ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που ερωτεύεται πιο εύκολα ένας άντρας

Η τέχνη της αποπλάνησης σε καμία περίπτωση δεν εξαντλείται στο πότε έχεις γεννηθεί και άρα στο τι ζώδιο είσαι. Είπαμε, τα άστρα επηρεάζουν την προσωπικότητα και τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι (κι εμείς εκείνους), αλλά μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο. Κάτω ο αστρολογικός ντετερμινισμός, ζήτω τα χαρακτηριστικά των ζωδίων που προσθέτουν πόντους ελκυστικότητας. Ποια κορίτσια είναι ευνοημένα από τ' άστρα ν' ανάβουν φωτιές;

Κριός

Φλογερή ύπαρξη, παρασέρνει και «καίει αργά» το θύμα της, σαν λαδάκι σε μέτρια φωτιά (είναι και ζώδιο της φωτιάς όπως ξέρουμε). Αποπνέει σιγουριά κι αυτό αρέσει, ενώ παράλληλα δείχνει ότι ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει για να κερδίσει το ενδιαφέρον του Κωστάκη τον οποίο έχει βάλει στο μάτι και δύσκολα θα της ξεφύγει. Σπεσιαλιτέ της Κριού το eye contact και δυνατό της σημείο η πειθώ.

Ταύρος

Η Ταυρίνα είναι ένα φωτεινό πλάσμα, η 50% ρομαντική- 50% αισθησιακή φύση της κολλάει σαν ρετσίνι στο μυαλό εκείνου που θα εντυπωσιάσει. Είναι και σταθερός τύπος, οπότε δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας. Kι όλα αυτά, γίνονται πολύ φυσικά στην περίπτωσή της. Ένα ακόμα δυνατό σημείο το γεγονός ότι της αρέσει να αγγίζει τον σύντροφό της. Αξέχαστη μένει η Ταυρίνα.

Λέων

Η Λιονταρίνα θέλει να μαζεύει τα φώτα πάνω της, τα έχουμε πει πολλάκις αυτά. Δεν θέλει να έχει το πάνω χέρι απαραίτητα, αλλά σίγουρα την πρωτοβουλία. Αν σε θέλει, θα κάνει τα πάντα για να σου κάνει την καλύτερη εντύπωση. Η Λιονταρίνα «κάνει χαμό» και στο κρεβάτι. Ακριβώς επειδή σκοπός της είναι να μην βγαίνει στιγμή από το μυαλό εκείνου που ποθεί, χαίρεται το σεξ μαζί του και του το δείχνει. Κι αυτό είναι κάτι που ο παρτενέρ της δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του.

Ζυγός

Η κυρία Ζυγός είναι δοτική, πάρε την εξής παραδοχή σαν κανόνα. Παίρνει απόλαυση με το να δίνει, με το να βλέπει τον Κωστάκη να χαίρεται επειδή εκείνη υπάρχει. Αν είσαι Ζυγίνα το ξέρεις, θέλεις να σε έχει ανάγκη ο καλός σου. Η δική της τεχνική αποπλάνησης στηρίζεται στο να είναι απαραίτητη σ’ εκείνον. Οπότε δίνει και ξαναδίνει. Εννοείται ότι θέλει να πάρει (σε δεύτερο χρόνο συνήθως) και κυρίως χωρίς να ζητήσει. Τι σημαίνει αυτό; ότι δεν είναι πιεστική, άρα δείχνει χαλαρή κι αυτό είναι πράσινο φως για εκείνον να πάει παρακάτω μαζί της.

Σκορπιός

Σιγά που δεν το περίμενες. Η απαραίτητη προσθήκη στη λίστα με τα πιο ελκυστικά ζώδια. Πάντα υπάρχει μία/ένας Σκορπιός. Γιατί φημίζεται για το πάθος και την ικανότητά της να γοητεύει σε σημείο που δεν ελέγχεται κιόλας. Έτσι είναι ο έρωτας μαζί της, μία τρέλα. Η Σκορπίνα ξεπερνάει τα όριά της κι αυτό φαντάζει συναρπαστικό, όπως άλλωστε και η αποφασιστικότητά της όταν θέλει να αποπλανήσει. Από την άλλη, δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος, δεν «πέφτει» εύκολα και το γεγονός ότι θέλει να προσπαθήσεις αρκετά για να την κατακτήσεις, δημιουργεί ένα κάποιο «κολληματάκι» στο μυαλό του Κωστάκη.