ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να βρεθείς με συγγενείς και ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δεν είναι βοηθητικό για να διαφημίσεις τις γνώσεις σου, τις δεξιότητες σου και τον εαυτό σου γενικότερα. Οι επαφές με τους γύρω σου θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας σήμερα καθώς οι διαφορετικές απόψεις που θα πέσουν στο τραπέζι μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Μην αφήσεις την παρόρμηση και τον εκνευρισμό σου να επικρατήσει γιατί θα δώσεις λάθος δείγματα για εσένα!

Ταύρος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με μια διάθεση να τα βάλεις με όλους καθώς οι αναμνήσεις που θα φέρει η Σελήνη από τον Τοξότη δεν θα είναι ευχάριστες και θα σου δημιουργήσουν μια γενικότερη δυσθυμία! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δεν είναι βοηθητικό για να προσπαθήσεις να βρεις το δίκιο σου ή να βρεις συμμάχους. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες καλύτερα να αποφύγεις τις διεκδικήσεις καθώς η ημέρα δεν είναι ελπιδοφόρα. Κράτησε στάση αναμονής σε σημαντικά ζητήματα και προσπάθησε να βρεις την αυτοκυριαρχία σου μακριά από συναισθηματικές υπερβολές.

Δίδυμοι

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη τονίζει τις σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου και φέρνει τα θέλω τους σε προτεραιότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δεν είναι βοηθητικό για στενές επαφές αλλά ούτε και νέες συμφωνίες ή συνεργασίες. Σήμερα δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσεις και μπορεί τα λόγια σου αλλά και οι πράξεις σου να παρεξηγηθούν. Προσπάθησε να τηρήσεις σιγή ιχθύος και να μην εμπλακείς σε κανένα θέμα αν δεν σε αφορά άμεσα διαφορετικά θα βρεθείς “κατηγορούμενος/η”.

Καρκίνος

Οι μικρές υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι αρκετές και σήμερα για αυτό θα είναι δύσκολο να βρεις ελεύθερο χρόνο να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα χρειαστεί να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα προκειμένου να καταφέρεις να τελειώνεις με οτιδήποτε σου έχει ανατεθεί. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα εντείνει την κούραση που θα έχεις ούτως ή άλλως και κατά συνέπεια τον εκνευρισμό σου. Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει και εντάσεις με άτομα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα!

Λέων

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε μπορεί να σου φτιάξει το κέφι καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη απεχθάνεται τα άγχη και τις υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα σε κουράσει καθώς θα διαπιστώσεις πως δεν θα είναι εύκολο να βρεις το κέφι σου ακόμα και αν ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Αν καταφέρεις να απομακρύνεις τη σκέψη σου από παρελθοντικά γεγονότα τότε σίγουρα θα μπορέσεις να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφή και με μια τάση για παράπονα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εντός οικίας καθώς οι δικοί σου άνθρωποι θα ακούσουν τα περισσότερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκονται στους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα παράπονα σου στους οικείους σου, και αν το κάνεις δεν θα το κάνεις με τον κατάλληλο τρόπο. Απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις και να πεις λόγια “εν βρασμώ” καθώς είναι σίγουρο πως μετά θα τα μετανιώσεις!

Ζυγός

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο σε θέματα που έχουν οι γύρω σου παρά σε οτιδήποτε απασχολεί εσένα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να τονίζει τους δεσμούς με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα φέρει κάποιες υποχρεώσεις που πιθανό να μην υπολόγιζες και αυτό θα είναι αρκετό για να εκνευριστείς με όλους και όλα! Προσπάθησε να ανακτήσεις τη ψυχραιμία σου για να μην την πληρώσουν άνθρωποι που δεν φταίνε!

Σκορπιός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με την έννοια που είχες και τις προηγούμενες ημέρες δηλαδή να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα διαφορετικά δεν θα καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη  και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση σε σχέση με τα οικονομικά σου. Είναι πιθανό να βάλεις λάθος προτεραιότητες και να ξοδέψεις χρήματα εκεί που δεν χρειάζεται ή να μην ξοδέψεις ούτε για τα απαραίτητα.

Τοξότης

Η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου φέρνει στην επιφάνεια κάθε σκέψη σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να κρυφτείς ακόμα και αν το θέλεις. Σήμερα τα συναισθήματα σου θα καθρεφτίζονται στα θέλω σου, στις εκφράσεις σου και στους άλλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα επηρεάσει τις προσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να εκφράσεις με τον κατάλληλο τρόπο αυτά που σκέφτεσαι. Η διπλωματία είναι μια καλή λύση για να καταφέρεις να μη δημιουργήσεις αντιπάθειες και εντάσεις όχι μόνο στις σχέσεις σου αλλά και στο σπίτι σου.

Αιγόκερως

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη θα σε κάνει να ταυτιστείς όχι μόνο με τους δικούς σου φόβους αλλά και με τους φόβους των άλλων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να εξωτερικεύσεις αυτά που σε απασχολούν. Καλό θα ήταν να αφήσεις σημαντικές αποφάσεις και να μη βγάζεις συμπεράσματα σχετικά με τους ανθρώπους γύρω σου καθώς είναι πολύ πιθανό να πέσεις έξω και να δημιουργήσεις εντυπώσεις που δεν είναι θετικές.

Υδροχόος

Οι κοινωνικές και συλλογικές δραστηριότητες με φίλους, συναδέλφους και ομοϊδεάτες σου θα αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να βοηθά τις φιλικές και κοινωνικές συναθροίσεις όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα ανακόψει λίγο τη φόρα σου. Είναι πιθανό να παρατηρήσεις πως δύσκολα θα βρεις σημείο επαφής με τους άλλους σήμερα ακόμα και με εκείνους που μέχρι πρότινος ταυτιζόσουν απόλυτα. Μην ανησυχείς το φαινόμενο είναι προσωρινό για αυτό κάνε υπομονή για μια ημέρα!

Ιχθύς

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς είσαι αποφασισμένος/η να τις επιτύχεις με κάθε τρόπο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν θα είναι βοηθητικό καθώς μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις που θα σου κοστίσουν. Καλύτερα να αφήσεις τα σημαντικά  πλάνα για άλλη ημέρα καθώς σήμερα μπορεί να υπερτιμήσεις τις ικανότητες σου και να υποτιμήσεις τους επαγγελματικούς ανταγωνιστές σου.