ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Μαρτίου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε φέρει σε επαφή με τις ανησυχίες σου και τις βαθύτερες σου ανάγκες. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συνειδητοποιήσεις τις “ανοιχτές πληγές” του παρελθόντος και να μπορέσεις να τις “διευθετήσεις” μέσα σου αφήνοντας πίσω τα αρνητικά συναισθήματα, ώστε να προχωρήσεις και να ασχοληθείς με το παρόν σου. Οι υπερβολές δεν θα λείψουν σήμερα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αν τις αφήσεις ανεξέλεγκτες ενδέχεται να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Μια καλή ιδέα προκειμένου να εκτονωθείς είναι να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής και να διοχετεύσεις εκεί την ενέργεια σου!

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βοηθήσει να κάνεις αισθητή την παρουσία σου μέσα σε ένα σύλλογο η μια ομάδα που δραστηριοποιείσαι, καθώς και να κερδίσεις το ενδιαφέρον των συναδέλφων σου. Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να οργανώσεις τις συμμαχίες σου και να δεις ποιοι άνθρωποι είναι “φιλικά προσκείμενοι” σε σένα και για ποιους θα πρέπει να κρατήσεις τις αμφιβολίες σου. Το φλερτ και η φιλία θα μπερδευτούν σήμερα και τα όριά τους δεν θα είναι ευδιάκριτα, για αυτό αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση μεταξύ φίλων θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα τονίσει θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σου πορεία, την καριέρα σου και αυτά που περιμένεις από τη δουλειά σου. Είναι γεγονός πως θα επιδείξεις ιδιαίτερο ζήλο σε ζητήματα που αφορούν όλα τα παραπάνω και για αυτό ενδέχεται να δημιουργηθούν θέματα και παράπονα τα οποία θα έρθουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να κρατήσεις μία ισορροπία και να μην φέρεις σε επαφή -όσο μπορείς- τους φίλους με τη δουλειά σου αν δεν θέλεις να εγερθούν ζητήματα που πιθανόν θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε φέρει σε επαφή με τις χαρές της ζωής και θα σου υπενθυμίσει πώς έχεις ανάγκη να βγεις να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους! Ένα πιθανό σενάριο είναι να πάρεις το/η σύντροφό σου να κάνετε ένα ταξίδι ή -για σένα που αυτή την περίοδο έχεις ανοιχτό ένα εκπαιδευτικό ζήτημα- να ασχοληθείς με αυτό και να πάρεις την πιστοποίηση που θέλεις. ‘Όλα αυτά είναι πιθανό να σου δημιουργήσουν κούραση όμως είναι ικανά να σε κάνουν να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να μπορέσεις να βγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πολύ πιθανό να σου φέρει μία ιδέα η οποία θα αποδειχθεί -έμμεσα ή άμεσα- κερδοφόρα για τα οικονομικά σου ζητήματα. Αν ασχολείσαι με το “επιχειρείν” κράτησε τις ιδέες που θα σου έρθουν στο μυαλό καθώς μπορεί να είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να πας ένα βήμα παρακάτω. Αν έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με τράπεζες εφορία και το δημόσιο ή χρειάζεται να τακτοποιήσεις μία ασφάλεια κάνε το καθώς με κάποιο τρόπο ακόμα και έμμεσο θα βγεις ωφελημένος/η. Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο είναι πιθανόν να σου έρθουν κάποια παράπονα τα οποία καλό θα ήταν να συζητήσεις με ήρεμο τρόπο αν θέλεις να ξεπεραστούν και να μην τα κρατήσεις μέσα σου.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου, τις συνεργασίες σου και να κλείσεις ζητήματα που σχετίζονται με αυτές. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να κινηθείς στα δύο άκρα με αποτέλεσμα από τη μία να είσαι υπερβολικά συναισθηματικός/η με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου αλλά από την άλλη να γίνεις επικριτικός/η και αυστηρός/η σε περίπτωση που κάτι κρίνεις πως δεν είναι όπως θα έπρεπε. Τακτοποίησε και ζητήματα που σχετίζονται με συμβόλαια αρκεί να προσέξεις καθώς τα μικρά γράμματα μπορεί να έχουν κάποιους όρους που δεν είχες παρατηρήσει καλά.