ΖΩΔΙΑ

Ποια στάση μισείς ανάλογα με το ζώδιό σου

Ωραίο πράγμα το σεξ, δεν λέμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ό,τι σχετίζεται με αυτό αρέσει σε ΟΛΟΥΣ γιατί σε αυτή τη ζωή προφανώς δεν μας αρέσουν τα ίδια πράγματα- είτε μιλάμε για φαγητό, είτε για ρούχα είτε για στάσεις σεξ.

Έτσι λοιπόν αφού συζητήσαμε την αγαπημένη στάση σεξ κάθε ζωδίου, ποια ταιριάζει ιδανικά στον καθένα και ποια ζώδια είναι τα πιο kinky ήρθε η ώρα να δούμε και ποια στάση μισεί το κάθε ζώδιο. Όχι τίποτα άλλο, γιατί να μείνεις με την απορία βρε παιδί μου;

Κριός

Μπορεί η γυναίκα κριός να είναι ανοιχτή σε προτάσεις και να δοκιμάζει νέα πράγματα στο σεξ αλλά μην της ζητήσεις να κάνει σεξ στα όρθια, προτιμάει την άνεση ενός κρεβατιού. Την αδικείς;

Ταύρος

Οι Ταύροι θέλουν να νιώθουν ότι είναι 100% εκεί με τους συντρόφους τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν τους αρέσει να κάνουν σεξ χωρίς να έχουν οπτική επαφή με τον παρτενέρ. Κοινώς ξέχνα το ”doggy style” και οποιαδήποτε στάση δεν σας επιτρέπει να κοιτάζεστε στα μάτια.

Δίδυμος

Γενικά οι δίδυμοι είναι ανοιχτοί σε προκλήσεις αλλά μισούν τη στάση της ”ανάποδης καουμπόισσας”, γιατί κατά βάθος τους αρέσει να είναι κοντά συναισθηματικά με τους συντρόφους τους- όσο free spirits και να λένε πως είναι.

Καρκίνος

Μπορεί να μην τους φαίνεται, αλλά οι καρκίνοι είναι ανοιχτοί σε kinky καταστάσεις αρκεί να μην χρειαστεί να είναι από πάνω, γιατί βαριούνται φριχτά να κάνουν όλη τη δουλειά. Το βλέπουν σαν αγγαρεία και περιττή γυμναστική- στην τελική αν ήθελαν να γυμνάσουν τα πόδια θα ανέβαιναν στο διάδρομο.

Λέων

Δεν αντέχει ΚΑΘΟΛΟΥ τις γουτσουνιάρικες στάσεις, όπως το ”κουτάλι”. Προτιμά πιο δυνατές καταστάσεις ή τέλος πάντων οποιαδήποτε στάση δεν απαιτεί αγκαλιές και δεν καίει καθόλου θερμίδες.

Παρθένος

Οι παρθένοι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν ακροβατικά στο σεξ. Είναι ανοιχτοί σε διαφορετικές στάσεις και δεν θα πουν όχι σε πιο kinky καταστάσεις αρκεί να μην περιλαμβάνουν stretching και απαιτήσεις ολυμπιακών αγώνων για να τα κάνουν. Μην ζητήσεις τη στάση ”πρέτζελ” δηλαδή γιατί θα φας πόρτα.

Ζυγός

Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να αντιγράψεις τη στάση ”χειράμαξα” (ναι υπάρχει, κάνε ένα google το ”wheelbarrow και θα δεις!) να ξέρεις ότι θα μείνεις με το εχμ.. στο χέρι γιατί ένας ζυγός δεν πρόκειται να θυσιάσει την άνεσή του για να κάνει σεξ. Όοοχι.

Σκορπιός

Θα περίμενε κανείς ότι οι μηχανές του σεξ, aka σκορπιοί δεν θα έλεγαν όχι σε κάποια στάση σεξ, έλα όμως που και αυτοί έχουν το αδύναμο σημείο τους. Δεν θέλουν να σε κοιτάνε όταν κάνουν σεξ, οπότε ξέχνα το ανάποδο ”κουτάλι”, δηλαδή τη στάση που είσαι φάτσα με φάτσα με τον σύντροφό σου.

Τοξότης

Ο τοξότης δεν έχει χρόνο για την ιεραποστολική στάση. Βαριέται. Χασμουριέται. Θέλει να ανάψουν τα αίματα και όχι να κοιτιέστε λες και παίζετε σε romcom.

Αιγόκερως

Η γυναίκα αιγόκερως δεν θέλει να κάνει σεξ σε στάσεις που χρειάζεται να τεντωθεί/ κρατήσει το βάρος της ή να σκαρφαλώσει κάπου. Νιώθει άβολα, θέλει πιο απλά πράγματα. Οπότε η στάση ”αράχνη” βγαίνει από τη λίστα, just saying.

Υδροχόος

Μην περιμένεις από μια γυναίκα υδροχόο να αρκεστεί σε αγκαλιές ή στάσεις που απαιτούν ελάχιστο έλεγχο από εκείνη. Θέλει να έχει το πάνω χέρι και σε καμία περίπτωση δεν θα της αρέσει να κάνεις (μόνο) εσύ κουμάντο. Αυτό σημαίνει ότι βγαίνουν εκτός αρκετές στάσεις, όπως το doggy style.

Ιχθύς

Ο ιχθύς δεν θέλει να κάνει σεξ πάνω σε πλυντήρια/ πάγκους κουζίνας/ μπάνιο/ καρέκλες. Δεν περνάει και πολύ καλά εκτός κρεβατιού ή καναπέ, θέλει να ακουμπάει κάπου μαλακά βρε παιδί μου.