ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα λειτουργήσει βοηθητικά για τα σχέδιά σου κυρίως αν αυτά σχετίζονται με ταξίδια και εκπαιδευτικά ζητήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς χρειάζεται προσοχή καθώς είναι πιθανό να ακολουθήσεις και να υποστηρίξεις πιστά μία ιδέα η οποία δεν γίνεται να υλοποιηθεί. Αν έχεις ήδη κανονίσει να φύγεις για ένα ταξίδι σήμερα πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς θα είσαι αφηρημένος/η και αυτό μπορεί να γίνει αιτία για να ξεχάσεις κάποια σημαντικά πράγματα -όπως τα ταξιδιωτικά σου έγγραφα- στο σπίτι.

Ταύρος

Η συναισθηματική υπερχείλιση -απόρροια της χθεσινής Πανσελήνου- μπορεί να σε ταλαιπωρεί και σήμερα για αυτό και είναι πιθανό να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τίποτα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί την τάση να βλέπεις κάθε τι με ιδιαίτερη σοβαρότητα και ανησυχία ακόμα και αυτά που δεν χρειάζονται. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως χρειάζεται να κρατήσεις αποστάσεις από οικονομικά ζητήματα καθώς η μέρα θα είναι απατηλή. Επίσης καλό θα ήταν να μην υπογράψεις καμία συμφωνία καθώς αλλά θα συμφωνήσεις και άλλα θα βγουν στην πορεία.

Δίδυμοι

Σήμερα το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν οι συνεργάτες σου, ο/η σύντροφός σου και άλλοι αγαπημένοι σου άνθρωποι καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη τους φέρνει στο προσκήνιο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς θα ακουστούν ανακρίβειες που θα σε μπερδέψουν και δεν θα σε αφήσουν να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να συζητήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά ζητήματα και με νέες συμφωνίες καθώς αλλιώς θα τα πεις και αλλιώς θα βγουν στην πορεία. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στους κόλακες και μην τους αφήσεις να σε παρασύρουν.

Καρκίνος

Η ημέρα θα έχει δουλειές και υποχρεώσεις που δεν θα σου αρέσουν για αυτό και θα ξεκινήσεις από το πρωί να βρίσκεις δικαιολογίες προκειμένου να γλιτώσεις όσες περισσότερες μπορείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει εξπέρ στις δικαιολογίες κάθε είδους και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τα σχέδιά σου. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς είναι πιθανόν να γίνεις αντιληπτός/η κυρίως από κάποιο άτομο του εργασιακού σου περιβάλλοντος και αυτό να γίνει αφορμή να χάσεις την εμπιστοσύνη του, που είχες κερδίσει με το σπαθί σου.

Λέων

Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να βρεις κάτι το οποίο θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο καθώς θα έχεις την τάση να βαριέσαι εύκολα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πώς θα είσαι επιρρεπής σε καταχρήσεις και σε κάθε είδους υπερβολές ακόμα και στον τρόπο που διασκεδάζεις. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τον εαυτό σου και μην τον αφήσεις ελεύθερο! Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και με αυτά που ακούς καθώς κάποιος φίλος σου ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου μπορεί να σου μεταφέρουν μηνύματα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Παρθένος

Τα οικογενειακά σου ζητήματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να τα λύσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως αυτή η μέρα μπορεί να δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες είτε από εσένα είτε προς εσένα, που θα διαψευστούν πανηγυρικά. Επίσης σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις την τάση να κάνεις παράπονα και αυτό μπορεί να οδηγήσει κάποιους ανθρώπους να σου πουν αυτό θέλεις να ακούσεις, χωρίς όμως να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σε κάνει να αναζητάς την παρέα των συγγενών, των φίλων και των γειτόνων σου καθώς δεν θα σου αρέσει καθόλου να μείνεις μόνος/η σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να θολώσει την κρίση σου σχετικά με τους ανθρώπους που είναι γύρω σου και να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις. Για να είσαι σίγουρος/η πως τα δικά σου θέματα και τα μυστικά σου θα μείνουν διαφυλαγμένα απόφυγε να τα εμπιστευτείς σε ανθρώπους που δεν έχουν αποδείξει εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους. Η ημέρα μπορεί να σε παρασύρει και σε λάθος αγορές για αυτό καλό θα ήταν να τις αποφύγεις σήμερα ή να ελέγξεις πάρα πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Σκορπιός