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι μία καλή ευκαιρία για να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ενόψει καλοκαιριού, να γραφτείς στο γυμναστήριο και να κάνεις κάτι που θα ωφελήσει την υγεία σου και τον οργανισμό σου. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να περάσεις από τη σκέψη στη δράση αρκεί να αποφύγεις την παγίδα να μείνει στάσιμος/η χωρίς να κάνεις τίποτα. Αν το κάνεις αυτό είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι όλα όσα σου έχουν συμβεί και να τα ανακυκλώνεις με παράπονο δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα εγείρει τον έρωτα και θα σε φέρει σε επαφή με αυτό το συναίσθημα. Δεν αποκλείεται αν είσαι ελεύθερος/η να γνωρίσεις ένα νέο σύντροφο που θα είναι αυτό ακριβώς που περίμενες. Αν είσαι δεσμευμένος/η είναι μία καλή ευκαιρία για να έρθεις κοντά με το/η σύντροφό σου και να θυμηθείς όλα αυτά που σας σας έχουν ενώσει. Ο έρωτας μπορεί να έρθει και μέσα από μία καλλιτεχνική δραστηριότητα καθώς είναι πιθανό να ερωτευτείς ένα ποίημα, ένα καλό βιβλίο ακόμα και ένα έργο τέχνης. Η μέρα είναι καλή σε κάθε επίπεδο για σένα καθώς θα εγείρει έντονα, βαθιά και δημιουργικά συναισθήματα.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε φέρει σε επαφή με τα άτομα της οικογένειάς σου καθώς θα διαπιστώσεις πως θα υπάρξει μία ιδιαίτερα συναισθηματική ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να εγείρει διακοσμητικές και καλλιτεχνικές ανησυχίες που θα σε οδηγήσουν στο να αλλάξεις κάποιο χώρο του σπιτιού σου και να τον κάνεις πιο φωτεινό και πιο όμορφο. Σε κάθε περίπτωση θα διαπιστώσεις πως η παραμονή στο σπίτι σου -που είναι το καταφύγιό σου- θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα σε φέρει κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες και να διευρύνεις τον περίγυρό σου, αν φυσικά το θέλεις. Οι επαφές με συγγενείς, αδέρφια, γνωστούς ακόμα και γείτονες θα λειτουργήσουν ψυχοθεραπευτικά για εσένα καθώς θα μπορέσεις να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Προσοχή καθώς ενδέχεται να δώσεις αφορμές για σχόλια που θα ξεκινήσουν από την τάση που θα έχεις για λεκτικές και όχι μόνο υπερβολές. Αν καταφέρεις να βάλεις ένα όριο σε αυτό τότε ημέρα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή και επωφελής για εσένα.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σου αποφέρει κέρδος ή να βγεις κερδισμένος/η μέσα από μία οικονομική συμφωνία. Ένα πολύ σημαντικό θέμα το οποίο χρειάζεται να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να μπλέξεις υπερβολικά το συναίσθημα σε καταστάσεις που δεν χρειάζεται, όπως είναι κάποια οικονομική συμφωνία ή μία συζήτηση σχετική με επαγγελματικά θέματα. Προτίμησε να είσαι πρακτικός/η ώστε να μπορέσεις πιο εύκολα να δεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου θα τονίσει τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι πιο διαχυτικός/η με τους ανθρώπους που θεωρείς πως είναι κοντά σου σε κάθε επίπεδο και θα αφήσεις τα συναισθήματά σου να χρωματίσουν τις πράξεις σου. Ο τομέας που χρειάζεται να προσέχεις είναι ο επαγγελματικός καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα κλίμα το οποίο θα σε εκνευρίσει και θα σε κάνει να πάρεις αποφάσεις που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έπαιρνες. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα και μη δίνεις αφορμές για σχόλια καθώς -πίστεψέ με- θα έχεις πολύ καλύτερα πράγματα να ασχοληθείς σήμερα.