ΖΩΔΙΑ

Σημάδια ότι σε θέλει, σύμφωνα με το ζώδιό του

Δεν είναι μόνο αυτά που λέει, αλλά κυρίως όσα δείχνει. Κωδικοποιημένες, ασυναίσθητες κινήσεις που ανήκουν στο «λεξικό» της γλώσσας του σώματος και «λένε» πολλά. Τα συναισθήματα δεν εκφράζονται μόνο με λέξεις, αλλά με αντιδράσεις του κορμιού. Το κάνεις εσύ, το κάνει κι εκείνος. Ειδικά όταν δεν είναι εξωστρεφής ή δεν συνηθίζει να περιγράφει όσα νιώθει. Αν λοιπόν έχεις τις αμφιβολίες σου ή απλά θες να δώσεις μία σημασία παραπάνω στα «ανείπωτά» του και σε όσα δεν κάνει με πρόθεση για να βεβαιωθείς πως ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, μάθε τι ζώδιο είναι και παρατήρησέ τον.

Κριός

Με τον Κριό δεν θα ταλαιπωρηθείς και πολύ σ’ αυτό το στάδιο. Συνήθως λέει τα πράγματα όπως είναι. Θα σου το πει και θα σου το δείξει με αμέτρητους τρόπους. Θα είναι δίπλα σου, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Οι Κριοί ενστικτωδώς φέρνουν το κορμί τους κοντά σ’ εκείνο που λαχταρούν.

Ταύρος

Θα σε κοιτάξει πολύ στα μάτια, τις πιο καθοριστικές στιγμές. Ως ιππότης, την Βασούλα του θα την προσέξει. Ανοίγει πόρτες, τραβάει καρέκλα για να κάτσεις, σε ρωτάει αν πεινάς, αν διψάς. Ενδιαφέρεται με κάθε λεκτικό και μη τρόπο.

Δίδυμος

Το Διδυμάκι το έχει στη φύση του το φλερτ. Τα κόλπα του περιλαμβάνουν περιτριγύρισμα, στενό μαρκάρισμα, φάλαγγα μη σου πω. Θ’ αγγίξει τον ώμο ή τη μέση σου, ευγενικά πάντα και θα σου γελάσει με την πρώτη ευκαιρία. Δεν είναι από τα ζώδια που κρύβεται ο Δίδυμος.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχει ένα καλό κι ένα κακό, κι είναι το ίδιο. Είναι πολύ συναισθηματικά όντα (μην είσαι κακοπροαίρετη, δεν είπα καρδιά «αγκινάρα»), κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποιες σχετικές παρεξηγήσεις και μια σύγχυση για το αν θέλει εσένα ή κι εσένα. Πώς καταλαβαίνεις ότι η καρδούλα του κάνει τακ- τακ για χάρη σου κι όχι για τη διπλανή; δεν έχει σημασία ότι της μιλάει περισσότερο απ’ ότι σε σένα, αλλά ποια κοιτάει όταν δεν μιλάει. Ο Καρκίνος θέλει να περνάς καλά μαζί του, οπότε θα κάνει το αστειάκι με το οποίο ξέρει ότι θα γελάσεις, θα ρίξει κλεφτές ματιές και όταν θα τον κοιτάξεις θα ρίξει βλέμμα (γιατί κατά βάθος «βαράει» και κάτι ντροπές). 

Λέων

Μην πας μακριά, ό,τι λέει το όνομα. Λιοντάρι είναι, θα μαρκάρει την περιοχή του για να την προστατέψει από τυχόν «εισβολείς». Αυτό που νιώθει, δεν θα το πει, αλλά ασυναίσθητα θα το δείξει με κινήσεις κτητικότητας και προστασίας. Θα νιώσεις τα χέρια του στους ώμους σου, στη μέση σου, στο μάγουλο, κάπου τέλος πάντων.

