ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Ιουνίου;

Κριός

Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις σου θα γίνουν η αιτία για να τρέξεις λίγο παραπάνω σήμερα προκειμένου να μπορέσεις να τις διευθετήσεις και να τις τακτοποιήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μαζέψεις όσα περισσότερα χρήματα και υλικά αγαθά μπορείς προκειμένου να αισθανθείς ασφάλεια. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι που θέλεις και αφορά ένα οικονομικό σου ζήτημα και αυτό θα κάνει καλό πέρα από το πορτοφόλι σου και στην αυτοπεποίθησή σου!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω και τις επιθυμίες σου και μάλιστα να τις βάλεις σε προτεραιότητα. Προσπάθησε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο γιατί θα είναι εκείνος που θα έχει σημασία και θα σε γλιτώσει από τις παρεξηγήσεις με τους γύρω σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να σκεφτείς πως υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να καταφέρεις καθώς θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου σε μεγάλο βαθμό. Πρόσεξε μην κάνεις κατάχρηση αυτής και δημιουργηθούν θέματα ανάμεσα σε εσένα και στους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να μείνεις μόνος/η καθώς θα παρατηρήσεις πως η πολυκοσμία θα σε κουράσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις και μία τάση για καχυποψία η οποία δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις λογικές αποφάσεις, ίσα-ίσα που θα σε μπερδέψει περισσότερο. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι ευνοϊκό καθώς θα τονίσει τη διαίσθησή σου και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρει σωστές αποφάσεις και να αντισταθμίσει την καχυποψία σου. Να θυμάσαι πως η δύναμή για οτιδήποτε και αν θελήσεις βρίσκεται μέσα σου για αυτό μην την ψάχνεις σε εξωγενείς παράγοντες.

Καρκίνος

Άλλη μία ημέρα που θα αναζητήσεις την παρέα των φίλων σου καθώς εκείνοι θα είναι το στήριγμα σου και σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί ώστε να νιώσεις πως δεν το κουβαλάς μόνος/η σου. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι βοηθητικό καθώς θα βοηθήσει την αυτοπεποίθησή σου. Σήμερα θα έχεις άλλο ένα εξαιρετικό ταλέντο, την πειθώ, και αυτή θα γίνει πολύ σημαντική καθώς θα είναι εύκολο να πείσεις τους φίλους σου για οτιδήποτε θελήσεις!

Λέων

Τα ζητήματα που σχετίζονται με επαγγελματική αναγνώριση και κοινωνική φήμη θα σε απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο σε προτρέπει να κερδίσεις αυτά που αξίζεις. Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη για αυτό προσπάθησε να μην είσαι ανυπόμονος/η καθώς η ανυπομονησία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε πεισμώσει και αυτό θα είναι ικανό να σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις με ένα εργασιακό σου ζήτημα ή ένα project που είχες αφήσει ημιτελές. Η δύναμη και η θέληση θα ταυτιστούν και αυτό θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα για εσένα.

Παρθένος

Σήμερα αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να δώσεις στο μυαλό σου κίνητρο μέσα από εικόνες, φωτογραφίες και όμορφες σκέψεις για να ταξιδέψει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως το μόνο που χρειάζεσαι για να είσαι καλά είναι κάποιες στιγμές να ξεκουράσεις το μυαλό σου από τις έννοιες. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις κάτι το οποίο θα σε γεμίσει με ενέργεια και δύναμη. Αν δεν μπορείς να κάνεις μία μίνι απόδραση βγες έξω και συνάντησε αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών θα έχει τα ίδια θετικά αποτελέσματα.

Ζυγός

Το μυαλό σου συνεχίζει να βρίσκεται σε καταστάσεις και ανθρώπους του παρελθόντος καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο αναμοχλεύει οτιδήποτε έχεις περάσει αλλά σίγουρα δεν έχεις ξεχάσει. Προσπάθησε να κρατήσεις λίγο τις ισορροπίες και να μην ασχοληθείς μόνο με ζητήματα του παρελθόντος καθώς θα σου διαφύγουν και ζητήματα του παρόντος που αξίζουν την της προσοχής σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει σχετικά με ένα οικονομικό σου ζήτημα καθώς θα σου δώσει μία ιδέα από την οποία θα βγεις κερδισμένος/η.

