ΖΩΔΙΑ

Με ποιο ζώδιο θα κάνεις το καλύτερο σεξ

Άσχετα με τα φυσικά χαρακτηριστικά που μπορεί να σε ελκύουν σε έναν άντρα, το ζώδιό του μπορεί καμια φορά να είναι πιο σημαντικός δείκτης του πόσο καλό σεξ θα κάνετε και αν θα έχετε χημεία στο κρεβάτι.

Στην αστρολογία, τα αντίθετα ζώδια, είναι τελικά εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο σαν ζευγάρι. Έχουν πολλή χημεία και εξαιρετική σεξουαλική σχέση. Εκτός λοιπόν από το πού μπορείς να πας διακοπές ανάλογα με το ζώδιό σου, μάθε και με ποιον θα κάνεις το καλύτερο σεξ!

Κριός & Ζυγός

Δύο ζώδια δραστήρια και γεμάτα ενέργεια που άπαξ και ξεκινήσουν μπορούν να κάνουν σεξ για όλη τη νύχτα. Ο Κριός γοητεύεται από το φλερτ που του κάνει ο Ζυγός και ο Ζυγός βοηθά τον Κριό να πάρει αυτό που θέλει, που είναι καυτό και αξέχαστο σεξ. Η καλύτερη κίνηση είναι να ξεκινήσετε στα όρθια και να πάτε μετά στο κρεβάτι.

Ταύρος & Σκορπιός

Είστε και οι δύο αργοί, σταθεροί και παθιασμένοι και απολαμβάνετε την κάθε στιγμή μιας αισθησιακής σεξουαλικής πράξης. Αυτό σημαίνει ότι η παρατεταμένη οπτική επαφή και τα πολύωρα προκαταρκτικά είναι το ιδανικό γι’ αυτό το ζευγάρι. Δοκιμάστε να κάνετε μαζί ένα αφρόλουτρο με αναμμένα κεριά και προτιμήστε στάσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα κοιτάζετε ο ένας τον άλλον.

Δίδυμος & Τοξότης

Οι πιο περιπετειώδεις του ζωδιακού, έλκονται ο ένας από τον άλλον λόγω του ελεύθερου πνεύματος και της περιέργειας που διακατέχει και τους δύο. Όταν λοιπόν έρθει η ώρα να κάνετε σεξ, τα πάντα μπορούν να συμβούν και τίποτα δεν είναι εκτός ορίων. Λατρεύετε να κάνετε σεξ σε απροσδόκητα σημεία που μπορεί να σας δει και κάποιος περαστικός.

Καρκίνος και Αιγόκερως

Παρόλο που δείχνουν cool και χαλαροί, ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως μπορούν να έχουν πολύ πικάντικη σεξουαλική ζωή με το που βρεθούν μόνοι οι δυο τους. Ο Καρκίνος είναι πολύ μυστηριώδης, γεγονός που τρελαίνει τον Αιγόκερω. Επίσης ο Αιγόκερως είναι από τα πιο kinky ζώδια, και ο Καρκίνος είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να τον ακολουθήσει. Ένα παιχνίδι ρόλων θα σας πήγαινε κουτί.

Λέων & Υδροχόος

Έχετε αυτοπεποίθηση και είστε και οι δύο αρκετά εγωιστές, οπότε ξέρετε πολύ καλά ποιοι είστε, τι θέλετε και πώς να το ζητάτε. Διεγείρετε ο ένας τον θαυμασμό και την περιέργεια του άλλου και απολαμβάνετε να προσέχετε ο ένας τον άλλον, μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Παρθένος & Ιχθύς

Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο ερωτικά και πιο δοτικά του ζωδιακού, οπότε αν βρεθούν μαζί, χάνονται ο ένας μέσα στον άλλον. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε ο ένας τα “κρυφά σημεία” του άλλου για να χτίσετε την οικειότητα. Γιατί δε δοκιμάζετε όλες εκείνες τις ερωτογενείς ζώνες που τις περισσότερες φορές αγνοείτε;