ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δίνουν προτεραιότητα στην εξωτερική εμφάνιση

Είτε είναι λάτρεις του ωραίου, είτε κρίνουν κυρίως απ' αυτό που βλέπουν. Μπορείς να τους κατηγορήσεις ότι είναι επιφανειακοί αλλά είναι κάπως βαρύ να πεις κάτι τέτοιο με βάση το ζώδιο. Ας πούμε μόνο ότι είναι τα ζώδια που θα εστιάσουν πρώτα στην εξωτερική εμφάνιση κι έπειτα σε όλα τα υπόλοιπα.

Ζυγός

Η φυσική έλξη είναι απαραίτητη για τον Ζυγό ώστε να κάνουν καρδούλες τα μάτια του. Δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική ομορφιά, αν δεν γίνει το «κλικ» εκεί, δεν δίνουν δεύτερη ευκαιρία.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος λατρεύει τις selfies, δίνει μεγάλη σημασία πρωτίστως στη δική του εξωτερική εμφάνιση κι αυτό είναι ένα δείγμα για το πώς κρίνει και τους άλλους. Αν θες να σε βάλει στην καρδιά του, κάνε του απανωτά likes (καρδούλες μη σου πω) σε όσες περισσότερες από τις 350 χιλιάδες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στα social.

Ταύρος

Οι κακοπροαίρετοι λένε τον Ταύρο «επιφανειακό». Αρχικά να πούμε ότι θέλουν λούσα, καλή ζωή και τον πιο ωραίο σύντροφο. Πιστεύει ότι του αξίζουν τα καλύτερα, χωρίς να εμβαθύνει βέβαια σ’ αυτό που θεωρεί «καλύτερο».

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι ευγενικοί και κρατούν τους τύπους. Πολύ ωραία μέχρι εδώ. Από ‘κει και πέρα, είναι εξαιρετικά επικριτικοί. Μπορούν να σε κρίνουν χωρίς καν να σου μιλήσουν, απ’ αυτό που βλέπουν. Επικαλούνται το ένστικτό τους, αλλά επίτρεψέ μου να σ’ ενημερώσω ότι απλά «σκανάρουν» από την κορυφή ως τα νύχια.

Λέων

Δεν ξέρω αν θα πέσεις από τα σύννεφα μ’ αυτό που θα σου πω, αλλά τα Λιοντάρια έχουν μια κάποια εμμονούλα με τα υλικά αγαθά. Θαμπώνονται από τα ωραία ρούχα και κυρίως τ’ ακριβά, τους πλανεύει η ντόλτσε βίτα, αυτή που λεν’ ζωή γλυκιά. Θέλουν να είναι άψογοι τόσοι οι ίδιοι όσο κι όσοι βρίσκονται κοντά τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες δεν είναι κενοί συνήθως, απλά έχουν το εξής: συχνά δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να εμβαθύνουν στα συναισθήματα, στις σκέψεις και τις καταστάσεις. Οπότε για να μην πονοκεφαλιάζουν μένουν σ’ αυτό που βλέπουν, χωρίς να πηγαίνουν παρακάτω. Το καλοσχηματισμένο οπίσθιο θα τους συγκινήσει, κι ας το παίζουν intellectuel.