ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα θα εξακολουθήσεις να βάζεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σου αφήσει επιλογές να σκεφτείς και τους άλλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως η συμπεριφορά σου και ο τρόπος που θα διεκδικήσεις οτιδήποτε μπορεί να παρεξηγηθεί καθώς δεν θα είναι εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις αυτά που αισθάνεσαι. Προσπάθησε να προσέξεις ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις. Ακόμα ενδέχεται να υπάρξει και ένα θέμα στο σπίτι το οποίο θα είναι εύκολο να διευθετηθεί εάν αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις μόνος/η καθώς σήμερα θα νιώσεις πως οι επαφές με τους άλλους, ακόμα και αν αυτοί είναι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, θα σε κουράσουν περισσότερο. Το ίδιο ισχύει και για τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο να συντονιστείς με αυτά που πρέπει να κάνεις και αυτούς που πρέπει να δεις προκειμένου να μην παρεξηγηθείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα ευνοήσει τέτοιου είδους παρεξηγήσεις για αυτό προσπάθησε ακόμα και αν είσαι κακόκεφος/η και κουρασμένος/η να κρατήσεις κάποια προσχήματα που είναι απαραίτητα για να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Δίδυμοι

Οι επαφές σου με ανθρώπους, συλλόγους και ομάδες με τις οποίες ασχολείσαι ενεργά θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως θα σου δημιουργηθεί συναισθηματική υπερχείλιση την οποία θα πρέπει να διαχειριστείς διαφορετικά οι φίλοι σου και όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς σήμερα θα πληρώσουν τα σπασμένα. Προσπάθησε να μην δημιουργήσεις εντάσεις σε μία ομάδα ανθρώπων καθώς ακόμα και αν έχεις δίκιο ο τρόπος με τον οποίον θα επιχειρήσεις να τον διεκδικήσεις δεν θα σε βοηθήσει. Αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις προσπάθησε να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους.

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα εξακολουθούν να σε απασχολούν και να μην σε αφήνουν να χαλαρώσεις καθώς η Σελήνη η οποία βρίσκεται στον Κριό θα σε κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό/η στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και με διάθεση να δείξεις στους άλλους τι αξίζεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το ζώδιό σου δεν θα βοηθήσει τα σχέδιά σου καθώς θα είναι δύσκολο να πείσεις τους άλλους για αυτά που θέλεις. Απόφυγε διεκδικήσεις στον επαγγελματικό τομέα και προσπάθησε απλώς να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις μεταξύ εσού και ενός προϊσταμένου ή υφιστάμενου σου για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα και να μη δώσει αφορμές.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί τάσεις φυγής από την πραγματικότητα και τις υποχρεώσεις της για αυτό και θα παρατηρήσεις πως σήμερα θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά για εσένα καθώς θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες δουλειές οι οποίες θα σε επαναφέρουν στην τάξη και αυτό θα σε εκνευρίσει. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς αυτό θα προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα σε μία περίεργη μέρα.

Παρθένος

Γεγονότα και αναμνήσεις του παρελθόντος εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να σου δημιουργούν αναστάτωση καθώς δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς απερίσπαστος/η με το πρόγραμμα που έχεις σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο δεν θα σε αφήσει με εύκολο τρόπο να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Λόγω αυτού είναι πιθανό να αναζητήσεις άλλους τρόπους για να εκτονώσεις τη συναισθηματική σου αναστάτωση και ένας από αυτούς είναι η βόλτα στα μαγαζιά και τα ψώνια. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς και προβείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι λόγο παρόρμησης καθώς μετά θα δημιουργήσεις οικονομικό έλλειμμα στο πορτοφόλι σου.

Ζυγός

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου και σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με τίποτε άλλο καθώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο δεν θα βοηθήσει να κρατήσεις τη γνώμη σου και τις απόψεις σου σταθερές αλλά ούτε και να τις επικοινωνήσεις. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα όπως οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη για κάτι που πιστεύεις και δεν θα είναι εύκολο για εσένα να βρεις τρόπο να αντικρούσεις τα επιχειρήματα τους. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς και πάρεις αποφάσεις οι οποίες δεν θα είναι αποτέλεσμα δικής σου σκέψης αλλά των άλλων.

Σκορπιός

Η ημέρα -όπως και η χθεσινή- θα φέρει αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσεις διαφορετικά δεν θα σταματήσεις να αγχώνεσαι για αυτές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο δεν θα σε βοηθήσει να πειθαρχήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που θα δυσκολευτείς να πείσεις τον εαυτό σου να ακολουθήσει το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει για σήμερα. Προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου αλλά να τον επιβραβεύεις για κάθε υποχρέωση που θα τελειώνεις καθώς αυτό θα είναι ένα καλό κίνητρο για να καταφέρεις τελικά να τις διευθετήσεις όλες. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στο εργασιακό σου περιβάλλον και μην εξωτερικεύσεις την πίεση που νιώθεις εκεί.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε βοηθά να νιώσεις ευδαιμονία με οτιδήποτε κι αν ασχοληθείς. Βέβαια το πιο πιθανόν είναι να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν καθώς σήμερα αν δεν φορτίσεις τις μπαταρίες σου δεν θα είναι εύκολο να ασχοληθείς με τίποτε άλλο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες σκέψεις που σχετίζονται με καταστάσεις του παρελθόντος και θα δημιουργήσουν περίεργα συναισθήματα έστω και προσωρινά. Αναζήτησε την παρέα των φίλων και του/ης συντρόφου σου καθώς αυτοί θα είναι οι άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις την καλή σου διάθεση και να μην παρασυρθείς από αναμνήσεις του παρελθόντος.

Αιγόκερως

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνει σπίτι σου και να ασχοληθείς μόνο με σημαντικές υποχρεώσεις που έχεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό φέρνει την οικογένεια σε πρώτο πλάνο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει εσωτερικές συγκρούσεις καθώς οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις και αυτά που θέλεις να κάνεις δεν ταυτίζονται. Προσπάθησε να αποφύγεις τον άκρατο συναισθηματισμό καθώς θα υπάρξουν ζητήματα να διευθετήσεις που χρειάζονται λογική και επιχειρήματα και όχι συναισθηματική υπερχείλιση.

Υδροχόος

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε προτρέπει να βρεις χρόνο για να επικοινωνήσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους ώστε να ανταλλάξετε τα νέα σας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα δημιουργήσει μικρά εμπόδια στην ημέρα καθώς δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις τις πραγματικές επιθυμίες ή ανησυχίες που έχεις. Είναι πιθανό να φανείς ακόμα και απόμακρος/η κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης καθώς κανείς δεν θα καταλάβει πως είσαι απορροφημένος/η με τις σκέψεις σου. Προσπάθησε βρεις τρόπο να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν με συγκεκριμένους ανθρώπους καθώς έτσι θα νιώσεις ανάλαφρος/η.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεμπερδεύεις εδώ και τώρα με οικονομικές εκκρεμότητες, αν και αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη. Σίγουρα όμως θα μπορέσεις να διευθετήσεις κάποιες από αυτές που έχεις σε αναμονή καθώς σήμερα θα είσαι συγκεντρωμένος/η σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια με αποτέλεσμα η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σου να έχουν φθίνουσα πορεία. Μην αφήσεις υποθετικές σκέψεις να σε ρίξουν και δούλεψε προς την κατεύθυνση που θέλεις προκειμένου να καταφέρεις αυτό που επιθυμείς.