ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που μισούν τις εφήμερες σχέσεις

Unsplash

Αν θες να τους καταστρέψεις τη ζωή και να σε θυμούνται για πάντα ως κάποι@ που δεν τους σεβάστηκε καθόλου, μπλέξε μαζί τους ερωτικά χωρίς να είσαι σίγουρ@. Είναι τα ζώδια που μισούν τις εφήμερες σχέσεις και- όσο χαλαρά και κουλ- κι αν το παίζουν, εσύ δεν πρέπει να τα πιστέψεις. Δεν το ‘χουν καθόλου με τις σχέσεις της μιας βραδιάς. Είναι αστρολογικά ασύμβατοι, κανένα «γονίδιο» του ερωτικά εφήμερου. Γι’ αυτό και δύσκολα μπλέκουν σε κάτι τέτοιο απλά για να περάσουν καλά. Προτιμούν τις σοβαρές σχέσεις γιατί δεν μπορούν να διαχειριστούν το γεγονός ότι δεν πεθαίνεις να είσαι μαζί τους για πάντα. Τη φάση «μόνο σεξ» δεν την ντιλάρουν με τίποτα.

Αν θες κάτι προσωρινό απευθύνσου και κάποιο άλλο ζωδιάκι αν δεν θες να φας κατάρες. Δόξα τη γυάλινη σφαίρα, υπάρχουν άλλα 8. Τα παρακάτω 4 τραγουδούν δυνατά «μα δεν κρατάνε οι εφήμερες αγάπες».

Φυσικά και ο Ταύρος είναι Νο1 στα ζώδια που μισούν τις εφήμερες σχέσεις

Είναι πολύ καλοί για μόνιμοι σύντροφοι, αλλά η κτητικότητα και η ζήλια τους, δεν τους αφήνει να απολαύσουν μια σχέση που χτίζεται αποκλειστικά και μόνο πάνω στο σεξ. Όταν ένας Ταύρος ζηλεύει, γίνεται απρόβλεπτος και κυκλοθυμικός, οπότε τα one night stands δεν είναι ιδανικά γι’ αυτόν. Λίγο να ξέρεις από ζώδια, αντιλαμβάνεσαι γιατί η λίστα με τα ζώδια που μισούν τις εφήμερες σχέσεις έχει τον Ταύρο ψηλά.

Καρκίνος

Είναι το πιο συναισθηματικά γενναιόδωρο ζώδιο, γεγονός που το κάνει μάλλον ακατάλληλο για one night stand. Το γεγονός ότι στις προσωπικές τους σχέσεις δίνουν όλη τους την καρδιά, κάνουν τους Καρκίνους σχεδόν ανίκανους να χωνέψουν ότι κάποιος τους έχει μόνο για σεξ, κι έτσι δεν εγκαταλείπουν ουσιαστικά ποτέ την προσπάθεια να γίνουν κάτι παραπάνω. Οι Καρκίνοι, όπως και τα υπόλοιπα ζώδια που μισούν τις εφήμερες σχέσεις, δεν μπορούν να διαχωρίσουν τη σωματική από τη συναισθηματική έλξη και δεν ξεκολλάνε καθόλου εύκολα. Τους παίρνει χρόνια καμιά φορά.

Ο Παρθένος πρωτοστατεί στα ζώδια που δεν αντέχουν τις εφήμερες σχέσεις

Τώρα εσύ θες να περάσει καλά το control freak όταν δεν ξέρει αν θα σε ξαναδεί αύριο. Καλά, καλή τύχη. Οι Παρθένοι δεν νιώθουν και πολύ άνετα με το casual sex. Αργούν να χαλαρώσουν και γίνονται πολύ επικριτικοί με τους ερωτικούς τους παρτενέρ. Η υπεραναλυτική τους φύση δεν τους επιτρέπει να είναι αυθόρμητοι και να απολαύσουν τη στιγμή, οπότε δύσκολα γίνονται καλοί σύντροφοι της μια φοράς.

Σκορπιός

Γεμάτοι πάθος και δυναμισμό, οι Σκορπιοί είναι πολύ καλοί εραστές και ιδανικοί για το one night stand, μέχρι να δείξουν την άλλη τους πλευρά, την εμμονική. Είναι ένα από τα ζώδια που μισούν τις εφήμερες σχέσεις και κράτα το καλά αυτό στο μυαλό σου. Το πάθος τους μπορεί γρήγορα να μεταφραστεί σε δυσαρέσκεια και ζήλια, όταν δεν βρίσκουν ανταπόκριση στα συναισθήματά τους και κάπως έτσι μπορεί να βρεθείς μπλεγμένη με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που στόχευες εξ αρχής.