ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Μαρτίου;

Κριός

Σήμερα οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις, το πρώτο που θα σκεφτείς είναι η γνώμη των ανθρώπων που συνεργάζεσαι και του/ης συντρόφου σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σου δημιουργεί την ανάγκη να ακούσεις υποστηρικτικά λόγια από τους γύρω σου ώστε να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Αυτή ακριβώς θα είναι η δυσκολία της ημέρας καθώς θα αποφύγεις με κάθε τρόπο να αντιτεθείς στη γνώμη των άλλων κυρίως των αγαπημένων σου προσώπων! Η ημέρα μπορεί να φέρει και ευκαιρίες για να διευρύνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις κάνοντας νέες γνωριμίες προσωπικού και επαγγελματικού χαρακτήρα.

Ταύρος

Οι δουλειές που θα προκύψουν σήμερα θα είναι αρκετές αλλά εσύ δεν έχεις καμία όρεξη να τις κάνεις με αποτέλεσμα να μην διαθέσεις σωστά το χρόνο σου σε αυτές και μετά και να αγχωθείς. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και φέρνει υποχρεώσεις αλλά και έκτακτες αγγαρείες που πρέπει να φέρεις εις πέρας. Σίγουρα δεν θα είναι το καλύτερο σου αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως αν δεν τις τακτοποιήσεις δεν θα φύγουν και θα περιμένουν στωικά και την επόμενη ημέρα! Δελέασε τον εαυτό σου με ένα μικρό δώρο σε περίπτωση που πειθαρχήσεις και τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου.

Δίδυμοι

Σήμερα η ημέρα ενδείκνυται για ξεκούραση μακριά από υποχρεώσεις και αγγαρείες καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχες αρκετές από αυτές. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και θα σημάνει την έναρξη του διαλλείματος φέρνοντας στην επιφάνεια όλα τα δημιουργικά σου ταλέντα! Ασχολήσου με ένα χόμπι σου ή ξεκίνησε σήμερα ένα νέο και θα δεις πως θα νιώσεις γεμάτος/η και αναζωογονημένος/η! Αν δεν θέλεις να είσαι μόνος/η πάρε και τους φίλους ή τον/τη σύντροφό σου μαζί σε οτιδήποτε και αν κάνεις και θα δεις πόσο ωραία θα περάσεις!

Καρκίνος

Η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα του σπιτιού καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις κατά νου μια αλλαγή στη διακόσμηση ή κάποια άλλη διαμόρφωση του χώρου.  Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα τονίσει την ανάγκη σου για αλλαγές ξεκινώντας μάλιστα από το χώρο που ζεις. Χρειάζεσαι έναν αέρα ανανέωσης για αυτό και θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι κάθε αλλαγή που μπορείς να κάνεις. Αυτές οι αλλαγές ενδέχεται να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σου γιατί οι απόψεις σας διίστανται και εσύ θα πρέπει να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά!

Λέων

Η διάθεση σου να δεις κόσμο, να συζητήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις θα σε εξωθήσει στο να επιδιώξεις να βρεθείς με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου! Η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Ζυγό θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις δημόσιες σχέσεις στον κοινωνικό σου περίγυρο καθώς είναι ένας τρόπος για να αισθανθείς καλά. Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να κερδίσεις τις καλύτερες εντυπώσεις, να κάνεις νέες γνωριμίες και να ζητήσεις και μια χάρη που θέλεις από τον/ην αδερφό/η σου καθώς θα “το έχεις”!

Παρθένος

Η ασφάλεια σου ταυτίζεται με την οικονομική σου άνεση και αν νιώσεις πως αυτά που έχεις δεν επαρκούν τότε η ανασφάλεια θα κάνει την εμφάνιση της. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και θα σου δώσει ευκαιρίες να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και υποχρεώσεις προκειμένου να νιώσεις καλά. Τα χρήματα θα πρωταγωνιστούν σε όλες τις συζητήσεις καθώς θα είναι το θέμα της ημέρας για εσένα. Πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εμμονές και να σε παρασύρει σε λάθος ενέργειες.