Σήμερα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικονομικά σου θέματα καθώς θα είναι εκείνα θα σου προκαλέσουν ανασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σου συνιστά να προσέχεις ιδιαίτερα τις κινήσεις σου στα οικονομικά ζητήματα καθώς το πιο πιθανό είναι να σε βλάψουν παρά να σε ωφελήσουν. Σήμερα ενδέχεται να σου γίνει και μία πρόταση η οποία θα έχει άμεσο αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου όμως καλό θα ήταν να την κρατήσεις σε αναμονή καθώς θα είσαι επιρρεπής σε λάθη και παρανοήσεις. Αν αυτό δεν γίνεται και πρέπει οπωσδήποτε να αποφασίσεις σήμερα βεβαιώσου πως έχεις καταλάβει τα πάντα και δώσε ιδιαίτερη σημασία στα ψιλά γράμματα.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί συναισθηματικές αναταραχές με αποτέλεσμα οι πρώτοι που θα είναι υποψήφιοι να δεχτούν τα αποτελέσματά τους είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις σχετικά με τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και κατά συνέπεια σε λάθος αποφάσεις. Πρόσεξε γιατί αυτό μπορεί να γίνει αιτία να απομακρύνεις από τη ζωή σου ανθρώπους που σου χρειάζεται και να κρατήσεις κοντά σου ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν κάνει σαφείς τις προθέσεις τους απέναντί σου.

Αιγόκερως

Σήμερα δεν θα νιώθεις τόσο δραστήριος/α όσο είσαι συνήθως και δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς ούτε καν με επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία ανήκουν στις αγαπημένες σου ενασχολήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει επιρρεπή σε παρανοήσεις και σε λάθος αποφάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι εκείνοι που θα σε παρασύρουν σε αυτές τις λάθος αποφάσεις. Κράτησε στάση αναμονής για σημαντικά ζητήματα καθώς ούτε ημέρα αλλά ούτε και η διάθεσή σου ευνοεί τις αποφάσεις.

Υδροχόος

Οι σχέσεις με τους φίλους σου εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη τις ευνοεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους ιχθύες θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο ανάμεσά σας το οποίο είναι ικανό να σε μπερδέψει και να σου δημιουργήσει αυταπάτες. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να τους θεωρήσεις φίλους σου, και στρέψε την προσοχή σου αποκλειστικά και μόνο σε ανθρώπους που όντως έχουν αποδείξει πως αξίζει να λέγονται οι φίλοι σου. Εάν το κάνεις αυτό τότε σίγουρα δεν κινδυνεύεις από εξαπατήσεις, παρανοήσεις και λανθασμένα μηνύματα.

Ιχθύς

Η καριέρα σου θα είναι το κύριο μέλημα σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σε παρακινήσει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια ώστε να φανούν τα προτερήματα σου και η σκληρή δουλειά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να σε ωθήσει σε λάθος εκτιμήσεις. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να πάρεις κάποιο επαγγελματικό ρίσκο το οποίο δεν θα σου βγει όπως νομίζεις ή να αφήσεις μία σημαντική πρόταση χωρίς να την εξετάσεις προσεκτικά. Η κρίση σου δεν θα είναι βοηθητική σήμερα για αυτό προτίμησε να αφήσεις σημαντικά ζητήματα για άλλη μέρα που και εσύ θα είσαι πιο ξεκάθαρος/η προς τους άλλους αλλά και εκείνοι πιο ξεκάθαρη απέναντί σου.