ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια κάνουν one night stand και ποια όχι

Υπάρχει κανείς εκεί έξω που δεν έχει ενδώσει έστω και μία φορά στο σεξ της μίας βραδιάς, αγγλιστί «one night stand»; Κι αν υπάρχει σε ποιο ζώδιο είναι πιθανότερο να ανήκει; Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι άλλο, παρακάτω θα βρεις ποια ζώδια είναι πιο πιθανόν να δοκιμάσουν την εμπειρία του one night stand, ποια το έχουν κάνει σύστημα και ποια ακόμα κι αν το κάνουν μάλλον στοχεύουν στη δημιουργία σχέσης και όχι στην απολύτως καμία συνέχεια της επαφής που ορίζει αυτές τις νύχτες πάθους.

Κριός

Ο Κριός ανήκει στην κατηγορία που κάνει «one night stand» μόνο και μόνο επειδή έτσι αντιμετωπίζει κάθε μέρα της ζωής του. Το αύριο δεν είναι στο λεξιλόγιο του οπότε οποιαδήποτε ερωτική επαφή μαζί του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με αυτό τον όρο. Με παρόμοιο τρόπο είναι αβέβαιη και οποιαδήποτε συνέχεια μετά το «One night stand» αφού μπορεί να ερωτευτεί για ένα βράδυ και λίγες ώρες αργότερα αυτός ο έρωτας να σβήσει.

Ταύρος

Στον Ταύρο το σεξ της μίας βραδιάς δεν λέει και πολλά αφού είναι το κατεξοχήν σταθερό ζώδιο. Θέλει να επενδύσει συναισθηματικά και παρόλο που λατρεύει τις απολαύσεις για να νιώθει πληρότητα στη σεξουαλική του ζωή θα πρέπει να έχει εξοικειωθεί με τον σύντροφό του. Ωστόσο δεν αποκλείεται να ενδώσει κάποια στιγμή στη ζωή του στο ευκαιριακό σεξ γιατί άνθρωποι είμαστε. Η απουσία επαφής με τον Ταύρο όμως μετά από μια βραδιά πάθους είναι μάλλον κάτι ανήκουστο και για να προκύψει κάτι πήγε πολύ στραβά. 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος μάλλον είναι πρώτος στη λίστα των υποψηφίων εραστών για ένα One night stand και να είσαι σίγουρη ότι το βράδυ που θα περάσετε μαζί θα είναι τουλάχιστον kinky. Ως άστατο αλλά και ανοιχτόμυαλο ζώδιο θα προσφέρει όμορφες στιγμές στον άνθρωπο που διάλεξε να μοιραστεί το κρεβάτι του για μία βραδιά, αλλά μην περιμένεις η επαφή σας να έχει εύκολα συνέχεια. Εκτός κι αν καταφέρεις να διεγείρεις πέρα από το σώμα του και το μυαλό του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος αγαπά τον έρωτα, όχι το σεξ. Του είναι δύσκολο ακόμα και το να φλερτάρει τόσο έντονα ώστε να τεθεί ζήτημα επιλογής για «One night stand» ή όχι. Τον πιάνουν και οι ανασφάλειές του, όταν σκεφτεί πώς ο άνθρωπος απέναντί του τον θέλει μόνο για ένα βράδυ. Ακόμα κι αν πέσουν όλα του τα φράγματα και ενδώσει σίγουρα περιμένει συνέχεια και αν αυτή δεν έρθει, θα ξεπεράσει το One night stand όπως θα ξεπερνούσε μια ολόκληρη σχέση χρόνων.

Λέων

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου θέλει να επιβεβαιώνεται και στο σεξ. Γι’ αυτό δεν είναι πολύ πιθανό να πει όχι στο σεξ της μίας βραδιάς. Αυτό ωστόσο θα τον κάνει τελικά να νιώσει άδειος αφού το «one night stand» θα του στερήσει την μεγάλη χαρά του κυνηγιού μέχρι να φτάσει στο πολυπόθητο σημείο να κατακτήσει έναν άλλο άνθρωπο. Ζει σε μία αντίφαση ο Λέων, όπως καταλαβαίνεις. Σίγουρα πάντως αν το άλλο μέλος της βραδιάς πάθους απομακρυνθεί εντελώς από κοντά του την επόμενη μέρα, έχει περισσότερες πιθανότητες να τον ιντριγκάρει σαν κυνηγό.