Παρθένος

Δύσκολη περίπτωση, δεν τα πάνε πολύ καλά με την εξωτερίκευση οι Παρθένοι. Στρειδάκια. Οπότε θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Θα πράξουν, αυτός είναι ο τρόπος τους- συνειδητά και ασυνείδητα-. Έτσι περνούν το μήνυμα ότι ενδιαφέρονται και άρα γι’ αυτό κάνουν πραγματάκια που προφανώς μπορείς κι εσύ αφού είσαι ικανή να αυτοεξυπηρετηθείς, αλλά μην τους τη χαλάς, έτσι εκδηλώνονται.

Ζυγός

Καλώς τον ρομαντικό Ζυγό. Αχ, πόσο «καρφώνονται» αυτά τα παιδιά όταν νιώθουν; πόσο δεν κρύβονται που να τους πληρώνεις; αλλάζει η όψη τους όταν το «πρόσωπο» είναι εντός οπτικού πεδίου. Όταν δε πλησιάζει, παθαίνουν ταράκουλο. Θα τον καταλάβεις το Ζυγό γιατί θα ξεχαστεί και θα σε κοιτάει μέχρι να χαθείς στον ορίζοντα. Τα μάτια τους τα λένε όλα. Γυαλίζουν σαν πυγολαμπίδες.

Σκορπιός

Έστω ότι το αγόρι λοιπόν είναι Σκορπιός και βρίσκεστε σ’ έναν χώρο με πολύ κόσμο, θα πω πάρτι. Για να καταλάβεις πώς λειτουργεί ο συγκεκριμένος, φαντάσου εσένα φορτωμένη με πιατάκι γεμάτο από το μπουφέ και δίπλα σου την Αντριάνα Λίμα με μαγιό να αλείφεται με λάδι. Ε, ο Σκορπιός δεν θα τη δει την Αντριάνα. Δεν έχει μάτια γι’ άλλη. Τέτοιο focus.  

Τοξότης

Α ο Τοξότης θα κάνει καλαμπούρι σε πρώτη φάση για να δει αν «τσιμπάς». Όσο άγχος έχεις εσύ για να καταλάβεις αν σε θέλει, άλλο τόσο, και παραπάνω μη σου πω τον κατατρώει κι εκείνον. Η γλώσσα του σώματος ενός Τοξότη βρίσκεται σε υπερδιέγερση όταν ποθεί. Θα το καταλάβεις σίγουρα, δεν χωράει αμφιβολία.

Αιγόκερως

Ροδάνι η γλώσσα του Αιγόκερω, ειδικά η κανονική. Θέλει να δει πόσο ταιριάζετε πνευματικά. Μην εκπλαγείς αν ξεκινήσετε με συζήτηση για διακοπές και καταλήξετε να αναλύετε το Πρόβλημα της Επαγωγής του Χιούμ.

Υδροχόος

Άλλο μπέρδεμα κι εδώ. Αναγκαστικά θα καταφύγεις στα μη λεκτικά και λιγότερο προφανή αν η καρδιά σου χτυπάει δυνατά για Υδροχοάκι. Λογικά όταν σε βλέπει δεν ξέρει τι να κάνει με τα χέρια του. Θα αισθανόταν πιο άνετα αν δεν τα είχε αυτή τη στιγμή να κρέμονται όπως όπως. Ίσως τα βάλει στο στέρνο του, ίσως τα σταυρώσει. Είναι ευάλωτο ζώδιο, αλλά με τον τρόπο του εκδηλωτικό. Όπως και να ‘χει δεν θα προσπαθήσει να σε αποφύγει. Θα σε πλησιάζει με το σώμα του όσο μπορεί.

Ιχθύς

Τα «Ψάρια» δεν μιλάνε, είναι γνωστό αυτό. Και της θάλασσας αλλά και της στεριάς. Και να τους πληρώσεις, ερωτική εξομολόγηση με πάσα δυσκολία θα συμβεί. Αλλά πράττουν με τρυφεράδα και προστατευτικότητα. Τα πόδια του λοιπόν θα ψάξουν τα δικά σου κάτω από το τραπέζι για να ακουπιστούν, η ματιά του επίσης- όχι για πολύ μα σίγουρα έντονα-. Ο Ιχθύς εκδηλώνεται σταδιακά και με το πάσο του.