώρο για τίποτε άλλο μέσα στο μυαλό σου. Προσπάθησε να μην είσαι καχύποπτος/η με ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αξία τους καθώς θα δημιουργήσεις προβλήματα ενώ δεν υπάρχουν. Η εργασιοθεραπεία και η ενασχόληση σου με δουλειές της καθημερινότητας θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο και μακριά από δυσάρεστες σκέψεις.

Καρκίνος

Η ημέρα θα σημάνει την έναρξη για ένα διάλλειμα από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να ξεκουραστείς και να δεις τους φίλους σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα τονίσει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου και να κανονίσεις μια έξοδο! Είναι πολύ πιθανό το ενδιαφέρον σου να στραφεί και σε συλλογικές δραστηριότητες καθώς μια ομάδα που είσαι εγγεγραμμένος/η πιθανό να χρειάζεται τη βοήθεια σου. Η ημέρα θα είναι γεμάτη από κοινωνικές συναναστροφές γι αυτό φρόντισε να το ευχαριστηθείς!

Λέων

Σήμερα η αυτοπεποίθηση σου θα είναι ανάλογη των επαγγελματικών και κοινωνικών σου κατακτήσεων καθώς όσο πιο κοντά νιώσεις στους επαγγελματικούς σου στόχους τόσο καλύτερα θα αισθανθείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και υποδηλώνει πως για να επιτύχεις αυτά που θέλεις θα πρέπει να κοπιάσεις καθώς δεν γίνεται τίποτα αλλιώς. Ο φόρτος εργασίας σου θα είναι μεγάλος και θα φέρει αντιδράσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς φαίνεται πως θα τους παραμελήσεις!

Παρθένος

Το μυαλό σου ταξιδεύει σήμερα και θα είναι δύσκολο να καταφέρει να βρεθεί εκεί που θα είναι και η φυσική σου παρουσία. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε κάνει ονειροπόλο καθώς έχεις ανάγκη να αποδράσεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου. Η ημέρα ενδείκνυται για να κάνεις επισκέψεις σε γνωστούς και συγγενείς και κυρίως σε αυτούς που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και μια πρόταση για ένα ταξίδι που θα σε ανανεώσει!

Ζυγός

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι υποτονική καθώς ακόμα και με μια μικρή αφορμή θα θυμηθείς πράγματα που δεν θα σου είναι ευχάριστα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα φέρει στην επιφάνεια τα καταπιεσμένα συναισθήματα σου και είναι πιθανό να σε κάνει να αισθανθείς άβολα με τον ίδιο σου τον εαυτό. Σήμερα ευνοούνται οι οικονομικές συμφωνίες και ιδιαίτερα αυτές που έχουν να κάνουν με υποθέσεις δανείων και οικονομικών που αφορούν τρίτους γι αυτό ξεκίνησε τη διευθέτηση άμεσα!

Σκορπιός

Σήμερα δεν θέλεις να σου επιρρίψει κανείς ευθύνες για τις αποφάσεις σου και για αυτό θα προτιμήσεις να συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τυχόν θέματα που έχεις πριν αποφασίσεις οτιδήποτε. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και τονίζει τη βαρύτητα που έχει για εσένα η γνώμη των συνεργατών και του/της συντρόφου σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει και ευκαιρίες για συμφωνίες και νέες συνεργασίες αλλά θα πρέπει να σκεφτείς μόνος/η τα υπέρ και τα κατά και να μην αφήσεις άλλους να πάρουν αποφάσεις που αφορούν εσένα.

Τοξότης

Οι υποχρεώσεις που έχεις σήμερα είτε είναι εργασιακές είτε οικογενειακές, θα είναι αρκετές και δεν θα σε αφήσουν να κινηθείς με χαλαρούς ρυθμούς όπως είχες κατά νου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου φέρει δουλειές και αγγαρείες και κάποιες από αυτές θα εμφανιστούν και έκτακτα. Οργάνωσε την ημέρα σου σωστά και κάνε ένα πλάνο ώστε να μοιράσεις το χρόνο σου κατάλληλα και να μην αφήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να σε εκθέσουν σε ανθρώπους που δεν πρέπει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου και θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου να βρεις χρόνο για εσένα. Επίλεξε να μην ασχοληθείς με οτιδήποτε σε γεμίζει με άγχος και αρνητικά συναισθήματα αλλά αξιοποίησε τη δημιουργικότητα που έχεις στα χόμπι σου και στα ενδιαφέροντα σου. Είναι μια καλή ημέρα για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να βρεθείς με τους φίλους σου να κάνετε μια βόλτα έξω και -αν είσαι ελεύθερος/η- να εξασκήσεις το ταλέντο σου στο φλερτ!

Υδροχόος

Η εσωτερική σου ανησυχία θα κάνει την εμφάνιση της σήμερα με αφορμή κάποιο θέμα συζήτησης που θα προκύψει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και οι πρώτοι που θα δεχτούν τις επιδράσεις της θα είναι τα πρόσωπα της οικογένειας σου. Είναι πολύ πιθανό να γίνεις πνεύμα αντιλογίας σήμερα και να δημιουργήσεις εντάσεις στο σπίτι. Αν δεν αφήσεις το πείσμα σου να σε παρασύρει τότε θα καταφέρεις να επικρατήσει μια σχετική ηρεμία, χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις στο οικογενειακό αλλά και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ιχθύς

Η πρωταρχική σου ανάγκη σήμερα θα είναι η ανάγκη σου για επικοινωνία καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο θα σε κάνει να καταλάβεις τη σημασία των ανθρώπινων επαφών και των δημόσιων σχέσεων! Ακόμα και αν δεν έχεις κανονίσει μια βόλτα για καφέ, σίγουρα ο δρόμος θα σε βγάλει μέχρι το σπίτι του γείτονα προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας. Σήμερα κατά τη διάρκεια των επαφών σου με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου είναι πιθανό να πεις πράγματα που δεν πρέπει για αυτό να μη βιάζεσαι να μιλήσεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;