ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα θα συνεχίσεις να επιδιώκεις τη ξεκούραση σου και την ενασχόληση σου μόνο με αυτά που σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός/η. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Τοξότη θα σου χαρίσει εξαιρετική ενέργεια. Αν θέλεις να την εκμεταλλευτείς δημιουργικά μπορείς να κάνεις μια βόλτα στο γυμναστήριο ή να ασχοληθείς με ένα σπορ που απαιτεί αδρεναλίνη! Το φλερτ είναι μια άλλη επιλογή για εσένα που βαριέσαι το γυμναστήριο και αν είσαι ελεύθερος/η θα αποδώσει καρπούς!

Ταύρος

Τα οικογενειακά συμβούλια θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς τα θέματα προς συζήτηση θα είναι αρκετά. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Τοξότη θα σου δημιουργήσει όρεξη και διάθεση να ασχοληθείς με δουλειές του σπιτιού και να τακτοποιήσεις ορισμένες εκκρεμότητες! Μην ανακατευτείς σε ζητήματα που δεν σε αφορούν καθώς εσύ μπορεί να θέλεις να βοηθήσεις, αλλά θα το κάνεις με τέτοιο ζήλο που μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα εξαιτίας αυτού!

Δίδυμοι

Η ανάγκη σου για επικοινωνία συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή και έτοιμο/η για ατέλειωτες συζητήσεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να γίνεις ένα με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου και μάλιστα δεν θα διστάσεις να βοηθήσεις με όποιο τρόπο μπορείς κάποιον/α από το στενό σου περιβάλλον. Ο αυθορμητισμός σου θα κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά θα πρέπει να σκεφτείς διπλά πριν κάνεις κάποια “περίεργη” ερώτηση καθώς είναι πολύ πιθανό οι άλλοι να παρεξηγήσουν τις προθέσεις σου.

Καρκίνος

Η ημέρα ενδείκνυται για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θα σε κάνει απόλυτα προσηλωμένο/η στους στόχους σου και τις υποχρεώσεις σου μέχρι να τις διευθετήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σου χαρίσει ενέργεια προκειμένου να τελειώσεις με υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να μην τις αφήσεις ημιτελείς. Πρόσεξε καθώς η βιασύνη θα είναι ένα βασικό στοιχείο της ημέρας και  μπορεί να σε παρασύρει σε ενέργειες που δεν θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου και το ημερήσιο σου πρόγραμμα.

Λέων

Οι προβολείς εξακολουθούν να βρίσκονται πάνω σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και προμηνύει πως θα τραβήξεις την προσοχή των άλλων, είτε το θέλεις είτε όχι! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα ενισχύσει την ενέργεια σου και τη διάθεση σου να αδράξεις την ημέρα προκειμένου να νιώσεις πλήρης. Οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα παίξουν ενεργό ρόλο στα τεκταινόμενα της ημέρας και σίγουρα δεν θα τους αφήσεις να παραμείνουν σε ρουτίνα! Μια βόλτα για φαγητό, ποτό, διασκέδαση θα συσφίξει τις σχέσεις μεταξύ σας και θα σας κάνει να περάσετε πολύ καλά!

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανό να μην έχεις όρεξη για πολλές συζητήσεις και επαφές για αυτό και θα αποφύγεις τεχνηέντως την πολυκοσμία και τις δημόσιες σχέσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και «φωτίζει» τις ανασφάλειες σου με αποτέλεσμα να νιώθεις περίεργα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη είναι βοηθητικό για να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και τις δυνάμεις σου! Ανάλαβε δράση σε εργασιακά θέματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας προκείμενου να διοχετεύσεις την ενέργεια σου για καλό σκοπό και όχι για ανησυχίες!

Ζυγός

Σήμερα οι συλλογικές δραστηριότητες εξακολουθούν να είναι ευνοϊκές προς εσένα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σε ξεσηκώνει προκειμένου να δεις τους φίλους σου! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σου χαρίσει ενέργεια που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να προκαλέσεις μια ευχάριστη αναστάτωση στο φιλικό σου περίγυρο! Ξεσήκωσε φίλους και συναδέλφους και δραστηριοποιηθείτε σε ομαδικές εκδηλώσεις και οτιδήποτε απαιτεί πνεύμα συνεργασίας και θα δεις πως θα περάσετε πολύ ωραία!

Σκορπιός

Το ενδιαφέρον σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαγγελματικούς στόχους και τίποτα δεν θα καταφέρει να σου αποσπάσει την προσοχή από εκεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να  βρίσκεται στο Λέοντα και σου δημιουργεί την ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα με τη δουλειά σου και τις ικανότητες σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα αυξήσει την όρεξη σου για δουλειά και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου. Τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει σήμερα και μάλιστα θα σου δοθεί και η ευκαιρία που θέλεις και θα βρεις τρόπο να δείξεις τι αξίζεις!

Τοξότης

Σήμερα θα ξυπνήσεις με όρεξη προκειμένου να ξεκινήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, να πάρεις μια πιστοποίηση που θέλεις ή να διευρύνεις τις γνώσεις σου μέσα από νέες πληροφορίες για θέματα που σε ενδιαφέρουν! Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα αυξήσει τη διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε είχες παραμελήσει ιδιαίτερα αν από αυτό μπορείς να αποκομίσεις γνώσεις που θα σου χρησιμεύσουν. Η ημέρα θα έχει και έντονη κοινωνική δραστηριότητα και θα συνοδεύεται και από αρκετό φλερτ!

Αιγόκερως

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να είσαι λίγο υποτονικός/η εξαιτίας των περίεργων σκέψεων που κάνεις και σε γυρίζουν σε καταστάσεις που δεν σου είναι ευχάριστες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη είναι θείο δώρο καθώς θα σε βοηθήσει να μην το βάλεις κάτω και να ανακτήσεις την ενέργεια και την όρεξη σου! Σήμερα μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο αρκεί να το θελήσεις! Αν έχεις κάποιες εκκρεμότητες κυρίως με οικονομικά ζητήματα τακτοποίησε τες άμεσα καθώς μετά μπορεί να γίνεις αναβλητικός/η.

Υδροχόος

Η επίδραση των αγαπημένων σου προσώπων που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι εμφανής σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και τονίζει τη σημασία που έχουν οι «άλλοι» για εσένα με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι σκέψεις και οι αποφάσεις σου ανάλογα με τα ερεθίσματα που θα δεχτείς από το περιβάλλον σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σου χαρίσει ενέργεια την οποία θα διοχετεύσεις σε συμφωνίες και συζητήσεις. Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα θετική ημέρα για να επιτύχεις κάτι που θέλεις αρκεί να το θελήσεις!

Ιχθύς

Η ημέρα θα έχει αρκετές υποχρεώσεις και θα σου χαλάσει τα σχέδια που έχεις κατά νου και περιλαμβάνουν ξεκούραση και ηρεμία! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου φέρνει δουλειές και υποχρεώσεις αλλά το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα είναι άσσος στο μανίκι σου. Σήμερα θα είσαι ακμαίος/α γεμάτος ενέργεια και δεν πρόκειται να σε ανησυχήσει τίποτα καθώς έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Βέβαια η ημέρα κρύβει μια παγίδα και αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην περάσεις στο άλλο άκρο και κουράσεις υπερβολικά τον εαυτό σου.