ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Απριλίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και για λίγο ακόμα θα εξακολουθήσει να συντηρεί αυτό το αίσθημα ανασφάλειας που νιώθεις τις τελευταίες ημέρες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σου δώσει την ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς αυτοί θα γίνουν προτεραιότητά σου. Πρόσεξε μόνο καθώς ενδέχεται να μεταφέρεις νέα τρίτων ή κάτι δικό σου που πρέπει να κρατήσεις για εσένα. Μη βιάζεσαι να μιλήσεις και να μοιραστείς πληροφορίες πριν σκεφτείς αν χρειάζεται να το κάνεις.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργεί μία γενικότερη ανησυχία σχετικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως τα θέλω σου δεν συμπίπτουν με των άλλων εντείνοντας ακόμα περισσότερο το αίσθημα ανησυχίας. Το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να δεις πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και λιγότερο εγωιστικά προκειμένου να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση στις σχέσεις σου. Αν έχεις κάποια εκκρεμότητα σχετική με οικονομικά ζητήματα προσπάθησε να την τακτοποιήσεις διαφορετικά θα γίνει μία καλή αφορμή για να σου προκαλέσει ανασφάλεια.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Ταύρο και μπορεί να σου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις και μία τάση να είσαι καχύποπτος/η για αυτό θα χρειαστεί να βάλεις και τη λογική στο παιχνίδι προκειμένου να μη βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει το ζώδιό σου και όσο περνούν οι ώρες θα παρατηρήσεις πως γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και ξαναβρίσκεις την καλή σου διάθεση. Αφιέρωσε χρόνο στους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς μέσα από αυτούς θα συνειδητοποιήσεις πώς έχεις επανέλθει στο Δίδυμο που όλοι ξέρουν και αγαπούν!

Καρκίνος

Προτίμησε να περάσεις το πρωινό σου χαλαρά καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις χρόνο και να πιεις ένα καφέ με έναν αγαπημένο σου φίλο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις μόνος/η σου προκειμένου να ανασυνταχθείς. Αυτό είναι μία καλή ιδέα, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις την καχυποψία σου να αναλάβει τα ηνία. Αν δεν το κάνεις θα έχεις την τάση να τους βλέπεις όλους σαν υπόπτους μέχρι να καταφέρουν να σου αποδείξουν το αντίθετο.

Λέων

Τις τελευταίες ημέρες τα επαγγελματικά σου ζητήματα ήταν στο επίκεντρο της προσοχής σου και θα είναι για λίγο ακόμα. Η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου σου δημιουργεί συνθήκες πίεσης και ανασφάλειας προκειμένου να δραστηριοποιηθείς σε αυτόν τον τομέα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις φίλους οι οποίοι περιμένουν εναγωνίως να σε δουν και να μάθουν νέα σου! Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να δεις να αφιερώσεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς κάτι τέτοιο θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αφήσεις για λίγο πίσω τις επαγγελματικές έννοιες.

Παρθένος

Εκμεταλλεύσου το πρωινό της ημέρας που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο προκειμένου να ασχοληθείς με κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα, μία πιστοποίηση, ένα σεμινάριο ή να συλλέξεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και η προσοχή σου θα στραφεί στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Είναι πολύ πιθανό να εστιάσεις στους γύρω σου προκειμένου να καταλάβεις τις σκέψεις τους για σένα. Ένα επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να βρεθεί στο προσκήνιο, το οποίο μπορεί να σε αναγκάσει να τροποποιήσεις το πρόγραμμα που έχεις για σήμερα, αλλά να θυμάσαι πως “ουδέν κακόν αμιγές καλού”.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Ταύρο δημιουργώντας σου έντονα συναισθήματα τα οποία δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς με αποτέλεσμα να νιώθεις λίγο αναστατωμένος/η. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει τους Διδύμους και θα νιώσεις την ανακούφιση καθώς θα μετακινηθεί σε ένα αέρινο και φιλικό προς εσένα ζώδιο. Μία βόλτα ή μία συνάντηση με αγαπημένους σου ανθρώπους ή ακόμα και το διάβασμα ενός βιβλίου είναι ότι πρέπει προκειμένου να φτιάξεις τη διάθεσή σου και να συνειδητοποιήσεις πως επανήλθες στην ενεργό δράση και μάλιστα δριμύτερος/η.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να σε απασχολήσει περισσότερο κάποιο θέμα που σχετίζεται με ένα στενό σου συνεργάτη ή τον/τη σύντροφό σου παρά τα δικά σου ζητήματα, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο δημιουργεί την ανάγκη να στραφείς προς τους άλλους. Το μεσημέρι θα περάσει τους Διδύμους και θα ξεκινήσεις να νιώθεις την ανάγκη να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου χωρίς να σε απασχολεί κανένας άλλος/η. Παρόλα αυτά τα συναισθήματα θα είναι έντονα και αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε συμπεράσματα τα οποία είναι προϊόν συναισθηματικής υπερχείλισης και όχι λογικής. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα σχετίζονται με οικονομικές δοσοληψίες.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και τονίζει την εργατικότητά σου για αυτό καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς προκειμένου να καταφέρεις να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε συνεργασίες και στις προσωπικές σου σχέσεις. Είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις να έρθεις κοντά με τους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου και να λύσεις τυχόν θέματα που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Αιγόκερως

Ο/η σύντροφός σου, οι φίλοι σου και τα χόμπι σου θα γεμίσουν το πρωινό της ημέρας σου καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου θα κάνει θεαματική έξοδο αφήνοντας σε με ανθρώπους που σε γεμίζουν. Το μεσημέρι θα περάσει στους Διδύμους και από αυτή τη θέση θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες δουλειές οι οποίες πρέπει να γίνουν και πως δεν γίνεται να τις αναβάλεις άλλο. Αν επιμείνεις να τις αγνοήσεις το κλίμα με τους άλλους- ιδιαίτερα στο εργασιακό σου περιβάλλον- θα αρχίσει να βαραίνει για αυτό καλό θα ήταν να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις που σου έχουν ανατεθεί για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Υδροχόος

Σήμερα το πρωί η αλήθεια είναι πως δεν θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα ούτε καν να βγεις από το σπίτι καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο σου δημιουργεί την ανάγκη να παραμείνεις στο “καταφύγιο” σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα ξεκινήσεις σιγά-σιγά να αναζητάς τους φίλους σου, τις βόλτες σας, τα χόμπι σου και τον/τη σύντροφό σου. Το δεύτερο μισό της μέρας είναι κατάλληλο για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και με αυτόν τον τρόπο να μπορέσεις να επανέλθεις στην ενεργό δράση και στις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν.

Ιχθύς

Η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου εξακολουθεί να σου φέρνει νέα από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου με αποτέλεσμα να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου για τους γύρω σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους. Ενδέχεται να έχεις μία τάση για παράπονα για αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μην το παρακάνεις. Αν δεν τα καταφέρεις είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς και ιδιαίτερα με την οικογένειά σου.