ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ονειροπολήσεις! Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό αρκεί να μη χάσεις την ικανότητά σου να διακρίνεις αυτό που μπορεί να γίνει από κάτι που ανήκει στη σφαίρα του φανταστικού. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις επαφές σου με τους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν σήμερα καθώς είναι πιθανό να ακούσεις κολακείες οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μπορεί να έχουν άλλος  σκοπούς.

Ταύρος

Οι φίλοι σου θα δώσουν δυναμικό παρών στη σημερινή ημέρα και δεν θα σε αφήσουν λεπτό μόνο/η σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να επιθυμεί τη συντροφιά των αγαπημένων σου προσώπων και των ανθρώπων που ξέρεις πως σας ενώνουν κοινά στοιχεία. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τον αλτρουισμό σου για αυτό και δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με ένα εθελοντικό έργο ή να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε κάποιον που τη χρειάζεται. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι  οι προθέσεις των ανθρώπων που θα συναναστραφείς καθώς κάποιες από αυτές θα είναι έντεχνα κρυμμένες  πίσω από κολακείες

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες σχετικές με επαγγελματικά ζητήματα! Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά καθώς η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις και κατά συνέπεια σε λάθος αποφάσεις. Η ωραιοποίηση των καταστάσεων κάτω από το μαγικό πέπλο του Ποσειδώνα θα γίνει σύνηθες φαινόμενο για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα. Κράτησε τα προσχήματα και μην ανοίγεσαι  σε προϊσταμένους, υφιστάμενους και ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον  καθώς δεν ευνοούνται οι εκμυστηρεύσεις.

Καρκίνος

Τις τελευταίες ημέρες το μυαλό σου ταξιδεύει και θα έχεις ήδη παρατηρήσει πώς είναι δύσκολο να συντονιστεί με  τη φυσική σου παρουσία. Σήμερα αυτό θα ενταθεί ακόμα περισσότερο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς θα πραγματοποιήσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα εντείνοντας  τις τάσεις φυγής σου.  Προσπάθησε να μη χάσεις την πρακτική σου σκέψη καθώς θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η και αυτό δεν θα σε βοηθήσει σε ζητήματα της καθημερινότητας. Κράτησε προσωπικά ζητήματα μακριά από συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου αν δεν θέλεις να ταξιδέψουν και μάλιστα παραλλαγμένα!

Λέων

Η διάθεσή σου συνεχίζει να είναι περίεργη και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς σε αναγκάζει να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματά σου με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ευάλωτος/η. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση καθώς θα έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα  μέσα από μεγεθυντικούς φακούς. Παρόλο που μπορεί να προκύψουν οικονομικά ζητήματα η ημέρα δεν είναι θετική για να τα διευθετήσεις καθώς πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις λάθη ή να μην εκτιμήσεις τα πράγματα σωστά. Σε περίπτωση που δεν γίνεται να τα αφήσεις για άλλη μέρα προσπάθησε να είσαι πολύ προσεκτικός/η ώστε να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες λάθους

Παρθένος

Οι επαφές με τους συνεργάτες και το/η σύντροφό σου θα είναι από τα κυριότερα θέματα σου σήμερα καθώς θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή. Μείνε μακριά από ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος/η αν θα πρέπει να τους έχεις εμπιστοσύνη και μην δεσμευτείς είτε μέσω ενός συμβολαίου είτε μέσω μιας συνεργασίας καθώς  οι όροι δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κράτησε μικρό καλάθι σε κολακείες και σε όμορφα λόγια καθώς το πιο πιθανό είναι να έχουν απώτερο σκοπό που δεν είναι αυτός που φαίνεται.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί ζητήματα με τις υποχρεώσεις και τις δουλειές της καθημερινότητας. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις αρκετές από αυτές και σήμερα θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δεν είναι βοηθητική για πρακτικά ζητήματα. Μην φορτώσεις το πρόγραμμά σου και προτίμησε να ασχοληθείς μόνο με δουλειές και υποχρεώσεις που ξέρεις πως δεν παίρνουν αναβολή. Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος προτίμησε να ξεκουραστείς προκειμένου να μην εντείνεις την απώλεια ενέργειας που νιώθεις.

Σκορπιός

Άλλη μία μέρα που η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και πώς να μην είναι άλλωστε καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων και αυξάνει τα συναισθήματα χαράς! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε παρασύρει σε κραιπάλες κάθε είδους για αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το μέτρο. Η καλλιτεχνική σου φύση θα κάνει αισθητή την παρουσία της σήμερα και θα είναι μία καλή ιδέα αν την διοχετεύσεις μέσα από κάποια δραστηριότητα που ώστε να μπορέσεις να εκφραστείς!

Τοξότης

Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις και κάποιες δουλειές των δικών σου ανθρώπων εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς δεν θα σε αφήσει να τις ξεχάσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα αλλά και με οτιδήποτε χρειάζεται  προσοχή καθώς θα είσαι αφηρημένος/η. Ρίξε μία ματιά στο σπίτι καθώς μπορεί να προκύψει μία δουλειά ή μία βλάβη η οποία θα χρειαστεί προσοχή εκ μέρους σου προκειμένου να μη σου δημιουργήσει προβλήματα.

Αιγόκερως

Σήμερα θα φτάσουν  στα αυτιά σου αρκετά νέα αγαπημένων σου πρόσωπων  αλλά θα πρέπει να είσαι υποψιασμένος/η πως ενδέχεται να μην ανήκουν όλα σε πραγματικά γεγονότα! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο στην επικοινωνία και την κρίση σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να καταλάβεις αν αυτά που μαθαίνεις ισχύουν. Οι κολακείες από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι σύνηθες φαινόμενο σήμερα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί οι προθέσεις τους να μην είναι  αυτές που φαίνονται.

Υδροχόος

Η ημέρα εγείρει ανασφάλειες που με τη σειρά τους εγείρουν οικονομικά ζητήματα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο ούτε να χαλαρώσεις αλλά ούτε και να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα είναι αποτρεπτική για οικονομικές συμφωνίες και ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου. Αν σου γίνει μία πολύ καλή πρόταση σήμερα μη βιαστείς να απαντήσεις καθώς είναι πολύ πιθανό αυτή να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κράτησε στάση αναμονής για σημαντικά οικονομικά ζητήματα αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες λάθους.

Ιχθύς

Σήμερα η ημέρα θα έχει ένα πέπλο μυστηρίου που μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και η σύνοδος με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για μικρά ή μεγάλα ψέματα. Κράτησε μικρό καλάθι σε οτιδήποτε σου πουν κυρίως αν αυτό σου φανεί πολύ καλό για να είναι αληθινό. Από τη μεριά σου προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τους άλλους καθώς αργά ή γρήγορα οι πραγματικές σου προθέσεις θα έρθουν στην επιφάνεια.