ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που πανικοβάλλονται πιο εύκολα

Όλες κι όλοι έχουμε εκείνη τη φίλη που παθαίνει πανικό και ταραχή όταν κάτι πάει στραβά. Δεν το κάνει επίτηδες, μην την κακολογείς. Κι αν είσαι εσύ ένα τέτοιο πλάσμα, καθόλου ψύχραιμο, που φέρνει την καταστροφή πριν την ώρα της, προσπάθησε να το διαχειριστείς όσο γίνεται μη μας πάθεις και τίποτα, αλλά έχε κατά νου πως ως έναν βαθμό δεν περνάει από το χέρι σου. Θα μιλήσω με αστρολογικά δεδομένα.

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν χαλαρώνουν εύκολα. Που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και με το που γίνεται το λάθος ξεκινούν το μοιρολόι. Αγχώνονται κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το ζώδιο επηρεάζει τον τρόπο που αντιδρούμε στον κόσμο και τα ερεθίσματά του.

 

Κριός

Έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τις καταστάσεις, ειδικά εκείνες που αφορούν σε ζητήματα υγείας. Σε τσιμπάει κουνούπι και εσύ το αντιμετωπίζεις σαν να σου επιτέθηκε δηλητηριώδης αράχνη. Δεν υπάρχει ψυχραιμία στον ορίζοντα. Μέχρι να φτάσεις στον γιατρό έχεις σκεφτεί με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια την κηδεία σου. Ηρέμησε λίγο, κάνε μια γυμναστική.

Δίδυμος

Εσύ δεν πανικοβάλλεσαι με αυτό που συμβαίνει, αλλά με εκείνο που ίσως έρθει. Η ανησυχία για το μέλλον είναι πάντα μεγάλη στο μυαλό σου, το οποίο σημαίνει πως αισιοδοξία μηδέν, ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης. Εστίασε περισσότερο στα καλά που συμβαίνουν στη ζωή σου, κυνήγησέ τα, ζήσε το τώρα και σταμάτα να σκέφτεσαι «τι θ’ απογίνουμε». Μόνο έτσι θα ηρεμήσεις. 

Παρθένος

Κόκκινο πανί για τον γλυκό Παρθένο είναι να τον βγάζεις από το πρόγραμμά του. Έχει μηδενική ανοχή στην αναποδιά, δεν αντιδρά με ψυχραιμία, φεύγει η γη κάτω από τα πόδια του. Πόσες σκέψεις μπορεί να σκεφτεί ένας εγκέφαλος σε κατάσταση πανικού; ε, τόσες και μερικές ακόμα σκαλώνουν στην Παρθένα κεφαλή και η καταστροφή έρχεται, να τη καλέ, δεν την βλέπεις στραβή είσαι; Ό,τι δεν περνάει από το χέρι του Παρθένου, του ανεβάζει κατακόρυφα το στρες.

Λέων

Ο Λέων μπορεί να σου λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα με λογική και χάρη, αρκεί να μην είναι δικό του. Όταν αισθάνεται πως κάτι τον απειλεί, σηκώνεται η τρίχα. Έχει κι αυτό το ηγετικό που τον ταλαιπωρεί, γιατί νιώθει πως πρέπει να τα πάρει όλα πάνω του και για όλα να φταίει εκείνος, οπότε με πιάνεις. Ο πανικός έρχεται για πλάκα και βγαίνει με πολλά πολλά νεύρα προς τα έξω.

Ιχθύς

Ενώ σε πρώτη φάση δίνουν την εντύπωση ότι τα Ψαράκια είναι κουλ και δεν τους αγγίζει τίποτα, στην πραγματικότητα μιλάμε για πολύ ανήσυχα όντα. Παθαίνουν εσωτερικό ταράκουλο, έχουν συγκεκριμένες φοβίες και πανικοβάλλονται κυρίως για πράγματα που τους αφορούν προσωπικά. Αν για παράδειγμα πεις το πρόβλημά σου σ’ έναν Ιχθύ, εκείνος θα αντιδράσει κάπως έτσι «έλα μωρέ μην κάνεις έτσι, μην τρελαίνεσαι, θα περάσει». Στην περίπτωση που το δράμα τον αφορά, αντίο ψυχραιμίες, καληνύχτα χαλαρότητες, τα χάνει όλα και πνίγεται. Γκλουπ.