ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Απριλίου;

Κριός

Οι συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι η προτεραιότητα σου και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η. Εκμεταλλεύσου όσο περισσότερο μπορείς την ικανότητα σου να σπας τον πάγο με άνεση οπουδήποτε και να βρεθείς προκειμένου να κάνεις νέες γνωριμίες! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σταματήσουν να σε απασχολούν τα θέματα του περίγυρου σου καθώς η προσοχή σου θα στραφεί σε “ενδοοικογενειακά” ζητήματα.

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις έντονη ανησυχία που θα οφείλεται κατά κύριο λόγο στα οικονομικά σου θέματα και η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες των Διδύμων σε καλεί να πράξεις τα δέοντα προκειμένου να τη διαχειριστείς. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και τέτοιου είδους εκκρεμότητες καθώς η ημέρα είναι ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα ξεκινήσεις να νιώθεις μια επικοινωνιακή άνεση για αυτό και θα αναζητήσεις την παρέα αγαπημένων σου προσώπων.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και σε κάνει να νιώθεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφο σου. Αυτό μπορεί να γίνει η αφορμή για να δημιουργηθεί μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα καθώς μπορεί να φανείς εγωκεντρικός/η και αυτό δεν θα αρέσει στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα στρέψει την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα αφήνοντας προσωρινά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στα κρύα του λουτρού.

Καρκίνος

Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τις δουλειές σου και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και θα προτιμήσεις να βρεις δικαιολογίες για να τις αποφύγεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και ενισχύει τα σενάρια και τις σκέψεις που κάνεις με αποτέλεσμα να νιώθεις κουρασμένος/η και μόνο από αυτά! Προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι πρακτικό προκειμένου να μην αφήσεις τη φαντασία σου και τη καχυποψία σου να καλπάζει! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και αυτό είναι κάτι που σε ευνοεί καθώς θα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα και στις λογικές σου σκέψεις!

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και είναι μια καλή ευκαιρία για να αφιερώσεις ακόμα λίγο χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους ή να ασχοληθείς με τα θέματα μιας ομάδας που είσαι μέλος. Προσπάθησε να βρεις χρόνο να διαθέσεις και για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου καθώς είναι ωραίο να τους δείξεις τα συναισθήματα σου χωρίς να πιστεύεις πως είναι αυτονόητα! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο για αυτό προτίμησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου και να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση με εσένα.

Παρθένος

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα σε κάνουν να ξεκινήσεις να καταστρώνεις σχέδια προκειμένου να τις υλοποιήσεις καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες των Διδύμων κάνει το μυαλό σου να τρέχει! Προσπάθησε να μην βιαστείς να περάσεις στις πράξεις καθώς θα σου έρθουν πολλές ιδέες στο μυαλό που δεν θα είναι όλες πραγματοποιήσιμες. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα φροντίσει να σε αποφορτίσει και να σου υπενθυμίσει πως εκτός από δουλειά έχεις και φίλους που τους έχεις παραμελήσει!

Ζυγός

Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος θα χρωματίσουν την ημέρα σου καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες των Διδύμων ευνοεί την επικοινωνία. Επεδίωξε να κανονίσεις μια βόλτα με αγαπημένα σου πρόσωπα κυρίως εκείνα που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Το απόγευμα  η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει δουλειές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσπάθησε μέχρι εκείνη την ώρα να έχεις εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της ημέρας!

Σκορπιός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με μια συναισθηματική αναστάτωση καθώς στο μυαλό σου τριγυρίζουν σκέψεις και καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις.  Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων δημιουργώντας σου μύχιες σκέψεις που θα κάνουν ακόμα πιο έντονα τα συναισθήματα σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να βρεις την καλή σου διάθεση και να γίνεις ξανά επικοινωνιακός/η με τους γύρω σου, αρκεί να βάλεις ένα φρένο στην καχυποψία των τελευταίων ημερών.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η καθώς θα διαπιστώσεις πως οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από εσένα που δεν είσαι σε θέση να καλύψεις αλλά και να μην θέλεις να καλύψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και σου δημιουργεί ένταση καθώς θα προσπαθείς να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους, στις δικές σου ανάγκες αλλά και τις δικές τους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να βλέπεις κάθε τι σαν ζήτημα “ζωής και θανάτου!

Αιγόκερως

Η ημέρα θα είναι απαιτητική σήμερα για αυτό ξεκίνησε τη με ένα καλό πρωινό  για να έχεις ενέργεια αλλά και ένα καλό ημερήσιο πλάνο για να διευθετήσεις το χρόνο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και θα κάνει εντυπωσιακή έξοδο υπενθυμίζοντας σου όλες τις δουλειές που έχεις! Ιεράρχησε τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να μην καταφέρουν να σε αγχώσουν. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και πιθανό οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου να ξεκινήσουν τα παράπονα για το φόρτο εργασίας σου!

Υδροχόος

Η διάθεση σου εξακολουθεί να είναι πολύ καλή καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες των Διδύμων σε βοηθά και μάλιστα απροκάλυπτα να περάσεις καλά. Επίλεξε να ασχοληθείς μόνο με αυτά που εσύ θέλεις ή να ξεκινήσεις μια καλλιτεχνική δραστηριότητα καθώς πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάπου έχεις έφεση! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Μην κάνεις πως δεν τις θυμάσαι καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να τις αποφύγεις χωρίς να βρεθείς να απολογείσαι που δεν τις έκανες!

Ιχθύς

Σήμερα θα έχεις τη διάθεση να μείνεις σπίτι και να βγεις μόνο για τα απολύτως απαραίτητα και αυτό θα το κάνεις μόνο σε περίπτωση που δεν θα μπορέσεις να το αποφύγεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και σε κάνει σπιτόγατο/α και μάλιστα παραπονιάρη/α όμως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βγεις έξω, να συναντήσεις φίλους σου και να αποκτήσεις ξανά επαφές με τον “έξω κόσμο” καθώς τις τελευταίες ημέρες η αλήθεια είναι πως είχες ρίξει πέτρα πίσω σου!