Παρθένος

Το μόνο σίγουρο με την Παρθένο είναι ότι αν θέλει να κάνει «one night stand» θα το δηλώσει καθαρά και ξάστερα. Μπορεί να λέγεται ότι είναι το πιο σεμνότυφο ζώδιο του κύκλου, αλλά η σεμνοτυφία δεν περιλαμβάνεται στο μενού του όταν έχει αποφασίσει ότι είναι σε φάση ζωής που δεν θέλει να αφεθεί στο συναίσθημα. Σε εκείνες τις περιόδους είναι πιθανόν να δοκιμάσει και το ευκαιριακό σεξ.

Ζυγός

Ο Ζυγός για να κάνει σεξ έστω και για ένα βράδυ θα πρέπει να έχει νιώσει έντονο φλερτ και μαγνητισμό και ο άνθρωπος που τον πολιορκεί να έχει αισθητική υψηλού επιπέδου. Αν υπάρχουν όλα αυτά έχει καλώς. Παρόλα αυτά όμως δεν θα το επιδιώξει, αφού είναι ο «σχεσάκιας» του ζωδιακού κύκλου και ψάχνει λιγότερο το πάθος και περισσότερο την αρμονία που διαρκεί στη ζωή του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το φημισμένο σεξουαλικό ζώδιο του κύκλου. Το σεξ είναι μια μυσταγωγία για εκείνους και το γεγονός ότι μπορεί ο ερωτικός τους σύντροφος να παραμείνει στη ζωή τους μόνο για ένα βράδυ δεν τους στερεί σε τίποτα την χαρά του να προσφέρουν και να δέχονται ηδονή. Θα το γευτούν οπωσδήποτε μία φορά στη ζωή τους για να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους, ενώ δεν αποκλείεται να περάσουν και μια φάση ζωής που το «One night stand» γίνεται ασπίδα άμυνας του πληγωμένου τους εαυτού ή μέσο εκδίκησης ενός πρώην.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που ζει για να συλλέγει εμπειρίες. Ενθουσιάζεται με ταχύτητα φωτός με ανθρώπους και πράγματα και το ίδιο εύκολα χάνει τον ενθουσιασμό του. Το να βρεθει στο κρεβάτι με κάποιον για μία βραδιά δεν είναι εξαίρεση για τον Τοξότη αλλά κανονικότητα. Λατρεύει την ελευθερία του και μόνο με έναν ελεύθερο άνθρωπο θα μπορούσε να δώσει συνέχεια στην επαφή της μίας βραδιάς. Ακόμα και τότε όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεχάσει να τηλεφωνήσει.

Αιγόκερως

Μπορεί να θεωρείται συντηρητικός, αλλά ο Αιγόκερως ξέρει ότι το σεξ είναι βιολογική ανάγκη, και θα την υπερασπιστεί σθεναρά. Κι επειδή το αγκάθι στη ζωή του είναι πάντα η επαγγελματική και κοινωνική του καταξίωση, σε περιόδους που είναι επικεντρωμένος στα δύο παραπάνω μπορεί να επιδιώξει να κάνει σεξ για μία βραδιά, μόνο και μόνο αντιμετωπίζοντάς το ως ανάγκη που πρέπει να καλυφθεί χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις. Ψυχρό αλλά τουλάχιστον θα είναι εξαρχής ειλικρινής μαζί σου.

Υδροχόος

Το σεξ δεν είναι το φόρτε του επιπόλαιου Υδροχόου. Γενικά δεν είναι η top προτεραιότητά του και προτιμά το παιχνίδι που δημιουργείται μεταξύ δύο παρτενέρ που έχουν οικειότητα και αισθάνονται ερωτευμένοι παρά το σεξ της μίας βραδιάς. Μπορεί ωστόσο να του τύχει να παρασυρθεί από ένα άτομο που τον έχει συναρπάσει με την προσωπικότητά του αλλά ενδέχεται μετά την επαφή μαζί του να καταλάβει ότι τελικά τον προτιμούσε για φίλο. Συμβαίνουν κι αυτά.

Ιχθύς

Αν μπορέσει κανείς να πιάσει τον μίτο στον λαβύρινθο της ερωτικής ζωής ενός Ιχθυ και να βρει την έξοδο θα του βγάλουμε το καπέλο. Η ερωτική του ζωή είναι  χαώδης αλλά δεν αποτελείται από πολλά «One night stand» αλλά πολλούς έρωτες. Λατρεύει το ρομάντζο και ακολουθεί πιστά το συναίσθημα πράγμα που μπορεί να επιφέρει δυο τρεις παράλληλες σχέσεις και μπερδεμένα αισθήματα. Ακόμα κι αν πιστέψει ότι μπορεί να κάνει σεξ για μία βραδιά χωρίς συνέχεια είναι δύσκολο να τα καταφέρει. Γι’ αυτό ή τα αποφεύγει τελείως ή το κάνει και την επόμενη ημέρα ξυπνά πιο μπερδεμένος από ποτέ.