ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγες ώρες ακόμα στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα και διαθέσεις! Από τη μία θα έχεις ενέργεια για να κάνεις αγώνα δρόμου από την άλλη δεν θα έχεις όρεξη να σηκωθείς από τον καναπέ! Κατά το απόγευμα τα διλλήματα τέτοιου τύπου θα εκλείψουν καθώς η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε αναγκάσουν να σηκωθείς από τον καναπέ προκειμένου να τα διευθετήσεις! Επέστρεψες στη δράση Κριέ, χρησιμοποίησε τη προκειμένου να τακτοποιήσεις αυτά που θέλεις!

Ταύρος

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι εσωστρεφής -καθώς η Σελήνη παραμένει στον Κριό -αλλά αυτό δεν θα υφίσταται για πολλές ώρες ακόμα. Το πρώτο μισό της ημέρας λόγω εσωτερικών διεργασιών θα επιλέξεις να μείνεις αμέτοχος/η σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου καθώς δεν θα έχεις όρεξη και ενέργεια! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα κάνεις την εμφάνιση σου καθώς θα ξεκινήσεις να βγαίνεις από τη νιρβάνα των προηγούμενων ημερών. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι εκείνες που θα σε απασχολήσουν άμεσα για αυτό και θα ρίξεις όλο το βάρος σου εκεί.

Δίδυμοι

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως βρίσκονται δίπλα σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και σήμερα καθώς θα είναι κάτι που θα επιδιώξεις και εσύ. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και να κάνει έντονη την ανάγκη σου για συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορείς να επικοινωνήσεις. Το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και σιγά -σιγά θα ξεκινήσεις να αναζητάς την ησυχία σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις περίεργες σκέψεις να σου χαλάσουν τη διάθεση σου και εστίασε σε οτιδήποτε μπορεί να σου φτιάξει το κέφι!

Καρκίνος

Η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Κριού σε πιέζει λίγο ακόμα όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα και σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σου. Μπορείς να το κάνεις αρκεί να μην αφήσεις την παρόρμηση σου να υπερισχύσει και να δημιουργήσει νέα θέματα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου θέση από την οποία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τους φίλους σου και να επιδιώξεις να τους συναντήσεις. Το διάλλειμα είναι σε όλους μας απαραίτητο και ήρθε η ώρα να το κάνεις και εσύ.

Λέων

Το μυαλό σου σήμερα πιθανό να έχει γυρίσει σε αναμνήσεις που σχετίζονται με κάποιο ταξίδι ή με αγαπημένους σου ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε φέρνει σε επαφή με σκέψεις που σε ταξιδεύουν και σου είναι ευχάριστες! Το απόγευμα η  Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα παρατηρήσεις πως το μυαλό σου θα ξεκινήσει να τρέχει σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και δουλειές. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες έκανες το διάλλειμα σου και τώρα ήρθε ή ώρα να επιστρέψεις δριμύτερος/η στα επαγγελματικά σου ζητήματα!

Παρθένος

Η συναισθηματική σου αναστάτωση θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Κριού θα φέρει στο μυαλό σου πρόσωπα και καταστάσεις που δεν νιώθεις καλά όταν τα θυμάσαι. Το απόγευμα η ψυχολογία σου και κατά συνέπεια η διάθεση σου θα αλλάξει καθώς η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα παρατηρήσεις πως θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Οι κοινωνικές επαφές και οι συζητήσεις θα σου φτιάξουν τη διάθεση για αυτό μη μείνεις σπίτι και κανόνισε κάτι για το βράδυ προκειμένου να κλείσει καλά η ημέρα.

 
Ζυγός

Άλλη μία ημέρα που οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου καθώς θα προσπαθήσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και τονίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την αδυναμία που έχεις σε κάποιους ανθρώπους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα φέρει στο μυαλό σου ζητήματα που δεν σου είναι ευχάριστα. Χρησιμοποίησε τη λογική σου ώστε να τα διευθετήσεις και μην αφήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση να πάρει τα ηνία.

 
Σκορπιός

Η αλήθεια είναι πως η καθημερινότητα έχει γίνει φορτική τις τελευταίες ημέρες καθώς οι αγγαρείες και οι υποχρεώσεις ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια! Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και υποδηλώνει πως θα σου υπενθυμίζει επιτακτικά τις δουλειές σου για λίγο ακόμα προκειμένου να τις διευθετήσεις. Το απόγευμα θα περάσει στον Ταύρο και θα συνειδητοποιήσεις πως γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι ικανοί και κυρίως πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Μπορεί να κουραστείς σήμερα αλλά θα καταλάβεις πως δεν είσαι μόνος/η και αυτό θα είναι ανακουφιστικό.

 
Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου χαρίζει διάθεση, ζωντάνια και μια αισιοδοξία που πηγάζει από μέσα σου και αν την εκμεταλλευτείς θα καταφέρεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για μια εβδομάδα ακόμα! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και σιγά-σιγά θα νιώσεις τα πρώτα συμπτώματα! Εργασιακές υποχρεώσεις, οικογενειακές αγγαρείες και έκτακτα ζητήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σε αποδιοργανώσουν. Προσπάθησε να ασχοληθείς μαζί τους και να τα επιλύσεις διαφορετικά είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν και να σου δημιουργήσουν άγχος.

 
Αιγόκερως

Σήμερα θα είσαι εσωστρεφής καθώς διάφορα γυρίζουν στο μυαλό σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να καταλάβουν τι σκέφτεσαι ούτε καν οι δικοί σου άνθρωποι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και πιθανό  να σε φέρει κοντά με την οικογένεια σου γιατί έτσι θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια ή γιατί θέλεις μια χάρη! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα νιώσεις την ευεργετική επίδραση της στη ψυχολογία σου! Μια έξοδος με φίλους, ένα δείπνο με το/η σύντροφό σου ή η ενασχόληση σου με κάποιο χόμπι θα είναι μερικά από αυτά που μπορείς να κάνεις και να περάσεις καλά!

 
Υδροχόος

Σήμερα θα αφιερώσεις την ημέρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε είναι αδέρφια είτε ξαδέρφια είτε ακόμα και γείτονες, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό σε έχει κάνει τόσο επικοινωνιακό/η που δεν γίνεται να μην βρεθείς με κόσμο! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει μια εσωστρέφεια ακόμα και αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με την οικογένεια σου και το σπίτι σου μπορεί να έρθει στο προσκήνιο και θα πρέπει να είσαι παρών/ουσα μέχρι να το διευθετήσεις.

 
Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και σε καλεί να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να διευθετήσεις υποχρεώσεις σου και ιδιαίτερα αυτές που έχουν να κάνουν με λογαριασμούς, ώστε να μην αισθάνεσαι ανασφάλεια. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα νιώσεις την ανάγκη να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς στις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Είναι πιθανό να έχεις και κάποιο τηλέφωνο από τον/ην αδερφό/η σου, τα ξαδέρφια σου ή ακόμα και ένα γείτονα για να πιείτε καφέ! Μην αρνηθείς καθώς το δεύτερο μισό της ημέρας θα ευνοήσει τις δημόσιες σχέσεις.