ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Απριλίου;

Κριός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τη χαλαρή σου διάθεση να επικρατεί καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και να ευνοεί τη ψυχολογία σου! Το τρίγωνο που σχηματίζεται με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι διαφορετικό από τα τετριμμένα. Επίλεξε κάτι που να βοηθά εκτός από το σώμα και το πνεύμα καθώς είναι ο μόνος τρόπος να μη χάσεις το ενδιαφέρον σου! Οι συναντήσεις με φίλους αλλά και το/η σύντροφο σου σίγουρα θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά.

Ταύρος

Σήμερα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε οικογενειακά θέματα καθώς όσο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα τόσο θα φέρνει θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου στο προσκήνιο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε κάνει να πάρεις ξαφνικές αποφάσεις όπως μια δραστική αλλαγή εντός του σπιτιού σου. Είναι πιθανό ακόμα και να αποφασίσεις να μετακομίσεις σε ένα νέο σπίτι ή να μείνεις μαζί με το/η σύντροφο σου. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις το μόνο σίγουρο είναι πως οι αποφάσεις σου θα ταράξουν τα ύδατα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να ευνοεί κοινωνικές συναντήσεις, νέες πληροφορίες αλλά και ανταλλαγή απόψεων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να βρεις τρόπους να επικοινωνήσεις τις εκκεντρικές απόψεις σου, καθώς είναι ένας τρόπος για να σπάσεις τη μονοτονία! Εσύ μπορεί να το δεις ως παιχνίδι και διασκέδαση όμως να ξέρεις πως σήμερα θα είναι εύκολο να σοκάρεις τους ανθρώπους γύρω σου με τις απόψεις σου για αυτό προσπάθησε να μην το τραβήξεις.

Καρκίνος

Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις εξακολουθούν να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα σου καθώς αν δεν τις τακτοποιήσεις η ανασφάλεια σου θα χτυπήσει κόκκινο. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και ενισχύει την ανάγκη σου για περισσότερα αποκτήματα για αυτό και θα προσπαθήσεις να ξεμπερδεύεις με οικονομικές δοσοληψίες για να δεις τι σου απομένει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει στο μυαλό σου ένα καλό τρόπο για να ζητήσεις αύξηση. Επίσης είναι πολύ πιθανό να βρεις μια άλλη ιδέα που θα αυξήσει το εισόδημα σου και μέχρι τώρα δεν έχεις σκεφτεί. Η ημέρα πάντως θα φέρει νέες ιδέες που θα βοηθήσουν το ταμείο σου να ανακάμψει!

Λέων

Παρόλο που ανήκεις στα σταθερά ζώδια σήμερα η διάθεση σου θα μεταβάλλεται από τη μια στιγμή στην άλλη με γρήγορους ρυθμούς καθώς η σκέψη σου τρέχει! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να σκεφτείς έξω από τα “κουτάκια” και αυτό θα είναι σωτήριο για να βρεις λύση σε ζητήματα που σε απασχολούν. Ακόμα είναι πιθανό να προκύψει μια θετική εξέλιξη σε ένα θέμα που αφορά σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να μην περίμενες και τελικά να εκπλαγείς ευχάριστα!

Παρθένος

Όσες δουλειές και να έχει το πρόγραμμα σήμερα θα βρεις τις κατάλληλες δικαιολογίες προκειμένου να τις αποφύγεις καθώς η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες δεν έχεις καμία όρεξη να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αιτία για αυτό είναι η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα και σου δημιουργεί απώλεια ενέργειας καθώς φέρνει στο μυαλό σου 100 σκέψεις το λεπτό! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς μόνο με αυτά που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Προτίμησε τα καθώς είναι ένας καλός τρόπος να συνειδητοποιήσεις με τι θέλεις να ασχοληθείς και να τα διαχωρίσεις από τα υπόλοιπα.

Ζυγός

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες θα γίνουν πόλος έλξης για τους ανθρώπους που θα βρεθούν στο πλάι σου σήμερα και εσύ δεν θα χάσεις ευκαιρία να τις αναπτύξεις καθώς θα διαπιστώσεις πως αρέσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει την οξύνοια του μυαλού σου γεγονός που θα σε φέρει στο προσκήνιο και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Εκμεταλλεύσου αυτό το χάρισμα προκειμένου να βρεις την κατάλληλη λύση για θέματα που απασχολούν εσένα, τους φίλους ή τους συναδέλφους σου!

Σκορπιός

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε πυρετό επαγγελματικών θεμάτων καθώς έχεις στο νου σου κάποιες αλλαγές προκειμένου να βελτιώσεις την εικόνα σου στη δουλειά. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει “επεκτατικές διαθέσεις” και την ανάγκη για επιβεβαίωση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει νέες ιδέες στο μυαλό σου που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το σκοπό σου αρκεί να τις συζητήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα. Πρόσεξε καθώς χρειάζεται να βρεις την κατάλληλη στιγμή για να τις παρουσιάσεις για αυτό συγκράτησε την παρόρμηση σου!

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σε παρακινεί να ασχοληθείς με επιμορφωτικά θέματα, πτυχία, σεμινάρια και οτιδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό θα ενισχύσει την αντίληψη σου και αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Αν έχεις σε εκκρεμότητα κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με το εξωτερικό σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να το διευθετήσεις.

Αιγόκερως

Τη σκέψη σου θα μονοπωλήσουν οικονομικά και αισθηματικά θέματα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σε κάνει αρκετά κτητικό/η και με υλικά αγαθά αλλά και με ανθρώπους! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να βλέπεις κάποια ζητήματα σαν ζητήματα ζωής και θανάτου χωρίς να είναι. Σήμερα θα μπορέσεις να αποδεχτείς το διαφορετικό αλλά και να μην είσαι τόσο αυστηρός/η με τον εαυτό σου και αυτό θα είναι η επιτυχία της ημέρας.

Υδροχόος

Σήμερα θα έρθει στην επιφάνεια η συναισθηματική πλευρά των προσωπικών και επαγγελματικών σου σχέσεων και θα γίνεις αρκετά ευάλωτος/η απέναντι τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει εξελίξεις που θα σε ευνοήσουν και σχετίζονται με συνεργασίες. Ακόμα είναι πιθανό να σου γίνει μια νέα πρόταση για συνεργασία η οποία θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως όσο πιο εύκολα δεχτείς τυχόν αλλαγές τόσο πιο κερδισμένος/η θα βγεις.

Ιχθύς

Η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις της έχει αρχίσει και γίνεται κουραστική για εσένα με αποτέλεσμα να ψάχνεις αφορμή να βρεις μια δικαιολογία και να τινάξεις από πάνω σου κάποιες δουλειές που σε κουράζουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου πιο γρήγορα από αυτό που υπολόγιζες, καθώς το μυαλό σου θα βρει τον τρόπο να το κάνει! Ακόμα είναι πιθανό να υπάρξει μια αλλαγή σε εργασιακά ζητήματα που δεν πρέπει να σε ανησυχήσει καθώς θα είναι για καλό.