ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου εφιστά την προσοχή σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Σήμερα θα είναι δύσκολο να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα παρόλο που έχεις αρκετά τέτοια να φέρεις εις πέρας, καθώς και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε μπερδέψει και θα σε κάνει αρκετά αφηρημένο/η. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε δεν γίνεται να αναβάλλεις και να αφήσεις σημαντικές δουλειές για άλλη μέρα που θα μπορείς να είσαι πιο προσεκτικός/η και επικεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις.

Ταύρος

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να καλοπιάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου καθώς τον τελευταίο καιρό οι υποχρεώσεις και οι δουλειές σε έχουν κάνει να το παραμελήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τραβήξεις το ενδιαφέρον των άλλων καθώς έχεις ανάγκη από στοργή και φροντίδα! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ωραιοποιήσει κάποιες καταστάσεις και δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Προσπάθησε να φιλτράρεις όσο μπορείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου μέσα από τη λογική καθώς θα είναι το μόνο μέσο αυτοπροστασίας που έχεις αυτή την ημέρα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου στους δικούς σου ανθρώπους καθώς θα νιώσεις πως έχουν ανάγκη να τους προσφέρεις τη βοήθειά σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα ακουστούν εκατέρωθεν λόγια και υποσχέσεις οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα απλά θα ειπωθούν σε μία προσπάθεια εντυπωσιασμού. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται -ακόμα κι αν ξέρεις πως η ειλικρίνειά σου μπορεί να πληγώσει κάποιους- και απαίτησε και από τους άλλους το ίδιο προκειμένου να έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για κάθε θέμα που σε απασχολεί.

Καρκίνος

Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να βγεις έξω και να συναντήσεις κόσμο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο τονίζει την εξωστρέφεια σου και την ανάγκη σου να δεις δικούς σου ανθρώπους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα περιπλέξει λίγο τα πράγματα καθώς με όσους περισσότερους μιλήσεις και συναναστραφείς σήμερα τόσα περισσότερα θα ακούσεις. Αυτό δεν θα ήταν απαραίτητα άσχημο υπό άλλες συνθήκες όμως σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος μέσα στις πληροφορίες που θα ανταλλάξεις με τους γύρω σου να ακούσεις πολλές που δεν θα ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Χρησιμοποίησε την κρίση σου και τη λογική προκειμένου να μπορέσεις να διαχωρίσεις την Ήρα από το σιτάρι.

Λέων

Σήμερα θα προτιμήσεις να συζητήσεις για χρήματα και για υλικά αγαθά παρά για οτιδήποτε άλλο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο τονίζει την ανάγκη σου να νιώσεις πάνω από όλα οικονομική ασφάλεια. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η ημέρα είναι αποτρεπτική για συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικές συμφωνίες και χρήματα καθώς μπορεί να πέσεις θύμα εξαπάτησης. Από την άλλη είναι πολύ πιθανό και η κρίση σου να μη σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση, για αυτό καλό θα ήταν να αφήσεις τέτοιου είδους δουλειές για μία άλλη μέρα περισσότερο ευνοϊκή.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να επηρεάζει τις επιλογές σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Σήμερα είναι πιθανόν να επιλέξεις να κρατήσεις δίπλα σου ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες δεν θα επέλεγες και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτό καθώς η κρίση σου μπορεί να μην είναι σωστή. Σημαντικό ρόλο για τη θολή κρίση και για τις αυταπάτες θα παίξει ο Ποσειδώνας καθώς η αντίθεση που θα σχηματίσει με τη Σελήνη δεν είναι ευνοϊκή για αποφάσεις και συμφωνίες. Απόφυγε να πεις μεγάλα λόγια σήμερα και κράτησε μία στάση αναμονής σε σημαντικά ζητήματα διαφορετικά εσύ ο/η ίδιος/α θα ζημιώσεις τον εαυτό σου.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι και να πράττεις μόνο με την καρδιά και καθόλου με τη λογική. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα εγείρει φοβίες και ανησυχίες για σκέψεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην επηρεαστείς ούτε από τις ανησυχίες σου αλλά ούτε και από τους άλλους και να κρατήσεις στάση αναμονής για σημαντικά θέματα, καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τις σωστές αποφάσεις αλλά ούτε και τις «σωστές» συζητήσεις.

Σκορπιός

Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη στους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα βοηθήσει σε αυτό. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και σου εφιστά την προσοχή στις φιλικές του σχέσεις. Αιτία για αυτό θα γίνει η κρίση σου η οποία μπορεί να θολώσει εξαιτίας αυτής της όψης και να μην σε αφήσει να δεις καθαρά και με αντικειμενικά κριτήρια τους ανθρώπους οι οποίοι απαρτίζουν το φιλικό σου περιβάλλον. Για αυτό το λόγο λοιπόν είναι πιθανό να αδικήσεις κάποιους που σου έχουν δείξει την «αφοσίωσή» τους και να δώσεις σημασία σε κάποιους άλλους που δεν είσαι σίγουρος/η αν αξίζουν. Καλό θα ήταν να μην πέσεις στην παγίδα και να μην εκμυστηρευτείς δικά σου ζητήματα μέχρι να ξεδιαλύνει η κατάσταση.

Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η με οτιδήποτε αφορά επαγγελματικά ζητήματα, επαγγελματικά ραντεβού αλλά και με τις επαφές με τους ανωτέρους σου στη δουλειά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις και να επενδύσεις σε κάτι το οποίο μπορεί να φαίνεται πολύ καλό όμως αυτό που φαίνεται δεν θα ανταποκρίνεται σε αυτό που είναι. Ακόμα λόγω του ότι είναι πολύ πιθανό να σε πλησιάσουν κόλακες στη δουλειά οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μάθουν πράγματα από εσένα, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η και εκεί ώστε να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Αιγόκερως

Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να συναναστραφείς με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο σε καλεί να μοιραστείς και να συζητήσεις τις απόψεις σου και τις ιδέες σου με κόσμο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς η αλήθεια είναι πως γύρω σου θα βρεθούν πολλοί όμως λίγοι από αυτούς θα έχουν αγνές προθέσεις. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φίλοι σου και προσπάθησε να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου ιδιαίτερα αν γνωρίσεις νέα πρόσωπα σήμερα.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε φέρνει σε επαφή με τις ανασφάλειές σου με αποτέλεσμα να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς με τίποτα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα καθώς έχεις μεγάλες πιθανότητες να πάρεις λάθος αποφάσεις και τελικά να βρεθεί ζημιωμένος/η. Η εικόνα που θα έχεις για το ταμείο σου θα είναι θολή για αυτό μην προσπαθήσεις να λύσεις οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό καθώς και με δάνεια, ασφάλειες και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις σήμερα. Προτίμησε να ασχοληθείς με κάτι λιγότερο «επίφοβο» καθώς η ημέρα έχει αυξημένο δείκτη επικινδυνότητας για τα οικονομικά ζητήματα.

Ιχθύς

Σήμερα θα ασχοληθείς με ζητήματα που απορρέουν από τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου και είναι πιθανό να τους δώσεις τα «φώτα» σου και τη γνώμη σου πάνω σε κάτι που τους απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να φέρνει σε προτεραιότητα ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως ίσως να μην είσαι απόλυτα ειλικρινής με τους άλλους προκειμένου να διαφυλάξεις κάποια πράγματα. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η και να προτιμήσεις να πεις κάποια αλήθεια η οποία μπορεί να μην είναι «βολική», παρά κάποιο ψέμα καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως ουδέν κρυπτόν υπό του Ήλιου!