Σκορπιός

Σήμερα θα είσαι περισσότερο δεκτικός/η από αυτό που είσαι συνήθως στη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων και πριν την απορρίψεις θα την εξετάσεις πολύ προσεκτικά. Αφορμή για αυτή την «αλλαγή» είναι η Σελήνη η οποία βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο του Ταύρου και σου δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς με τους αγαπημένους σου «άλλους» και με αυτά που πιστεύουν. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι πολύ ευνοϊκό καθώς θα σου χαρίσει τον απαραίτητο δυναμισμό που θα σου χρειαστεί, μιας και σήμερα δεν θα σου είναι καθόλου εύκολο να χαλάσεις το χατίρι κάποιου και να του πεις όχι. Προσπάθησε να βρεις μία ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους ώστε να μη δημιουργηθούν παράπονα και από τις δύο μεριές.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό η ημέρα να είναι αρκετά κουραστική καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις αρκετές εργασιακές και προσωπικές υποχρεώσεις όχι μόνο δικές σου αλλά και των γύρω σου. Αυτό εκτός του ότι θα σε κουράσει ενδέχεται και να σε εκνευρίσει καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι δεν αναλαμβάνουν τις δουλειές τους! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε καλεί να δουλέψεις προκειμένου να ανταμειφθείς. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις που έχεις καθώς θα ενισχύσει τη δύναμη και τη θέλησή σου. Αυτό που χρειάζεσαι να θυμάσαι είναι το κίνητρο για να κάνεις αυτά που θα σου ανατεθούν προκειμένου να μην τα παρατήσεις.

Αιγόκερως

Ημέρα χαράς και δημιουργίας η σημερινή καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο εγείρει όλα σου τα ταλέντα -καλλιτεχνικά και μη- και σε προτρέπει να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου. Εσύ πάλι μπορεί να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου αλλά να βγεις μία βόλτα με τους φίλους σου. Αυτό είναι κάτι που θα έχει τα ίδια αποτελέσματα για εσένα καθώς μπορεί εξίσου να σου φτιάξει τη διάθεση! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου το απόγευμα θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό περιβάλλον ανθρώπων γύρω σου οι οποίοι θα σου δείξουν με τον τρόπο τους πως πιστεύουν σε εσένα και στις ικανότητες σου!

Υδροχόος

Είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι σε κατάσταση αλλαγών στο σπίτι ή ακόμα και μιας μετακόμισης και αυτό θα σου δημιουργήσει μία «συναισθηματική κινητικότητα» καθώς για κάποιο λόγο μπορεί να αγχωθείς μέχρι να τελειώσεις με αυτά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με το σπίτι σου και τα μέλη που το απαρτίζουν. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει την ανάγκη σου να μεταμορφώσεις κάτι στο χώρο που ζεις προκειμένου να νιώσεις καλύτερα! Φτιάξε κάτι χειροποίητο για το σπίτι σου ή αγόρασε ένα μικρό διακοσμητικό και θα δεις πώς θα έχει ιδιαίτερα ευεργετικά αποτελέσματα στη διάθεσή σου.

Ιχθύς

Η επικοινωνία με συγγενείς, γνωστούς και αγαπημένους γείτονες θα είναι προτεραιότητα σου και σήμερα καθώς θέλεις να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί και να ακούσεις τη συμβουλή τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους ανθρώπους που θα συνδιαλλαγείς. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει «διεισδυτική ματιά» με αποτέλεσμα να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των γύρω σου πριν καν μιλήσουν. Καλό θα ήταν να μην καταχραστείς το ταλέντο σου και να αφήνεις τους άλλους να ολοκληρώσουν τη σκέψη τους πριν αποφασίσεις να μιλήσεις!