ΖΩΔΙΑ

Αυτό το ζώδιο είναι το πιο ρομαντικό στο κρεβάτι

Έχουμε αναλύσει τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες σκορπιοί στις σχέσεις, έχουμε σημειώσει το ιδανικό μέρος για να κάνεις σεξ, ανάλογα με το ζώδιό σου (ναι, προφανώς και υπάρχει αυτό) και έχουμε αναρωτηθεί μήπως διαλέξαμε λάθος καριέρα και όχι αυτή που ταιριάζει στο ζώδιό μας. Ε, δεν νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιο είναι το ζώδιο που παίρνει άριστα στο ρομαντισμό;

Νομίζεις ότι ξέρεις για ποιο ζώδιο μιλάμε; Και όμως δεν ξέρεις. Μπορεί τα ψυχοπονιάρικα καρκινάκια και οι ζυγοί είναι έχουν τη φήμη των πιο ρομαντικών ζωδίων του χάρτη, άλλοι όμως έχουν τη χάρη! Ποιοι; Τα μουλωχτά και ήσυχα ψαράκια! Ω, ναι. Όσο περίεργο και να σου φαίνεται αυτό είναι το ζώδιο που χτυπάει κόκκινο στο ρομαντισμό, τόσο που κάνει τον Άγιο Βαλεντίνο να κοκκινίζει από ντροπή. Αυτό συμβαίνει αφενός γιατί είναι ζώδιο του νερού και αφετέρου γιατί είναι το τελευταίο ζώδιο στο χάρτη, κάτι που το κάνει αυτόματα πιο σοφό.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι δε θέλουν να μπλέξουν με έναν ιχθύ, γιατί ξέρουν πολύ καλά να εντοπίζουν τις αδυναμίες του άλλου και τις χρησιμοποιούν υπέρ τους- κάτι που το χρησιμοποιούν και ως όπλο στο σεξ, για αυτό και είναι τόσο καλοί σε αυτό.

Γιατί, λοιπόν, αξίζει να βάλεις έναν ιχθύ στη ζωή σου; Έχουμε 3 σημαντικούς λόγους.

1. Γιατί αγαπάει με πάθος

Μπορεί να μην τους φαίνεται, γιατί προωθούν την εικόνα του υπερβολικά κουλ που δεν νοιάζεται για τα συναισθήματα του άλλου, ωστόσο όταν αγαπάνε κάποιον, το κάνουν με πάθος. Όταν ένας ιχθύς αποφασίσει να ασχοληθεί μαζί σου, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ακόμα και αν το κάνει για δύο ώρες μόνο, δεν έχει σημασία, αυτές τις δύο ώρες θα είσαι στο επίκεντρο της προσοχής του.

2. Θυμούνται λεπτομέρειες

Έχουν την τάση να συγκρατούν λεπτομέρειες από συζητήσεις, κάτι που τους είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν αγοράζουν δώρα για τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Οπότε μην παραξενευτείς αν εμφανιστεί μπροστά σου με κάτι που είχες πει πριν 8 μήνες ότι θέλεις να αγοράσεις.

3. Δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο σεξ

Μπορεί να γκρινιάζουμε για την αναισθησία που έχουν ώρες- ώρες, αλλά όταν έρχεται η ώρα του σεξ, ο ιχθύς θα δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας. Τον νοιάζει φοβέρα να περάσει καλά ο σύντροφός του και αφοσιώνεται απίστευτα σε αυτόν, δεν έχει κανένα πρόβλημα να περάσει ώρες μαζί του στο κρεβάτι και να ανακαλύψει κάθε τρόπο που μπορεί να φτάσει σε οργασμό. Θα σε κοιτάξει στα μάτια, θα σε πάρει αγκαλιά, θα σε φιλήσει, θα σε χαϊδέψει, γενικά θα περάσεις ΠΟΛΥΚΑΛΑ.