ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Απριλίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου να τραβήξεις την προσοχή των άλλων ιδιαίτερα των δικών σου ανθρώπων. Για να το κάνεις αυτό δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να παραπονιέσαι καθώς θα είναι ένας έμμεσος τρόπος για να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον τους. Το πρωί η αντίθεση της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα πιεστικό κλίμα στη δουλειά και θα πρέπει να δείξεις σύνεση. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα καθώς θα μεταφέρεις την ένταση της δουλειάς στο σπίτι. Προσπάθησε να το αποφύγεις γιατί το ένα θα φέρει το άλλο και στο τέλος θα χαλάσεις όλη την ημέρα σου.

Ταύρος

Οι επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είναι κάτι παραπάνω από πιθανές σήμερα καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το πρωί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα στην ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα ακόμα και χωρίς να γνωρίζεις το γιατί να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από τους ανθρώπους που θα συναντήσεις. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για διαφωνίες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα άσχημο αρκεί να προσέξεις τον τρόπο που θα διατυπώσεις την άποψή σου και καλό θα ήταν να το κάνεις χωρίς νεύρα. Πρόσεξε επίσης και τον τρόπο που οδηγείς καθώς ενδέχεται να προκληθούν μικροατυχήματα.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα ξεκινήσει δυναμικά καθώς πιθανόν να έχεις στο πρόγραμμά σου μία επίσκεψη στην τράπεζα, την εξόφληση ενός λογαριασμού τη σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί θα σε κάνει να νιώσεις περιορισμένος/η καθώς δεν θα μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου και ίσως χρειαστεί να το τροποποιήσεις. Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα η να δημιουργήσει διαφωνίες σε μία συμφωνία. Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις για να μην βγεις ζημιωμένος/η.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση και μία κυκλοθυμική τάση η οποία δεν θα αργήσει να φανεί και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το πρωί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μία ψυχρή ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι πιθανό να νιώσεις πως οι συνεργάτες σου αλλά και ο/η σύντροφός σου δεν είναι υποστηρικτικοί προς τα σχέδιά σου. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα δυναμιτίσει το κλίμα κι αν δεν προσέξεις, θα σε κάνει να πεις όσα προσπαθούσες να αποφύγεις ολόκληρη την ημέρα!

Λέων

Σήμερα ενδέχεται να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες θα σε ζορίσουν και είναι πολύ πιθανό να χάσεις προσωρινά την καλή σου διάθεση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες πίεσης για αυτό προσπάθησε να ανταποκριθείς στις δουλειές που θα έχεις ώστε να καταφέρεις να χαλαρώσεις. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα σε κάνει να βγάλεις πιο έντονα την κούραση της ημέρας και αν το κάνεις πιθανόν να δημιουργήσεις εντάσεις. Μία βόλτα για περπάτημα είναι μία καλή ιδέα που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί θα δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου. Είναι πιθανό να πιστέψεις πως οι φίλοι σου δεν σε στηρίζουν όσο θα ήθελες και είναι επικριτικοί απέναντι σου και αυτό θα δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σας. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα φέρει συζητήσεις τις οποίες θα πρέπει να προσέξεις πώς θα διαχειριστείς, αν δεν θέλεις να καταλήξουν σε διαφωνίες, οι οποίες με τη σειρά τους θα καταλήξουν σε εντάσεις.

Ζυγός

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με επαγγελματικά ζητήματα και με την επαφή σου με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ώστε να μη δημιουργηθούν θέματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί θα παγώσει την ατμόσφαιρα στη δουλειά, αλλά δεν είναι καλή ιδέα να ξεκινήσεις να ψάχνεις τώρα τι συμβαίνει. Κάνε όσο πιο ήρεμα μπορείς τη δουλειά σου χωρίς να δώσεις δικαιώματα για συζητήσεις και σχολιασμό προκειμένου να αποφύγεις τις “συμπληγάδες” της ημέρας. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη πού βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω σου υπενθυμίζει να μην μεταφέρεις τα νεύρα της δουλειάς στο σπίτι.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις διάθεση για να συλλέξεις νέες πληροφορίες και να αποκτήσεις επιπλέον γνώσεις πάνω σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο διψά για μάθηση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί μπορεί να σε κάνει αυστηρό/η με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις. Το βράδυ η άλλη η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή στον τρόπο που θα εκφράσει στις απόψεις σου καθώς μπορεί να είναι περισσότερο έντονος από αυτό που χρειάζεται. Πρόσεξε επίσης και τον τρόπο που οδηγείς καθώς θα είναι αρκετά νευρικός!

Τοξότης

Ζητήματα του παρελθόντος καθώς και άνθρωποι που σου έχουν ξυπνήσει έντονα συναισθήματα θα είναι αυτά που θα φέρει στην επιφάνεια η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί θα δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους τις οποίες θα διαλέξεις εσύ. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και να μην κρίνεις αυστηρά τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα για αυτό καλό θα ήταν να προνοήσεις και να μην κάνει σπατάλες σήμερα προκειμένου να είσαι περισσότερο σίγουρος/η.

Αιγόκερως

Οι επαφές σου με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου μπορεί να αποδειχθούν δύσκολη υπόθεση σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και θα δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα. Είναι πιθανό να νιώσεις ότι οι άλλοι είναι ιδιαίτερα επικριτικοί απέναντι σου, αλλά την ίδια στιγμή είναι πιθανό και εσύ να κάνεις το ίδιο προς εκείνους. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν αποστάσεις ανάμεσα σας. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις λόγω διαφωνιών οι οποίες θα πάρουν διαστάσεις αν δεν προσέξεις. Δεν είναι καλή μέρα για συνάψεις νέων συμφωνιών και συμβολαίων.

Υδροχόος

Η ημέρα θα έχει αρκετές δουλειές σχετικές με υποχρεώσεις της καθημερινότητας η ένα εργασιακό σου θέμα θα έρθει στο προσκήνιο και θα απαιτήσει όλη την προσοχή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί θα σου δημιουργήσει μία κόπωση πριν ακόμα ξεκινήσεις τις δουλειές σου καθώς και μόνο στη σκέψη τους δεν θα αισθάνεσαι άνετα. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει ένα καταιγισμό σκέψεων αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς δεν ανταποκρίνονται όλες στην πραγματικότητα και άδικα θα σε αγχώσουν.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου χαρίζει ευκαιρίες για να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί μπορεί να σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες υποχρεώσεις και να μην σε αφήσει να κάνεις ακριβώς το πρόγραμμα που έχεις κατά νου. Παρόλα αυτά αν θέλεις σίγουρα θα βρεις τον τρόπο για να ασχοληθείς και με αυτά που θέλεις. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να βγεις και να φλερτάρεις αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις καθώς μπορεί να έρθει σε ρήξη με τους φίλους σου που θα προσπαθήσουν να σε «περιορίσουν»!