ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει τις κλειστές σου καθώς θα ανασύρεις από τη μνήμη σου θέματα που σε πονάνε. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βάλεις βάσεις όσον αφορά κάποιο επαγγελματικό σου ξεκίνημα. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και κατά επέκταση συγκρούσεις με ανθρώπους που κινούνται στο φιλικό σου περίγυρο! Πρόσεξε ιδιαίτερα αυτά που θα πεις!

Ταύρος

Σήμερα δεν θα σε απασχολήσει τίποτε άλλο παρά μόνο οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σου στο ζώδιο του Σκορπιού και θα μεγεθύνει την ανάγκη σου για αποδοχή από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βάλει γερές βάσεις σε πρόσφατες ή νέες γνωριμίες και μπορεί να σου φέρει και ένα  ταξίδι που θα συνδυάσει επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο πιθανό να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με κάποιο συνεργάτη σου ή το/η σύντροφο σου!

Δίδυμοι

Σήμερα την προσοχή σου θα τραβήξουν εργασιακά ζητήματα, προσωπικές υποχρεώσεις αλλά και αγγαρείες ρουτίνας καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα φροντίσει να σου τα υπενθυμίσει όλα αυτά! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα αυξήσει την υπομονή και την επιμονή σου και θα σε βοηθήσει να τις φέρεις εις πέρας όπως πρέπει! Το απόγευμα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Υδροχόο και θα προκαλέσει μια γενικότερη ασυνεννοησία. Προσπάθησε να έχεις τελειώσει με τις δουλειές σου -έστω τις πιο σημαντικές- μέχρι το απόγευμα καθώς μετά θα αποκτήσουν ένα έξτρα βαθμό δυσκολίας.

Καρκίνος

Η ανάγκη σου να βρεθείς μαζί με φίλους σου, το/η σύντροφό σου και να αφιερώσεις χρόνο σε κάποιο χόμπι σου θα είναι έκδηλη σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό σου λέει πως χρειάζεσαι ένα διάλλειμα! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει μπροστά σου σχέσεις και συνεργασίες και είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλεις γερές βάσεις και να τις θωρακίσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο μπορεί να χαλάσει για λίγο το καλό κλίμα μεταξύ εσένα και των άλλων λόγω μικρών ή μεγάλων παρεξηγήσεων. Πρόσεξε καθώς πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να πεις κάτι που θα έχει άλλο νόημα από αυτό που θέλεις!

Λέων

Σήμερα τα οικογενειακά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν θέλοντας και μη καθώς οι δικοί σου πιθανό να χρειαστούν είτε τη βοήθεια σου είτε τη γνώμη σου πάνω σε κάτι που τους απασχολεί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη αλλά και την αίσθηση του καθήκοντος και σήμερα θα θεωρήσεις πως έχεις καθήκον να βοηθήσεις με κάποιο τρόπο τους δικούς σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο το απόγευμα θα δημιουργήσει μικρές παρεξηγήσεις και αν δεν προσέξεις μπορεί να χαλάσει την ηρεμία και την οικογενειακή θαλπωρή.

Παρθένος

Σήμερα θα προτιμήσεις να βγεις μια βόλτα με τους ανθρώπους που έχεις να δεις για μέρες καθώς θα είσαι τόσο επικοινωνιακός/η που δεν θα είναι εύκολο να μην επιδιώξεις συναντήσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει  με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει μια νέα γνωριμία -είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο- με γερές βάσεις! Προς το απόγευμα θα χρειαστεί να είσαι φειδωλός/η με τα λόγια καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία σου και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Ζυγός

Ζητήματα που σχετίζονται με την ανασφάλεια που νιώθεις θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα καθώς θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να κερδίσεις περισσότερα χρήματα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι δικοί σου θα σταθούν δίπλα σε κάθε σχέδιο που θα τους ανακοινώσεις πως έχεις κατά νου. Ακόμα είναι μια καλή ευκαιρία να πάρεις χαρτί και μολύβι και να καταγράψεις τα έσοδα και τα έξοδα σου προκειμένου να πάρεις αποφάσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο είναι απαγορευτικό για νέες συμφωνίες και υπογραφές!

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι και εσύ προσοχή, στοργή, φροντίδα και αγάπη! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε επαναφέρει στη τάξη καθώς θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις και συναντήσεις που δεν γίνεται να αγνοήσεις. Το απόγευμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα δημιουργήσει προβλήματα στη συνεννόηση λόγω παρανοήσεων. Χρησιμοποιείσαι με φειδώ τις λέξεις ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε κάποια συνάντηση και δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα!

Τοξότης

Σήμερα θα είσαι εσωστρεφής και αυτό δεν είναι έμφυτο στοιχείο του χαρακτήρα σου, για αυτό θα κάνει εντύπωση στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να μην είναι ευνοϊκό για να γίνεις η ψυχή της παρέας είναι όμως ευνοϊκό για να δουλέψεις αθόρυβα και να κερδίσεις μια οικονομική συμφωνία! Προς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα δημιουργήσει ασυνεννοησία και μπερδέματα. Φύλαξε τα νώτα σου και μην ανοίγεσαι σε ανθρώπους που δεν είσαι ακόμα σίγουρος/η για τις προθέσεις τους.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και οι φίλοι σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και την ημέρα σου καθώς θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα ενισχύσει τη σοβαρότητα σου και η εμπιστοσύνη που αποπνέεις και θα σε κάνει πόλο έλξης καθώς όλοι θα αναζητήσουν τις συμβουλές σου. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα φέρει μικρά εμπόδια καθώς μια λάθος διατύπωση αυτού που θέλεις να πεις μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Πριν μιλήσεις βεβαιώσου για κάθε τι που θέλεις να πεις και μην μιλάς με παρόρμηση.

Υδροχόος

Σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό μπορεί να σου δημιουργήσει επαγγελματικές εμμονές αλλά το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν είναι ρεαλιστικές και κατά πόσο μπορείς να τις πραγματοποιήσεις. Προσπάθησε να τελειώσεις με σημαντικές επαφές και συζητήσεις μέχρι το μεσημέρι καθώς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα περιπλέξει τα πράγματα. Πρόσεξε καθώς μπορεί να κάνεις ένα επικοινωνιακό λάθος το οποίο να χαλάσει τη φήμη σου στον επαγγελματικό τομέα.

Ιχθύς

Σήμερα θέλεις να περάσεις το μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας σου παρέα με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορείς να συνεννοηθείς και έχετε κοινή ιδεολογία και απόψεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πως έχεις κοινά στοιχεία και απόψεις με ανθρώπους που κινούνται στο ευρύτερο κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο. Το απόγευμα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι απόψεις σου -και ο τρόπος που θα τις υπερασπιστείς- μπορεί να εγείρουν παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα δυναμιτίσει την κατάσταση για αυτό θα χρειαστεί να είσαι φειδωλός/η με τα λόγια.