ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Απριλίου;

Κριός

Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για να τακτοποιήσεις εργασιακά ζητήματα και δουλειές που μπορεί να μην είναι δύσκολες αλλά απαιτούν την απόλυτη προσήλωσή σου και για αυτό μέχρι τώρα τις άφηνες. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο αλλά και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να οπλιστείς με υπομονή και επιμονή και να ασχοληθείς με όλες τις υποχρεώσεις σου, ακόμα και αυτές που έχουν αρκετές λεπτομέρειες και συνήθως σε κουράζουν. Ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα είναι πολύ πιθανό και μάλιστα θα σε βοηθήσει να αισθανθείς αυτοπεποίθηση καθώς θα πατάει πάνω σε γερές βάσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και είναι μία καταπληκτική ευκαιρία για να καλομάθεις τον εαυτό σου και να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου στην άκρη. Επεδίωξε να δεις τους φίλους σου, να βγείτε μία βόλτα ή να ασχοληθείς με μία δραστηριότητα που σε ευχαριστεί καθώς αυτά είναι πράγματα τα οποία θα σε ικανοποιήσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις  συναισθηματική πληρότητα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά και τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σου φέρει μία νέα σχέση η οποία θα στηρίζεται σε γερές βάσεις με αποτέλεσμα να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει μία μανία να καθαρίσεις το σπίτι, να τακτοποιήσεις τα ρούχα σου και γενικότερα να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού προκειμένου να τα βάλεις όλα σε τάξη. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο αλλά και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα  φέρει στην επιφάνεια το πρακτικό σου πνεύμα και τα ζητήματα του σπιτιού.  Σήμερα μπορείς πραγματικά να ξεμπερδεύεις με όσες δουλειές έχεις αφήσει καθώς διαφορετικά δεν θα  γίνεται να χαλαρώσεις. Αν έχεις κάποια  γραφειοκρατική δουλειά που να σχετίζεται με ζητήματα ακινήτου προώθησε τη άμεσα καθώς ευνοείται.

Καρκίνος

Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι αναγκαίες για εσένα σήμερα καθώς η μεγαλύτερη σου ανάγκη είναι η επικοινωνία. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο αλλά και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τη θέση σου ανάμεσα στους ανθρώπους που απαρτίζουν το περιβάλλον σου. Σήμερα θα βρεις τον τρόπο να βάλεις τα όριά σου στους άλλους, να υπερασπιστείς τις απόψεις σου και να κερδίσεις με το σπαθί σου την εκτίμηση και το σεβασμό. Η ημέρα μπορεί να φέρει και μία νέα γνωριμία η οποία ήρθε για να μείνει.

Λέων

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου με υλικά αγαθά και χρήματα μιας και η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μαζέψεις οτιδήποτε μπορείς. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δώσει την ευκαιρία για να  ξεχωρίσεις στη δουλειά για τη σοβαρότητα και την αίσθηση του καθήκοντος που έχεις. Οτιδήποτε ξεκινήσει σήμερα κυρίως αν σχετίζεται με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι σταθερό για αυτό καλό θα ήταν να προωθήσεις άμεσα τέτοιου είδους  θέματα.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και είναι μία καλή ευκαιρία για να δεις τις ανάγκες σου και τα θέλω σου όμως αυτό θα πρέπει να το κάνεις σε συνάρτηση με τους άλλους προκειμένου να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να έχεις τα πόδια σου γερά στη γη και να μη γίνεις αιθεροβάμων. Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να περάσεις στο άλλο άκρο και να γίνεις περισσότερο σοβαρός/η από ότι αντέχεις με αποτέλεσμα να κουραστείς ακόμα και εσύ ο/η ίδιος/α. Προσέγγισε οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί  -κυρίως αν σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις- με τη λογική και θα δεις πως θα μπορέσεις εύκολα να βρεις τη λύση.

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις την τάση να ψάχνεις τι βρίσκεται πίσω από τις λέξεις που φτάνουν στα αυτιά σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σου δημιουργήσει την τάση να γίνεις καχύποπτος/η. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  σου λέει πως αν θελήσεις είναι στο χέρι σου να σταματήσεις το φαύλο κύκλο εκατομμυρίων σκέψεων αρκεί να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου. Προσπάθησε να μην μπες στη διαδικασία να ταυτιστείς με κάτι που άκουσες ή κάτι που είδες και φίλτραρε με τη λογική τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου.

Σκορπιός

Σήμερα θα επιδιώξεις να βρεθείς με φίλους σου και με ανθρώπους πού ξέρεις πως ταιριάζεις καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σε ωθεί σε οτιδήποτε είναι συλλογικό. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τη σοφή σου σκέψη και τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Σήμερα θα είσαι το «μυαλό» της παρέας και για αυτό θα παρατηρήσεις πως οι περισσότεροι φίλοι σου ακόμα και γνωστοί σου θα εμπιστευτούν σε εσένα μικρά ή μεγάλα μυστικά τους και θα ζητήσουν τη γνώμη σου.

Τοξότης

Σήμερα οι μεγαλύτερες σου ανησυχίες θα προέλθουν από θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και με την κοινωνική αναγνώριση που επιθυμείς. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  σου λέει πώς χρειάζονται μικρά και σταθερά βήματα προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να κάνεις αυτά τα μικρά βήματα κυρίως αν σχετίζονται με τη δουλειά. Ακόμα σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσει και κάτι νέο επαγγελματικά το οποίο ήρθε για να μείνει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου χαρίσει ενέργεια και όρεξη με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολο να μείνεις σπίτι σήμερα! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και να το επιτύχεις. Αν έχεις σε εκκρεμότητα κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα προσπάθησε να ασχοληθείς μαζί του σήμερα καθώς η ημέρα  το ευνοεί. Η «αίσθηση καθήκοντος» θα είναι έντονη όμως πρόσεξε να μην το παρακάνεις καθώς χρειάζεσαι και εσύ χρόνο για τον εαυτό σου πέρα από τις υποχρεώσεις σου. Μία βόλτα, μία συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα ή ακόμα και μία μονοήμερη απόδραση θα σε βοηθήσουν να  γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει μία συναισθηματική αναστάτωση με αφορμή παρελθοντικά γεγονότα τα οποία έχουν αφήσει το στίγμα τους. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητικό ώστε να μπορέσεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να αφήσεις πίσω τα βαρίδια του παρελθόντος.  Αν έχεις εκκρεμότητα κάποιο πρακτικό ζήτημα που σχετίζεται με μία οικονομική σου υπόθεση σήμερα είναι μία πολύ καλή μέρα για να το διευθετήσεις. Προσπάθησε να εστιάσεις στα σωστά πράγματα και να μη σπαταλάς την ενέργεια σου και τις δυνατότητες σου άσκοπα και θα δεις πως η ημέρα θα είναι κερδοφόρα για εσένα.

Ιχθύς

Σήμερα η προσοχή σου είναι στραμμένη στους ανθρώπους που σχετίζεσαι σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο καθώς η Σελήνη από την Παρθένο τους φέρνει σε πρώτο πλάνο. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πρακτική σκέψη και αυτό θα είναι πολύ καλό κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα και συνεργασίες. Τα επιχειρήματά σου θα είναι ακλόνητα σήμερα και θα έχεις τον τρόπο να διαπραγματευτείς προς όφελος σου. Οι ικανότητές σου σίγουρα θα εκπλήξουν τους ανθρώπους γύρω σου και θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις την εκτίμηση και τον σεβασμό τους.