ΖΩΔΙΑ

Γιατί ερωτεύεσαι συνέχεια το λάθος άνθρωπο, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αυτό που συχνά - πυκνά αναφέρουμε στις συζητήσεις με τις φίλες μας ως «μαλακομαγνήτη», δεν υπάρχει. Απλά κάνουμε λάθος επιλογές. Βέβαια, δεν είναι ότι κυκλοφορούν εκεί έξω μόνο άγγελοι κι εσύ συνέχεια λοξοδρομείς, αλλά σίγουρα υπάρχουν και πιο σωστά μονοπάτια από αυτά που σε οδηγούν στον γκρεμό.

Οι σχέσεις είναι δύσκολες, αλλά μπορούν να γίνουν κομματάκι πιο εύκολες, αν έχεις πλάι σου έναν άνθρωπο που σου ταιριάζει, είναι ειλικρινής και σε καταλαβαίνει. Το ζώδιό σου (και το δικό του) μπορεί να προδιαγράψει την τάση σου να ερωτεύεσαι ένα συγκεκριμένο είδος ανθρώπων με ένα χαρακτηριστικό που λατρεύεις να έχει ο σύντροφός σου, αλλά τελικά δεν σου κάνει όσο καλό νόμιζες.

Κριός

Ερωτεύεσαι ανθρώπους που είναι ακριβώς σαν εσένα. Παρόλο που η σχέση στην αρχή φαίνεται ενδιαφέρουσα, χάνει αργά, αλλά σταθερά την δυναμική της, επειδή και οι δύο προσπαθείτε να επιβληθείτε ο ένας στον άλλον.

Αντ’ αυτού, δοκίμασε να βγεις με κάποιον που δείχνει να είναι το ακριβώς αντίθετο από σένα, προκειμένου να πετύχεις μια σταθερή σχέση.

Ταύρος

Ως η πεισματάρα του ζωδιακού, επιλέγεις πάντα εκείνους που κάτι μέσα σου σου λέει ότι δεν είναι κατάλληλοι για σένα.

Αντ’ αυτού, δες πώς θα πάει με κάποιον που είναι πιο προσαρμοστικός και εύκολος, ώστε να μπορέσει να συνυπάρξει με την επίμονη φύση σου.

Δίδυμοι

Διώχνεις πάντα τους κατάλληλους για σένα, από φόβο μην πληγωθείς. Έτσι τραβάς κοντά σου τους πιο ρηχούς ανθρώπους οι οποίοι δε μπορούν παρά να σε πληγώσουν όντως στο τέλος.

Αντ’ αυτού, χρειάζεσαι κάποιον που δεν φεύγει από δίπλα σου τόσο εύκολα και είναι διατεθειμένος να μείνει στο πλάι σου και να δουλέψει για τη σχέση σας.

Καρκίνος

Αγαπάς να φροντίζεις τους άλλους κι έτσι έλκεις πάντα ανθρώπους που αποζητούν την προσοχή. Αυτό που δεν συνειδητοποιείς εγκαίρως είναι ότι θες κι εσύ φροντίσα και ζεστασιά.

Για αλλαγή, διάλεξε κάποιον που να σου προσφέρει μια πιο ισορροπημένη σχέση και θα σου δίνει όλα όσα του δίνεις κι εσύ.

Λέων

Θες δίπλα σου ανθρώπους που λένε «ναι» σε όλα. Μπορεί να ερωτεύεσαι έναν τέτοιο άνθρωπο στην αρχή, αλλά μετά από λίγο βαριέσαι, αφού δε σε βοηθάει να εξελιχθείς όλο αυτό.

Χρειάζεσαι κάποιον που θα σου ασκεί σωστή κριτική και θα σε βοηθά να βελτιώνεσαι.

Παρθένος

Πιστεύεις ότι χρειάζεσαι έναν άνθρωπο που να σε ακούει και καταλήγεις πάντα με κάποιον που είναι φοβερά καλόβολος. Η σχέση στο τέλος σε ξενερώνει, γιατί αυτοί οι άνθρωποι αποτυγχάνουν στο να ακούσουν ουσιαστικά ποιο είναι το πρόβλημά σου.

Αντ’ αυτού δοκίμασε κάποιον που θα σου δίνει συμβουλές και θα σου ασκεί κριτική όταν το χρειάζεσαι.

Ζυγός

Λατρεύεις να έχεις δίπλα σου κάποιον που σε θαυμάζει για την εμφάνισή σου, αλλά παράλληλα θες και ισορροπία στη ζωή σου.

Χρειάζεσαι, λοιπόν, κάποιον που θα σε αγαπάει ακόμα και τις μέρες που δεν νιώθεις τόσο όμορφη και θα σου ασκεί κριτική ώστε να γίνεις καλύτερη.

Σκορπιός

Καταλήγεις πάντα με ανθρώπους που δεν υποχωρούν και ζουν στον κόσμο τους. Έτσι κάνετε και οι δύο πολλές λάθος κινήσεις.

Ο ιδανικός σύντροφος για σένα είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος που θα μπορεί να σε καταλάβει και να σε στηρίζει.

Τοξότης

Λατρεύεις να διασκεδάζεις γι’ αυτό επιλέγεις ανθρώπους που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά δεν διαθέτουν την αντίστοιχη σοβαρότητα, με αποτέλεσμα να γκρεμίζουν τα θεμέλια της σχέσης σας.

Χρειάζεσαι κάποιον που είναι εξίσου διασκεδαστικός, αλλά και σοβαρός.

Αιγόκερως

Χρειάζεσαι χρόνο να ερωτευτείς και μετά από κάποιον καιρό, ούτε εσύ ούτε και ο εσωστρεφής σύντροφός σου δεν ξέρετε πώς να αλληλεπιδράσετε.

Αντ’ αυτού πρέπει να βρεις κάποιον πιο πρακτικό και καλόβολο.

Υδροχόος

Δυσκολεύεσαι να δεσμευτείς, επειδή αγαπάς την ελευθερία σου κι έτσι βρίσκεσαι πάντα με ανθρώπους που είναι εξίσου χαλαροί.

Στην πραγματικότητα, θες κάποιον που θα σε κρατήσει γειωμένη ώστε να μην πετάς στα σύννεφα.

Ιχθύς

Λατρεύεις να βοηθάς τους ανθρώπους και συνήθως ερωτεύεσαι τους νάρκισσους που σε χρησιμοποιούν και σε αφήνουν στο τέλος πληγωμένη.

Χρειάζεσαι εκείνον που θα σε αγαπήσει το ίδιο όσο κι εσύ και θα σε βοηθήσει να δεις τα πιο πρακτικά πράγματα στη ζωή.