ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο ακατάστατα ζώδια

Τα στάνταρντς της τάξης και της υγιεινής είναι προσωπικά του καθενός και δύσκολα αλλάζουν. Για παράδειγμα, αν θέλεις να εκδικηθείς έναν Παρθένο, κλείδωσέ τον σ' ένα δωμάτιο με δυο δάχτυλα σκόνη και τίποτα στη θέση του, χωρίς σκούπα και ξεσκονόπανο. Το οποίο, πιθανότατα να είναι το δωμάτιο ενός Τοξότη ή ενός Ιχθύ. Πάμε να δούμε λοιπόν τα ζώδια που τα κάνουν όλα άνω κάτω και δεν συμφέρουν.

Υδροχόος

Με τον Υδροχόο συμβαίνει το εξής: θα σου κάνει επαγγελματικό καθάρισμα, να βλέπεις τη φάτσα σου στο χερούλι της πόρτας, αλλά θα περιμένει πρώτα να του γίνει μία πρώτη προειδοποίηση από το υγειονομικό και μετά. Ένας Υδροχόος πολύ μπορεί άνετα να ζήσει μέσα σ’ ένα αφόρητα ακατάστατο σπίτι, όχι γιατί το χαίρεται, απλά του βγαίνει ασυναίσθητα η ακαταστασία. Καμιά φορά ξεχνάει να πλυθεί κιόλας. Ρε τον μπαγάσα.

Τοξότης

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά για τον Τοξότη, ο οποίος δεν έχει καμία αίσθηση περί τάξης. «Ε όχι και αχούρι, μια χαρά είναι, δημιουργικό χάος», θα πει κλωτσώντας το παπούτσι κάτω από το τραπέζι. Μην του πειράξεις τίποτα, ξέρει πού είναι τι μέσα στο χαμό, το παν είναι να υπάρχει άνεση κι ευελιξία στην καθημερινότητά του. Πες του να πλύνει τα πιάτα, δεν θα σου το αρνηθεί ποτέ, εντάξει μωρέ ίσως το ξεχάσει αλλά σημασία έχει η καλή πρόθεση, πώς κάνεις έτσι;;;! Το μόνο πράγμα στο οποίο δεν κάνουν καμία έκπτωση τα Τοξοτάκια είναι η προσωπική τους υγεινή. Γιατί μπορεί η πετσέτα να είναι απλωμένη στον καναπέ ή στο καλοριφέρ κυρία μου, μυρίζει όμως αγριολούλουδο βρετανικής υπαίθρου. 

Ιχθύς

Πες τον σίφουνα, πες τον τυφώνα, πες τον ανεμοστρόβιλο, θ’ ακούσει. Ο Ιχθύς θεωρεί το καθάρισμα το απόλυτο χάσιμο χρόνου, αφού σου λέει έχουν εκατομμύρια πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουν από το να γυρνάνε γύρω γύρω με τη σκούπα. Για την προσωπική τους υγιεινή δεν το συζητάμε, ειδικά με το πλύσιμο δοντιών (που έχει να κάνει με την εικόνα τους) έχουν μανία. Αλλά ξεσκόνισμα, σιγύρισμα και δίπλωμα ρούχων, πφφ, ρουτίνα, οπότε γιόλο.

Ταύρος

Τα Ταυράκια πολύ θα ήθελαν να έχουν το σπίτι τους πεντακάθαρο και όλα στη θέση τους, αλλά να, έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να βάλουν ένα ποτηράκι κρασί και να τα πουν με τα φιλαράκια τους πριν βάλουν την ποδιά κι αρχίσουν το τρίψιμο (τρεις φορές το χρόνο γενική και πολύ σου λέω). Καμία πίεση, κανένας ψυχαναγκασμός εδώ, η ηλεκτρική μπορεί να περιμένει στην πρίζα κάποιες ώρες/μέρες, έτσι κι αλλιώς αφού δεν το γλιτώνουμε, ας το χαρούμε μέχρι τότε. Αϊ γεια μας.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!