Ζυγός

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς δεν θα είναι εύκολο να καταλάβεις τι θέλεις, αλλά και ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να το διεκδικήσεις. Από τη μία θα νιώθεις χαρούμενος/η και γεμάτος/η ζωντάνια και από την άλλη θα είσαι έτοιμος/η για καβγά. Αυτό θα έχει άμεση επίδραση στις προσωπικές σου σχέσεις κυρίως με τους ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους σε καθημερινή βάση όπως οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Πρόσεξε αν θέλεις να μην βρεθείς στο προσκήνιο για τους λάθος λόγους!

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να νιώσεις το κλίμα γύρω σου εχθρικό όμως η αλήθεια είναι πως εσύ θα είσαι παραπάνω καχύποπτος/η από αυτό που χρειάζεται. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και φέρνει στην επιφάνεια φόβους, φοβίες και ανασφάλειες με αποτέλεσμα να βλέπεις παντού εχθρούς. Πάντως η αλήθεια είναι πως μπορεί να υπάρξουν λόγια πίσω από την πλάτη σου καθώς και κρυφές ενέργειες. Αν θέλεις να είσαι εντάξει φρόντισε να μοιραστείς πράγματα που είναι σημαντικά για εσένα μόνο με ανθρώπους που σου έχουν (από)δείξει την εμπιστοσύνη τους.

Τοξότης

Όσες δουλειές και αν έχεις σήμερα θα βρεις χρόνο για ν επικοινωνήσεις και να βρεθείς έστω και για λίγο με τους αγαπημένους σου φίλους. Η Σελήνη μόλις πέρασε στο Ζυγό και θα μεγεθύνει την ανάγκη σου να βρεθείς κοντά σε αγαπημένους σου ανθρώπους που ξέρεις πως μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και να έχεις την αποδοχή τους για αυτό ακριβώς που είσαι! Αφιέρωσε χρόνο στους  φίλους και στα θέματα που τους απασχολούν καθώς σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και η ψυχή της παρέας! Είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτείς!

Αιγόκερως

Η εξέλιξη σου στον επαγγελματικό τομέα θα είναι το θέμα που θα σε απασχολήσει σήμερα για αυτό και θα ψάξεις να βρεις τρόπους με τους οποίους θα το καταφέρεις. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και θα σου προκαλέσει την ανάγκη για ακόμα μεγαλύτερη κοινωνική αποδοχή και επαγγελματική αναγνώριση. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να παρουσιάσεις κάποια ιδέα σου ή να βρεις τρόπο να σε ακούσουν οι υψηλά ιστάμενοι στη δουλειά. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μη εμπλακείς σε πηγαδάκια στη δουλειά και να μη δώσεις τροφή για σχόλια.

Υδροχόος

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μάθεις νέα πράγματα, να ενισχύσεις τις γνώσεις σου και να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει να αποκομίσεις νέες πληροφορίες. Είναι μια καλή ευκαιρία να ψάξεις προκειμένου να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή μια πιστοποίηση ή ακόμα και μια ξένη γλώσσα. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και μια πολύ καλή ιδέα είναι να κάνεις την αρχή σήμερα που είσαι “ζεστός/η” και θέλεις να ασχοληθείς με νέα πράγματα!

Ιχθύς

Σήμερα η σκέψη σου θα γυρίζει σε γεγονότα και ανθρώπους που σε έχουν πληγώσει με αποτέλεσμα η διάθεση σου να αρχίσει να χαλάει ή να γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής.  Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και σε προτρέπει να κάνεις μια ενδοσκόπηση ώστε να δεις τι είναι αυτό που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Είναι πιθανό να διαπιστώσεις πως πίσω από την περίεργη διάθεση σου κρύβεται ένας συνδυασμός πραγμάτων και συναισθημάτων. Μην ανησυχείς καθώς από τη στιγμή που ξέρεις τι είναι αυτό που σε χαλάει τότε σίγουρα μπορείς να το αντιμετωπίσεις!