ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει σε πρώτο πλάνο τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς αν κερδίσεις την επιβεβαίωση από τη δουλειά σου θα είσαι απόλυτα καλυμμένος/η! Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι μια καλή ευκαιρία για να αφήσεις λίγο  τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και να χαλαρώσεις. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με εσένα και οτιδήποτε σε ευχαριστεί προκειμένου να αποφορτιστείς. Ακόμα και αν κερδίσεις λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς θα είσαι κερδισμένος/η διαφορετικά θα νιώθεις ατονία.

Ταύρος

Η ανάγκη σου να ταξιδέψεις είναι η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σου δημιουργεί τάσεις φυγής! Επίλεξε να ασχοληθείς με κάτι που μπορεί να σε ταξιδέψει νοητά ή να σε κάνει να μάθεις νέες πληροφορίες καθώς είναι και αυτός ένας τρόπος να ταξιδέψει το μυαλό σου. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει άκρως ρομαντικό/η και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς!

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να μην έχεις την όρεξη που έχεις συνήθως καθώς τα συναισθήματα σου θα είναι τόσο έντονα που θα σου απορροφήσουν όλη την ενέργεια! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να δημιουργεί την ανάγκη να κατακτήσεις οτιδήποτε θελήσεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα θα βοηθήσει τη φαντασία σου να καλπάσει και αυτό μπορεί να είναι θετικό μπορεί όμως και να μην είναι! Επίλεξε να ασχοληθείς με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα και όχι με μηχανορραφίες προκειμένου να διοχετεύσεις την ενέργεια σε καλό σκοπό!

Καρκίνος

Οι αγαπημένοι σου “άλλοι” όπως είναι οι συνεργάτες και ο σύντροφός σου θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς δεν θα είναι εύκολο να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να τονίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την ανάγκη σου να επιβεβαιωθείς μέσα από αυτές. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει εξαιρετικά  διαισθητικό/η και αυτό θα είναι το δυνατό σου σημείο. Οι επαφές με τους αγαπημένους σου ανθρώπους θα είναι αναζωογονητικές για εσένα σήμερα για αυτό αφιέρωσε τους τον απαραίτητο χρόνο!

Λέων

Σήμερα ακόμα και αν δεν έχεις κάποια σημαντική υποχρέωση στο ημερήσιο σου πρόγραμμα όλο και κάτι θα βρεθεί να κάνεις! Είναι πιθανό κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο να ζητήσει τη βοήθειά σου, ή να σου ανατεθεί μία επιπλέον εργασία που σχετίζεται με τη δουλειά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου υπενθυμίζει πως υποχρεώσεις θα υπάρχουν πάντα και το θέμα είναι να μπορείς να τις διαχειριστείς μέσα από ένα καλό πλάνο. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα θα σε προτρέψει να βρεις ένα τρόπο να χαλαρώσεις μέσα από μία καλλιτεχνική δραστηριότητα! Ακόμα και η μουσική θα έχει  ευεργετική επίδραση στην ψυχολογία σου και δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!

Παρθένος

Άλλη μία ημέρα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε ευνοεί απροκάλυπτα! Σήμερα, ακόμα και αν έχεις αρκετές υποχρεώσεις και δεν θα έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο, θα βρεις τρόπο να καταφέρεις να “ξοδέψεις” λίγο από το χρόνο σου με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε προτρέπει να ασχοληθείς με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα. Αν δεν έχεις κάτι κατά νου ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι και μέσα από αυτό να μπορέσεις να εκφράσεις τις σκέψεις σου και  και τα συναισθήματά σου!

Ζυγός

Υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου αλλά και δουλειές δικών σου ανθρώπων θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σήμερα και θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να τελειώνεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με το χώρο που ζεις. Το απόγευμα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις καθώς το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πολύ ευνοϊκό για κάτι τέτοιο. Επίλεξε να δεις μία ταινία ή να ακούσεις μουσική που σε ταξιδεύει καθώς είναι ένας καλός τρόπος να προσθέσεις μια καλλιτεχνική νότα στην ημέρα σου!

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να φτάσει στα αυτιά σου κάποιο νέο από το στενό σου περιβάλλον το οποίο θα σε κρατήσει αρκετά απασχολημένο/η! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την ανταλλαγή πληροφοριών με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου! Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς  θα σε κάνει ιδιαίτερα ρομαντικό/η και αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από αυτούς που θα συναναστραφείς! Αυτό είναι πιθανό να γίνει και ο λόγος για μία νέα αισθηματική κατάκτηση η οποία αν μη τι άλλο θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση!

Τοξότης

Μπορεί σπάνια να ασχολείσαι με οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα και να προτιμάς να τα αφήνεις σε άλλους όμως η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω σε προτρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου! Τακτοποίησε εκκρεμότητες και λογαριασμούς προκειμένου να μην αγχώνεσαι αλλά και για να εξασκήσεις τις οργανωτικές σου ικανότητες. Το απόγευμα θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και θα νιώσεις πώς το σπίτι σου και οι δικοί σου άνθρωποι είναι το καταφύγιό σου για αυτό προτίμησε να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο εντός οικίας!

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις εντύπωση! Από την άλλη μπορεί να γίνεις αρκετά εγωκεντρικός/η και αυτό να παραξενέψει τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Το απόγευμα θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι αξίζουν  να βρίσκονται στη ζωή σου. Είναι πιθανό να θελήσεις να βρεις ένα τρόπο να τους ευχαριστήσεις  αλλά να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο καθώς ακόμα και μία καλή κουβέντα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτιστείς με οτιδήποτε μπορεί να σου δημιουργήσει δύσκολες σκέψεις και ανησυχίες για αυτό θα πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να εντείνει την καχυποψία σου και θα σε κάνει να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα θα αυξήσει τη διαισθητική σου ικανότητα για αυτό σε συμβουλεύω να ακούσεις το ένστικτο σου και μόνο!

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να δίνει προτεραιότητα σε φιλικές συναθροίσεις, συλλογικές εργασίες και ομαδικές δραστηριότητες. Είναι αλήθεια πως σήμερα θα νιώθεις καλύτερα αν βρίσκεσαι περιτριγυρισμένος/η με αγαπημένους σου ανθρώπους για αυτό και θα το επιδιώξεις. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα  που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα  εξάρει τον αλτρουισμό σου και θα σε προτρέψει να ασχοληθείς με μία εθελοντική δραστηριότητα. Δεν αποκλείεται  οι δραστηριότητές σου εκτός της συναισθηματικής κάλυψης που θα σου προσφέρουν να γίνουν η αφορμή για να κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες!