ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα θα ξυπνήσεις το πρωί γεμάτος/η ενέργεια κάτι που είναι απόλυτα λογικό μιας και η Σελήνη έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο και θα φροντίσει να ενισχύσει τα αποθέματα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει μικρά εμπόδια καθώς παρόλο που θα νιώθεις πως έχεις ενέργεια την ίδια στιγμή κάτι θα σε κρατά και θα αποφεύγεις να δράσεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και να αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό σου τομέα καθώς είναι πιθανόν  να χρειαστεί να προσπαθήσεις αρκετά προκειμένου να δείξεις τι αξίζεις.

Ταύρος

Σήμερα  είναι πιθανόν να νιώσεις συναισθηματικά ευάλωτος/η με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να σταθείς διακριτικά πίσω από οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα ενισχύσει τις ανησυχίες σου γεμίζοντας το μυαλό σου με σενάρια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου με αφορμή παρελθοντικά γεγονότα ή μικρές παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να τις λύσεις  πριν πάρουν μεγάλες διαστάσεις χωρίς λόγο.

Δίδυμοι

Σήμερα θα αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχες τις προηγούμενες ημέρες καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα βοηθήσει τη σκέψη σου να εστιάσει πράγματα που μπορούν να σε χαλαρώσουν. Μία βόλτα με αγαπημένους σου φίλους θα είναι πολύ ευεργετική για την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω χρειάζεται προσοχή καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποιες διαφωνίες που θα ξεκινήσουν από διαφορετικές απόψεις. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να εξαπλωθούν ώστε να μη δημιουργηθούν αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε αγαπημένους σου ανθρώπους.

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα σε δραστηριοποιήσει προς αυτά προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις κάποιους στόχους σου. Ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα καθώς για να καταφέρεις αυτά που θέλεις θα πρέπει να δείξεις πως μπορείς να δουλέψεις σκληρά και να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής σε περίπτωση που νιώσεις πίεση. Μην τα παρατήσεις καθώς είναι η ευκαιρία σου να δείξεις τι αξίζεις.

Λέων

Σήμερα θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους ώστε να περάσεις όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα στο γραφείο ή στη δουλειά σου και να βγεις έξω να πιείς ένα καφέ με αγαπημένους σου ανθρώπους και να ανταλλάξτε τα νέα σας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και εκτός από τις συζητήσεις και τις επαφές με κόσμο θα ευνοήσει και οτιδήποτε σχετίζεται με πολιτιστικά δρώμενα. Μία καλή ιδέα θα ήταν να βρεθείς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και να παρακολουθήσετε μία παράσταση ή να κάνετε μία βόλτα σε ένα μουσείο σε ένα χώρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει αθηροσκληρωτικές απόψεις που δεν θα τύχουν της αποδοχής που θέλεις από τον περίγυρό σου. Προσπάθησε να προσέξεις πως θα εκφραστούν αν δεν θέλεις να  δημιουργηθούν αποστάσεις.

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανόν να ξυπνήσεις με μία διάθεση να αναπολήσεις καταστάσεις που έχεις βιώσει στο παρελθόν και ανθρώπους που ανήκουν σε αυτό με αποτέλεσμα η διάθεσή σου να μην είναι η καλύτερη. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση και μία τάση να εστιάζεις σε οτιδήποτε σε ενοχλεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα κάνει ακόμα πιο έντονο αυτό το συναίσθημα για αυτό είναι πιθανό να νιώσεις συναισθηματική πίεση. Απόφυγε τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα ιδιαίτερα αν αφορούν αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα καθώς θα είσαι πολύ αυστηρός/η ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό και δεν θα πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

Ζυγός

Οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνοι που θα σε απασχολήσουν περισσότερο από όλα σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα φέρει σε προτεραιότητα τα θέλω τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα μεταξύ σας και οποία θα ενταθούν από την τάση σας να εξαπολύετε εκατέρωθεν κριτική. Προσπάθησε να πεις οτιδήποτε και αν θελήσεις με όμορφο τρόπο και να μην είσαι δηκτικός/η και αυστηρός/η με τους αγαπημένους σου ανθρώπους κυρίως με αυτούς που απαρτίζουν την οικογένειά σου.

Σκορπιός

Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις  θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σήμερα και θα σου περιορίσουν τον ελεύθερο σου χρόνο για αυτό απόφυγε να βάλεις πολλά ραντεβού μέσα στην ημέρα ώστε να μη δημιουργηθούν και άλλες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα εντείνει την κούραση σου και θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Στην πραγματικότητα θα εκνευριστείς γιατί θα νιώσεις πως οι θυσίες σου, οι ευθύνες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει δεν πιάνουν τόπο. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως τα «αγαθά κόποις κτώνται» και  σίγουρα θα υπάρξει  οικονομική και ηθική ανταμοιβή.

Τοξότης

Η ημέρα θα ευνοήσει οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός/η καθώς η Σελήνη που έχει μπει στον Κριό θα σου χαρίζει καλή διάθεση και όρεξη για βόλτες, συναντήσεις με φίλους αλλά και φλερτ! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον  Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει μια κούραση ακόμα και αν ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με πράγματα που σε γεμίζουν. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις τύψεις γιατί θα σκεφτείς πως όση ώρα εσύ «διασκεδάζεις» υπάρχουν κάποιες δουλειές που πρέπει να κάνεις με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να ευχαριστηθείς στις δραστηριότητές σου. Να θυμάσαι πως όλοι μας δικαιούμαστε ένα διάλειμμα από τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις για αυτό απόλαυσε την ημέρα σου χωρίς τύψεις!

Αιγόκερως

Σήμερα οι σχέσεις με την οικογένεια σου είναι πιθανό να  βρεθούν σε μία δύσκολη κατάσταση καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό αναμοχλεύει συναισθήματα, αδικίες  και παράπονα που έχεις από εκείνους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο  που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει να καταπιέσεις αυτά που θέλεις να πεις και να φανείς απόμακρος/η και αδιάφορος/η. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και αν υπάρχει κάτι το οποίο πραγματικά σε έχει ενοχλήσει συζήτησε το και μην απομακρύνεσαι καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει μεγαλύτερη αναστάτωση

Υδροχόος

Οι επαφές με συγγενείς και ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου θα είναι αγχολυτικές και θα σου φτιάξουν τη διάθεση σήμερα μιας και η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα σε κάνει να αναζητήσεις κόσμο! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια με αποτέλεσμα να έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα προσωπικά και να μην αργήσουν να συμβούν παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις σπασμωδικά γιατί ακόμα και ένα αστείο μπορεί να γίνει αιτία για εντάσεις και συγκρούσεις.

Ιχθύς

Θέματα που έχουν να κάνουν με εφορίες, τράπεζες, δάνεια και γενικότερα με τα οικονομικά σου θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και σήμερα καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κλείσεις λογαριασμούς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ανακόψει τη φόρα σου προσωρινά και είναι πιθανόν να σε αναγκάσει να περιορίσεις λίγο ακόμα τα έξοδά σου. Προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τα χρήματα που θα ξοδέψεις και μην κάνεις σπατάλες γιατί είναι σίγουρο πως μετά θα αγχωθείς.