ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη και αυτό είναι κάτι βοηθητικό παρόλο που σχηματίζει ένα σύμπλεγμα όψεων που χρειάζεται προσοχή. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση προκειμένου να μην κάνεις κάποιο λάθος σε καθημερινές υποχρεώσεις ιδιαίτερα αν εμπλέκονται και οικονομικά ζητήματα. Εξίσου προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι και στα αισθηματικά σου καθώς ο Ποσειδώνας θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο και η Αφροδίτη θα προσπαθήσει να σε κάνει να το εκλογικεύσεις με αποτέλεσμα να μπερδευτείς ακόμα περισσότερο. Κράτησε αποστάσεις από σημαντικά ζητήματα καθώς η ημέρα δεν ενδείκνυται για τελεσίδικες αποφάσεις.

Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τις οικονομικές συναλλαγές σου με το δημόσιο, τις τράπεζες και τους λοιπούς οργανισμούς, αλλά και με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η ήμερα κρύβει παγίδες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να μπερδευτείς και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με οικονομικά αλλά και ερωτικά ζητήματα οι οποίες δεν θα είναι προς όφελός σου. Κράτησε μικρό καλάθι σήμερα και γίνε ιδιαίτερα καχύποπτος/η σε περίπτωση που ακούσεις πολλά όμορφα λόγια καθώς θα είναι δύσκολο να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να τονίζει τις επαφές με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως ενδέχεται να αποπροσανατολιστείς και να μην δεις ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και σχετίζονται με τους ανθρώπους σου μέσα από το πρίσμα της λογικής. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες, συμβόλαια αλλά ούτε και για συζητήσεις για νέες συνεργασίες καθώς θα είναι πολύ εύκολο να βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από κόλακες που μπορεί να σε πλησιάσουν ώστε να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα μπορέσουν να σε αποπροσανατολίσουν.

Καρκίνος

Η ημέρα θα έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν και θα σου δημιουργήσουν μία τάση αφηρημάδας που δεν θα σε βοηθήσει να τις τελειώσεις γρήγορα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει να δώσει μεγαλύτερη σημασία στα αισθηματικά σου ζητήματα και οι υποχρεώσεις που έχεις θα μείνουν πίσω. Μετά για να μπορέσεις να καλυφθείς θα αναγκαστείς να πεις κάποια πράγματα που είναι αναληθή και όλο αυτό θα δημιουργήσει ένα φαύλο κύκλο ο οποίος δεν θα σε βοηθήσει. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε αυτά που έχεις να κάνεις και μετά βρες ένα τρόπο να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου για την προσήλωση σου!

Λέων

Η ημέρα είναι αφιερωμένη σε αισθηματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα ενισχύσει την όρεξή σου για φλερτ και για επαφές με ανθρώπους που υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η ήμερα θα φαντάζει ιδανική και αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να προσέξεις. Μη δώσεις μεγάλη σημασία σε όμορφα λόγια καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα σε ξεσηκώσουν χωρίς λόγο. Προτίμησε να κάνεις μικρά αλλά σταθερά βήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς η ήμερα δεν ενδείκνυται για κάτι περισσότερο.

Παρθένος

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι ή αν έχεις ακόμα και λίγο ελεύθερο χρόνο να τον περάσεις εκεί παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα υπάρξει η τάση για να συμβούν παρανοήσεις στο οικογενειακό αλλά και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να μη δεχτείς να ακούσεις κάτι που δεν σου αρέσει ή να μην το λάβεις σοβαρά υπό όψιν σου, και να δώσεις σημασία σε κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα απλά και μόνο επειδή σε βρίσκει σύμφωνο/η. Η ημέρα κρύβει παγίδες και εσύ καλείσαι να τις αντιληφθείς και να τις προσπεράσεις!

Ζυγός

Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα συνεχιστούν και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και με διάθεση για κους- κους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως πολλά από αυτά που θα άκουσεις αλλά και αρκετά από αυτά που θα πεις δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προσπάθησε να μην το κάνεις ηθελημένα καθώς αυτό μπορεί να βλάψει την αξιοπιστία σου. Καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από μαγαζιά και αγορές καθώς σήμερα ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρεις ένα προϊόν που είναι ελαττωματικό και να μην το αντιληφθείς εγκαίρως ή να πληρώσεις πολλά παραπάνω για μία αγορά που χρειάζεσαι.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία μέρα κατά την οποία θα παίξει σημαντικό και μοναδικό ρόλο οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις διεξοδικά λογαριασμούς, αποδείξεις και οικονομικές συμφωνίες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα υπάρξουν λάθος αποφάσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα οι οποίες θα σε ζημιώσουν. Απόφυγε να προχωρήσεις σε μία νέα συμφωνία με οικονομικές απολαβές και εξέτασε το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος διαχείριση των πόρων σου. Αν καταφέρεις να διαχωρίσεις αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι με αυτά που πιστεύεις πως χρειάζεσαι τότε θα καταφέρεις να κάνεις μία πολύ καλή αρχή για τα οικονομικά σου ζητήματα.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί μία ένταση καθώς θα σε κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό/η από τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει για να είναι δίπλα σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψει ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο θα σε μπερδέψει. Είναι πιθανό να ζητήσεις τη συμβουλή των δικών σου ανθρώπων όμως να ξέρεις πώς αυτό θα σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις και νέα ξεκινήματα σήμερα και αν σου γίνει μία πρόταση για οτιδήποτε πάρε μερικές ημέρες χρόνο ώστε να φύγει η επήρεια του Ποσειδώνα από τις σκέψεις σου!

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κρατήσεις αποστάσεις από καταστάσεις και ανθρώπους προκειμένου να μπορέσεις να τις δεις πιο καθαρά. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως το να δεις καθαρά οτιδήποτε σήμερα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Αποφύγετε να πάρεις αποφάσεις αλλά και να δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος/η καθώς η ημέρα έχει αρκετό παρασκήνιο το οποίο θα θολώσει το τοπίο. Κάνε ένα βήμα πίσω αν δεν θέλεις να πάρεις λάθος αποφάσεις που αργότερα θα έρθουν σε σύγκρουση με τις επιθυμίες σου.

Υδροχόος

Σήμερα θα ασχοληθείς με τα κοινά, με θέματα συλλόγων που είσαι μέλος, με φίλους σου ακόμα και με θέματα που σχετίζονται με εθελοντικές δράσεις καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα βοηθήσει σε αυτό. Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς ενδέχεται να σου δημιουργήσει σύγχυση και λάθος κρίση όσον αφορά τους κοντινούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τους φίλους σου από τους συναδέλφους σου και από τους ανθρώπους που έχετε κοινή δράση μέσα από μία ομάδα αλλά δεν είστε φίλοι καθώς αυτός ο διαχωρισμός θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Αν δεν το κάνεις κινδυνεύεις να ωραιοποιήσεις κάποιους και να αδικήσεις κάποιους άλλους!

Ιχθύς

Οι πεποιθήσεις που έχεις για θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου χρειάζονται επαναξιολόγηση καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αυτή η συνειδητοποίηση δεν θα σου αρέσει καθόλου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο αλλά και τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Η αλήθεια είναι πως πιθανόν να κρίνεις λάθος μία επαγγελματική πρόταση ή κάποιους ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Μείνε μακριά από ίντριγκες και κολακείες αν δεν θέλεις να παρασυρθείς από αυτές μιας και σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους!

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!