ΖΩΔΙΑ

Πώς καταστρέφει το κάθε ζώδιο την ερωτική του ζωή

Καλησπέρα, τι μου κάνετε; Ελπίζω να σας πετυχαίνω κάπου δροσερά να απολαμβάνετε ένα ωραίο κοκτέιλ σε κάποια βεράντα με εντυπωσιακή θέα- ή και όχι, δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για αυτό, αλκοόλ να υπάρχει και το σαλόνι με τον ανεμιστήρα μας κάνει.

Στο ταπεινό αυτό post θα αναλύσουμε ένα βασικό γκομενικό ζήτημα, που ακούει στο όνομα ”Επιστροφές- καταστροφές” ή αλλιώς τι στο καλό κάνουμε και τα καταστρέφουμε όλα.

Τα άστρα και τα ζώδια ΠΡΟΦΑΝΩΣ παίζουν μεγάλη σημασία. Βάζουν και αυτά το λιθαράκι τους στις αυτοκαταστροφικές τάσεις, που έχουμε οι περισσότεροι στην προσωπική μας ζωή και γκρεμίζουν τα παλάτια που έχτιζε η Άντζελα η Δημητρίου με νερό και άμμο.

Αρκετά με το παραλήρημά μου, ήρθε η ώρα να αναλύσουμε πώς καταστρέφει το κάθε ζώδιο την ερωτική του ζωή. Παρέα μας σε αυτό το post θα είναι η Lady, γιατί έτσι μας αρέσει.

Κριός

Τα κριάρια πάνε και ερωτεύονται τους πιο τοξικούς ανθρώπους, που τους ξεζουμίζουν και τους πετάνε σαν στυμμένες λεμονόκουπες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μένουν και επιμένουν καθώς θεωρούν ότι τους έχουν ανάγκη, ενώ στην πραγματικότητα μπορούν να ζήσουν και χωρίς εκείνους.

Ταύρος

Οι ταύροι γενικότερα θέλουν να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους και σε συνδυασμό με παλιές ερωτικές απογοητεύσεις, αποφεύγουν να ρισκάρουν στις σχέσεις τους. Αυτό μπορεί να είναι safe αλλά τις περισσότερες φορές τους γυρνάει μπούμερανγκ, γιατί καταλήγουν με ανθρώπους που δεν τους αφορούν ιδιαίτερα και δεν τους ενθουσιάζουν τόσο.

Δίδυμος

Τα διδυμάκια από την άλλη νιώθουν τόσο έντονη την ανάγκη να κάνουν κάτι (ό,τι και αν είναι αυτό) με αποτέλεσμα να λένε ψέματα στους εαυτούς τους ότι είναι οκ με τις αποφάσεις τους, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να εξαφανιστούν. Η ανικανότητά τους στο decision making, που λέμε και στο χωριό μου, τους κάνει να κολλάνε σε καταστάσεις ή ακόμα χειρότερα να παίρνουν λάθος αποφάσεις και να μην προχωράνε μπροστά.

Καρκίνος

Αχ, τα γλυκά καρκινάκια. Δεν ζητάνε ποτέ αυτό που θέλουν. Χαλί γίνονται να τους πατήσεις, ικανοποιούν κάθε επιθυμία του συντρόφου τους, δεν έχουν καμία απαίτηση και όταν αυτός τους χωρίσει τότε θα κατηγορήσουν τον εαυτό τους και γενικά θα περάσουν τα βράδια με Άντζελα και ουίσκια (ή τζιν, ό,τι έχει ο καθένας).

Λέων

Τα περήφανα λιοντάρια δεν πρόκειται να δείξουν τις αδυναμίες τους και σε καμία περίπτωση δεν θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Να χαλάσει η μόστρα; Όχι, δα. Για κάποιο λόγο όμως ελκύουν ανθρώπους, που κάνουν το ακριβώς αντίθετο και προφανώς δεν περνάνε πολύ καλά με αυτό (ειδικά όταν πρόκειται για γκρίνια και θέματα που δεν τους αφορούν) και μπαίνουν στο bitch mode και χαλάνε τη φάση με συνοπτικές διαδικασίες. Σε περίπτωση όμως που η έκφραση συναισθήματος τους αφορά- τους λένε δηλαδή ότι τους λατρεύουν, τότε όλα είναι καλά. Μια Rihanna κόλλαγε εδώ, αλλά τι να κάνουμε θα σας βολέψω με Άντζελα και το ”Δεν είσαι τίποτα”.

Παρθένος

Οι παρθένοι δεν αντέχουν τα ημίμετρα και αυτό που τους νοιάζει περισσότερο είναι να βρουν κάποιον που να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που θέλουν σε έναν σύντροφο. Όσο, λοιπόν, τικάρουν νοητά κουτάκια στη λίστα που έχουν στο μυαλό τους τόσο απογοητεύουν αυτούς που έχουν στη ζωή τους, γιατί νιώθουν μονίμως ότι δεν είναι αρκετοί για την αφεντιά τους.

Ζυγός

Οι ζυγοί εθελοτυφλούν. Τελεία και παύλα. Αυτό που λένε ότι ο έρωτας είναι τυφλός, για αυτούς έχει βγει, γιατί αρνούνται να δουν το πραγματικό πρόσωπο του συντρόφου τους  με αποτέλεσμα να μένουν σε κακές σχέσεις.

Σκορπιός

Οι σκορπιοί πάλι είναι πολύ σκληροί με τους συντρόφους τους, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο λάθους και γενικά εμπιστεύονται φοβερά δύσκολα τα άτομα που μπαίνουν στη ζωή τους. Καλό είναι αυτό από τη μία, αλλά όταν συμπεριφέρεσαι τόσο σκληρά στον χ, ψ άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου κάποια στιγμή θα τον χάσεις.

Τοξότης

Οι τοξότες αναλαμβάνουν το ρόλο του δυνατού στη σχέση και κάνουν ό,τι χρειαστεί για να πηγαίνουν όλα καλά. Μόνο που αυτό είναι φοβερά πιεστικό και κάποια στιγμή τους γυρνάει το μάτι και τα ισοπεδώνουν όλα, για αυτό καλό είναι να θυμάσαι ότι σε μια σχέση είναι ΔΥΟ άνθρωποι και χρειάζεται να δουλεύουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

Αιγόκερως

Οι αιγόκεροι νοιάζονται υπερβολικά πολύ για την άποψη των άλλων, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται όταν τους αρέσει κάποιος. Βρίσκονται μονίμως σε πανικό, αγχώνονται και σπαταλάνε περισσότερη ενέργεια από όση θα έπρεπε σε αυτό το κομμάτι αντί στην όποια σχέση έχουν, με αποτέλεσμα να τα καταστρέφουν όλα. Μια μαργαρίτα από εμάς, με αγάπη.

Υδροχόος

Οι υδροχόοι ψάχνουν κάποιον να καλύψει το κενό που νιώθουν στην καρδιά τους και γενικά αυτό δεν πάει πολύ καλά, γιατί η απόγνωσής τους επηρεάζει το desicion making, που λέγαμε και πιο πάνω. Ψυχραιμία παιδιά.

Ιχθύς

Και κλείνουμε με τα ψαράκια, που κυνηγάνε πάντα άτομα που (ξέρουν ότι) τους πληγώνουν γιατί για κάποιο λόγο πιστεύουν ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά. Γενικά έχουν μια τάση να μην διεκδικούν αυτό που τους αξίζει και να συμβιβάζονται με λιγότερα. Κακώς.