ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Ιουνίου;

Κριός

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεσαι σε επαγγελματικό αναβρασμό καθώς επιθυμείς διακαώς να πετύχεις κάποια πράγματα στον επαγγελματικό τομέα και να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να τονίζει την ανάγκη σου για αναγνώριση και αυτό σε ωθεί να βρεις τρόπο να δείξεις τις ικανότητές σου. Αυτό μπορείς να το καταφέρεις εν μέρει σήμερα καθώς τα βλέμματα των άλλων θα είναι στραμμένα επάνω σου. Αξίζει ιδιαίτερα να προσέξεις καθώς υπάρχει κίνδυνος να κάνεις κάτι που θα σχολιαστεί αρνητικά.

Ταύρος

Άλλη μία ημέρα που θα σου χαρίσει ανέμελη διάθεση και θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου απλά και μόνο από τη συναναστροφή σου με κόσμο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να συζητήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις με ανθρώπους που σε ενδιαφέρει η γνώμη τους. Σήμερα είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία για να κάνεις ένα ταξίδι, ή για να ξεκινήσεις μία συζήτηση για ένα ταξίδι. Μην την περιφρονήσεις καθώς είναι κάτι που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου καθώς θα σε ταξιδέψει ακόμα και νοητά στο μέρος που συζητάς.

Δίδυμοι

Η αλήθεια είναι πως δεν θα έχεις τη συνηθισμένη σου διάθεση σήμερα καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σε κάνει πιο μετρημένο/η με τα λόγια αλλά και με τα συναισθήματα. Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους ενδέχεται να επηρεαστούν καθώς θα πιστέψεις πως δεν υπάρχει κανείς που να σε καταλάβει. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις μία τάση για υπερβολές και θα πρέπει να την προσέξεις καθώς θα ξεσπάσεις τη συναισθηματική σου ανησυχία σε λάθος άτομα. Ένα οικονομικό σου ζήτημα μπορεί να χρειαστεί την προσοχή σου ιδιαίτερα αν σχετίζεται με τρίτους ή με το δημόσιο.

Καρκίνος

Οι επαφές με τους στενούς του συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα τονίσει οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να κρατήσεις μία ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους καθώς είτε θα «ρίξεις» αρκετά τους άλλους είτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Μία συζήτηση για μία επικείμενη συνεργασία θα είναι πολύ καλή καθώς θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι μέλλει γενέσθαι με αυτό το ζήτημα.

Λέων

Σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε εργασιακά ζητήματα καθώς θα είναι αυτά που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σε απασχολήσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και κάνει επιτακτική την ανάγκη να τελειώνεις με οτιδήποτε έχεις αναλάβει και σχετίζεται με υποχρεώσεις. Σήμερα μπορεί να προκύψουν και κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις τις οποίες δεν είχες στο πρόγραμμα και θα σε αποδιοργανώσουν. Φρόντισε να αφήσεις κάποιες ώρες ελεύθερες προκειμένου να μπορέσεις να τροποποιήσεις πιο εύκολα το ημερήσιο πλάνο σου χωρίς να χρειαστεί να αγχωθείς.

Παρθένος

Σήμερα καλό θα ήταν να ασχοληθείς με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή ακόμα και να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ασχοληθείτε από κοινού με αυτή μιας και η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει καλλιτεχνικές ανησυχίες. Σήμερα θα είσαι και ιδιαίτερα ρομαντικός/η και αυτό θα γίνει η αφορμή για να ετοιμάσεις μία έκπληξη η οποία θα σε φέρει κοντά με τον/τη σύντροφό σου. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο σε οτιδήποτε άλλο σε ευχαριστεί καθώς η ημέρα σου προσφέρει καλή διάθεση και όρεξη για δραστηριότητες που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

Ζυγός

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχεις φέρει ξανά στο μυαλό σου γεγονότα του παρελθόντος και να έχεις δείξει μία προτίμηση σε οτιδήποτε αρνητικό σου έχει συμβεί παρά σε κάτι θετικό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις μερικά παράπονα παραπάνω προκειμένου να κερδίσεις την προσοχή των γύρω σου. Ιδιαίτερη προτίμηση θα δείξεις στους δικούς σου ανθρώπους και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να τους υπενθυμίζεις οτιδήποτε είχαν κάνει και σε έχει πειράξει. Όση ώρα εσύ ασχολείσαι με κάτι τέτοιο πιθανόν να χάσεις κάποια θέματα που υπάρχουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αξίζουν την προσοχή σου.

Σκορπιός

Η επικοινωνιακή σου διάθεση συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη σου να συζητήσεις και να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί. Αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος τον οποίον θέλεις πολύ να δεις αλλά δεν κατάφερες να δεις τις προηγούμενες ημέρες προσπάθησε να βρεις χρόνο για μία βόλτα μαζί του καθώς θα είσαι φοβερός/η στις δημόσιες σχέσεις! Σήμερα μπορεί να σου παρουσιαστεί και μία ευκαιρία -αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο- για μία νέα συμφωνία που θα σε ευνοήσει.

Τοξότης

Τις τελευταίες ημέρες έχεις ασχοληθεί υπέρ του δέοντος με οικονομικά ζητήματα και τέτοιου είδους υποχρεώσεις και σήμερα θα νιώσεις και εσύ ο/η ίδιος/α την επιθυμία να χαλαρώσεις. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να το κάνεις τόσο εύκολα καθώς το μυαλό σου όλο θα γυρίζει σε υπολογισμούς και σε οικονομικά πλάνα. Μιας και θα έχεις αυτό το «οικονομικό δαιμόνιο» προσπάθησε να τακτοποιήσεις οτιδήποτε μπορείς από αυτά που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο.

Αιγόκερως

Σήμερα θα χρειαστεί να προσπαθήσεις αν θέλεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε κάνει εγωκεντρικό/η και δεν θα σε αφήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να ζητήσεις οτιδήποτε θελήσεις από τους άλλους. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να είσαι ευγενικός/η κυρίως με τους ανθρώπους που ξέρεις πως είναι πολύ κοντά σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στους στενούς σου συνεργάτες και στον/τη σύντροφό σου, καθώς είναι εκείνοι που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πληρώσουν τον εκνευρισμό σου. Σήμερα μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις αρκεί να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα το επικοινωνήσεις.

Υδροχόος

Αυτές τις ημέρες μπορεί να μην έχεις τη συνηθισμένη σου ζωντάνια όμως αυτό είναι μία καλή ευκαιρία για να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να σκεφτείς τα επόμενα επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μένεις μόνος/η σου προκειμένου να βρεις την ηρεμία σου. Αν κάνεις μία συζήτηση για κάποιο προσωπικό σου θέμα φρόντισε να είναι μόνο με ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου. Αυτό είναι σημαντικό καθώς η ημέρα μπορεί να φέρει γύρω σου άτομα τα οποία δεν θα είναι φιλικά προσκείμενα σε εσένα αλλά αυτό δεν θα είναι αντιληπτό με την πρώτη.

Ιχθύς

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως όταν βρίσκεσαι μαζί τους περνάς πάντα καλά θα μονοπωλήσουν την ημέρα σου και θα είναι η αιτία που θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις κοντά με ανθρώπους της «ίδιας συνομοταξίας» με εσένα προκειμένου να νιώσεις καλά. Αν ασχολείσαι ενεργά με μία ομάδα δεν αποκλείεται να σε χρειαστούν σε αυτή και μάλιστα υπάρχει περίπτωση να σου δοθεί μία νέα αρμοδιότητα που θα έχει ως απώτερο σκοπό το καλό αυτής της ομάδας.