ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα τακτοποιήσεις αυτά τα ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ίσως πιο καλά από  αυτό που περίμενες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι άλλη μία ευνοϊκή όψη καθώς θα σου φέρει ευκαιρίες για να δείξεις τη δύναμή σου και τη θέληση που έχεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μία  επαγγελματική συμφωνία  θα βελτιώσει  τα οικονομικά σου ζητήματα και θα αυξήσει το γόητρο και την αυτοπεποίθησή σου καθώς η ημέρα θα φέρει τέτοιου είδους συζητήσεις και συμφωνίες.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει  την πεποίθηση πώς κινείς τα νήματα σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες.  Η αντίθεση που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως έχεις δίκιο όμως σήμερα θα διαπιστώσεις πως και οι άλλοι είναι εξίσου απαραίτητοι. Μέσα από κάποιο συνεργάτη ή τον/τη σύντροφό σου μπορεί να έχεις μία καλή ευκαιρία για να κάνεις μία εποικοδομητική γνωριμία. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης  με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι ευνοϊκό για να “παρασύρεις” τους άλλους στο δικό σου τρόπο σκέψης καθώς  ένα από τα βασικά γνωρίσματα που μπορεί να σου μεταφέρει είναι η πειθώ.

Δίδυμοι

Η αλήθεια είναι πως θα έχεις τις κλειστές σου και σήμερα καθώς οι σκέψεις σου θα είναι αρκετές και θα σε βάλουν στη διαδικασία να τις διαχωρίσεις προκειμένου να δεις ποιες από αυτές είναι φανταστικές και ποιες έχουν πιθανότητες να υλοποιηθούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την καλή σου διάθεση και να αφήσεις  τα ζητήματα που σε ανησυχούν πίσω. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη δύναμη της θέλησης και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις με κάθε τρόπο οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου.

Καρκίνος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους σας ενώνουν κοινές απόψεις και κοινά γνωρίσματα θα σου φτιάξουν τη διάθεση σήμερα για αυτό αν θέλεις να περάσεις καλά βρες χρόνο να τους συναντήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό  θα σου δώσει ευκαιρίες για να διασκεδάσεις και να περάσεις πολύ καλά οτιδήποτε και να κάνεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να  συνειδητοποιήσεις πόσο βαθιά είναι τα αισθήματά σου για ορισμένους ανθρώπους. Αυτό θα σε κάνει να ταυτιστείς μαζί τους και να καταλάβεις πως ενωμένοι είστε ανίκητοι.

Λέων

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες εξακολουθούν να είναι έντονες και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο σου δημιουργεί την ανάγκη να  ξεχωρίσεις ανάμεσα στους άλλους και να δείξεις τις ικανότητές σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τα σχέδια σου καθώς σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσεις τον εαυτό σου και να κάνεις εντύπωση στους κατάλληλους ανθρώπους .Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι μία καλή ευκαιρία για να πεισμώσεις και να δείξεις πραγματικά τι αξίζεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις την εγωκεντρική σου διάθεση να υπερισχύσει καθώς κάτι τέτοιο θα αποπροσανατολίσει τους άλλους  από τα καλά σου στοιχεία.

Παρθένος

Σήμερα  που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου η ανάγκη σου να αποδράσεις  είναι μεγάλη και αν δεν μπορέσεις να το κάνεις πραγματικά τότε θα ασχοληθείς με κάτι που θα βοηθήσει το μυαλό σου να ταξιδέψει οπουδήποτε επιθυμεί. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου αλλά και τις γνώσεις σου μέσα από επαφές με εξαιρετικούς ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει και έναν έρωτα που θα ξεκινήσει μόλις διαπιστώσεις την κοινή φιλοσοφία και στάση ζωής που θα έχεις με το συνομιλητή σου!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε φέρνει σε επαφή με τα απωθημένα σου, τους έρωτες του παρελθόντος και τα παλιά σου συναισθήματα. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και να αποφύγεις την επώδυνη βουτιά στο παρελθόν. Ακόμα είναι πιθανό να σου φέρει μία οικονομική ευκαιρία η οποία  θα σε χαροποιήσει καθώς το πιο πιθανό είναι να μην την περιμένεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τα ψυχικά σου αποθέματα και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως οτιδήποτε και αν θελήσεις μπορείς να το καταφέρεις!

Σκορπιός

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο σου δημιουργεί την ανάγκη να ακούσεις τους άλλους πριν αποφασίσεις οτιδήποτε. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι μία καλή ευκαιρία για να επεκτείνεις σχέσεις και συνεργασίες που θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου. Η ημέρα θα ευνοήσει οτιδήποτε σχετίζεται με αυτές για αυτό μην αφήσεις την ευκαιρία να χαθεί. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα  ενισχύσει τη συναισθηματική αντοχή σου με αποτέλεσμα να καταφέρεις οτιδήποτε αρκεί να το θέσεις ως στόχο. Η λέξη όχι δεν θα υπάρχει στο λεξιλόγιό σου και θα είναι το δυνατό σου στοιχείο που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελος σου.

Τοξότης

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως η καθημερινότητα και οι δουλειές που τη συνοδεύουν σε έχουν κουράσει περισσότερο από όσο πίστευες τις τελευταίες ημέρες για αυτό και θα αναζητήσεις λίγες στιγμές χαλάρωσης. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο -ακόμα και αν έχεις ένα μεγάλο όγκο εργασιών- να καταφέρεις να ξεκουραστείς. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα  ενισχύσει το πείσμα σου και θα σε βοηθήσει να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει γιατί πολύ απλά θα το βάλεις ως στόχο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να ευνοεί τα αισθηματικά σου ζητήματα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ερωτευμένος/η είτε αυτό είναι ένας άνθρωπος είτε αυτό είναι μια ενασχόληση είτε είναι η φύση! Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να πλήξεις σήμερα καθώς θα γεμίσει την ημέρα σου με ανθρώπους από το φιλικό σου περίγυρο  και με προτάσεις για έξοδο. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδεικνύει πως με οτιδήποτε και οποιονδήποτε και αν ασχοληθείς σήμερα θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου!

Υδροχόος

Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και κάποιες δουλειές που πιθανόν να έχεις ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες είναι αυτά που κρατούν το ενδιαφέρον σου αμείωτο και σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό σε προτρέπει εκτός από τα ζητήματα της οικίας να ασχοληθείς και με τα επαγγελματικά σου καθώς μία ευκαιρία σε περιμένει. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα ενισχύσει το πάθος σου! Αυτό είναι μία καλή συγκυρία για να το εκμεταλλευτείς και να φέρεις εις πέρας είτε οικογενειακά είτε επαγγελματικά ζητήματα τα οποία μπορείς να επιλύσεις με άνεση σήμερα.

Ιχθύς

Η επικοινωνιακή σου διάθεση καλά κρατεί και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο φροντίζει να σε κρατά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να σε κάνει το πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου. Η αντίθεση που σχηματίζει  με το Δία από το Σκορπιό  θα φέρει και νέα που σχετίζονται με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνονται όλα στην πραγματικότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τι από αυτά πρέπει να πιστέψεις και  που πρέπει να δώσεις σημασία. Πρόσεξε καθώς η ανάγκη σου να τα μάθεις όλα και να “ελέγξεις” τους άλλους μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες!