ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να επηρεάζει τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου δίνοντας τους ένταση! Το μεσημέρι θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς που είναι μια ευνοϊκή όψη για να ασχοληθείς με την τροφή του πνεύματος! Οτιδήποτε σχετίζεται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες επιβάλλεται σήμερα καθώς είναι ένας τρόπος να διοχετεύσεις τα έντονα συναισθήματα σου! Η ημέρα ευνοεί και συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα καθώς θα είναι εύκολο για εσένα να καταλάβεις πως πρέπει να κινηθείς για να βγεις κερδισμένος/η.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους προκειμένου να μη νιώθεις μοναξιά! Ιδιαίτερη προσοχή από μέρους σου θα έχουν οι άνθρωποι που ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να είσαι ο εαυτός σου όπως οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την προσοχή των άλλων! Νέες γνωριμίες σε φιλικό επίπεδο είναι εξίσου πιθανές.

Δίδυμοι

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σε κουράσουν όχι απαραίτητα γιατί θα είναι αρκετές αλλά γιατί θα σου χαλάσουν το πρόγραμμα που είχες στο μυαλό σου για σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να φέρνει υποχρεώσεις που πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να τελειώνεις. Το μεσημέρι θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει σε επαγγελματικά ζητήματα! Επεδίωξε να λύσεις οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα δεις πως η προσφορά σου θα αναγνωριστεί!

Καρκίνος

Άλλη μία ημέρα που η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και ευνοεί οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς και κυρίως τα αισθηματικά ζητήματα! Το μεσημέρι η βοήθεια της θα γίνει πιο έντονη καθώς το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει όχι μόνο να μην περάσεις απαρατήρητος/η όπου και να βρεθείς αλλά να κερδίσεις και τις καλύτερες των εντυπώσεων! Μια ιδιαίτερα καλή ημέρα η σημερινή για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, νέες γνωριμίες αλλά και για να ερωτευτείς ή να πας ένα ταξίδι!

Λέων

Σήμερα ακόμα και αν έχεις κανονίσει το πρόγραμμα σου κάποια δουλειά που σχετίζεται με το σπίτι σου θα σε κάνει να αλλάξεις τα πλάνα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να δίνει προτεραιότητα σε δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου και τους ανθρώπους της οικογένειας σου. Το μεσημέρι το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει τόσο φιλεύσπλαχνο/η που θα αφήσεις όλες τις δουλειές σου στην άκρη για να συνδράμεις σε υποχρεώσεις αγαπημένων σου προσώπων. Με οτιδήποτε και να ασχοληθείς σήμερα θα έχεις την ικανότητα να το διεκπεραιώσεις άψογα!

Παρθένος

Τα νέα που θα φτάνουν στα αυτιά σου από συγγενικά σου πρόσωπα και μη θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σχεδόν όλη την ημέρα καθώς θα είναι αρκετά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία και κους-κους!  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε φέρει κοντά με ανθρώπους  που σχετίζεσαι στενά είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο! Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει σήμερα μια νέα γνωριμία που θα αποδειχθεί πολύ βοηθητική για εσένα και τις επιδιώξεις σου!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό δημιουργώντας σου θέματα ανασφάλειας για αυτό και θα νιώθεις περίεργα σήμερα. Από το μεσημέρι και έπειτα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα και οικονομικές διευθετήσεις ευνοούνται σήμερα για αυτό μην τα αφήσεις να περιμένουν! Αν θέλεις να νιώσεις καλύτερα κάνε ένα πλάνο προκειμένου να δεις τα έξοδα σου, να τα συμμαζέψεις ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και καταδεικνύει άλλη μία ημέρα που θα τραβήξεις την προσοχή των ανθρώπων που θα βρεθούν στο διάβα σου! Η κυκλοθυμική σου τάση μπορεί να σε κάνει να τραβήξεις την προσοχή αλλά για τους λάθος λόγους οπότε χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να βρεις τρόπο να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θέλεις! Είναι πιθανό να ξεκινήσει και μια νέα γνωριμία με έντονο συναίσθημα και θα χρειαστεί να βάλεις ένα μέτρο για να μην παρασυρθείς και εξιδανικεύσεις καταστάσεις.

Τοξότης

Τις τελευταίες ημέρες δεν νιώθεις ηθικόν ακμαιότατον και αιτία για αυτό είναι οι σκέψεις σου που σου δημιουργούν άγχη και φοβίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί ανασφάλεια και ταύτιση με οτιδήποτε νιώθεις πως σε δυσκολεύει. Το μεσημέρι το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι ευνοϊκό για να ασχοληθείς με εκκρεμότητες σε ζητήματα σπιτιού. Προτίμησε όντως να ασχοληθείς με αυτές ή οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση και δουλειά έχεις προκειμένου να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο!

Αιγόκερως

Οι φίλοι σου θα δώσουν δυναμικό παρόν και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό τονίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις με ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης! Το μεσημέρι θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεχωρίσεις στις παρέες και τις ομάδες που κινείσαι. Φυσικά και θα το καταφέρεις μάλιστα δεν αποκλείεται να έχεις και μια πρόταση που θα σε φέρει στο επίκεντρο ενός συλλόγου η μιας ομάδας που ασχολείσαι! Ένας φανερός υποστηρικτής σου θα σε εκπλήξει καθώς δεν περιμένεις τη συμμαχία του!

Υδροχόος

Επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με το πως φαίνεσαι στους άλλους θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επιτύχεις και να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό τομέα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως με κάποιο τρόπο θα καταφέρεις να κερδίσεις τα βλέμματα και την προσοχή των άλλων. Κάποια επαγγελματική πρόταση θα εμφανιστεί και θα πρέπει να τη διαχωρίσεις από οποιοδήποτε άλλο ζήτημα και να τη δεις μόνο πρακτικά αν θέλεις να πάρεις μια σωστή απόφαση!

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό τονίζοντας σου την ανάγκη να φύγεις και να κάνεις ένα ταξίδι ή να διαφύγεις μέσω ενός βιβλίου ή μιας ταινίας. Το μεσημέρι και ενώ εσύ θα ψάχνεις τρόπους διαφυγής θα παρατηρήσεις πως άνθρωποι του περιβάλλοντος σου θα αναζητήσουν την παρέα σου! Αιτία για αυτό θα είναι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στο ζώδιο σου που θα στρέψουν τα βλέμματα όλων επάνω σου και θα κερδίσεις την επιβεβαίωση τους! Οι συζητήσεις και οι επαφές με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα είναι μια μορφή απόδρασης που δεν πρέπει να υποτιμήσεις!