ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Ιανουαρίου;

Κριός

Σήμερα θα νιώσεις πως μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε βγάλει από την κατάπτωση των προηγούμενων ημερών! Είναι πιθανό να θελήσεις να βγεις έξω, να πάρεις αέρα, να συναντήσεις φίλους και γνωστούς και να ανταλλάξεις νέα, ιδέες και απόψεις! Είναι πιθανό να αποφασίσεις και ένα ταξίδι σε κάποιο κοντινό προορισμό που θα σε ανανεώσει. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα τραβήξει τα βλέμματα σήμερα και θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο περιβάλλον σου αυξάνοντας περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου!

Ταύρος

Η διάθεση σου θα είναι εσωστρεφής σήμερα και το μυαλό σου πιθανό να βρίσκεται κολλημένο σε κάποιο αισθηματικό ή οικονομικό σου θέμα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και δημιουργεί έντονα συναισθήματα και την ανάγκη να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Η ορμητική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει θέματα καθώς είναι πιθανό να γίνεις πιεστικός/η με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να θυμηθείς τη διαλλακτική σου φύση και να αφήσεις την επιμονή σου αν δεν θέλεις να τσακωθείς!

Δίδυμοι

Οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις στενές σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα δημιουργήσει την ανάγκη να αφουγκραστείς τα θέλω των αγαπημένων σου προσώπων και να μην τους χαλάσεις χατίρι. Σήμερα η ημέρα είναι ιδανική για να ελέγξεις κάποια προοπτική συνεργασίας και να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις, είναι ο κίνδυνος να παρασυρθείς από τα θέλω των άλλων και να ενστερνιστείς απόψεις που δεν είναι δικές σου!

Καρκίνος

Οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με θέματα της καθημερινότητας θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα σου τις υπενθυμίσει. Ξεκίνησε την ημέρα σου με ένα πλάνο ώστε να τις διευθετήσεις και να μην αφήσεις το χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος. Πρόσεξε καθώς μπορεί να αναλάβεις περισσότερες δουλειές από αυτές που μπορείς να προλάβεις και τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Κράτησε μικρό καλάθι σήμερα και μην υπόσχεσαι πολλά καθώς η ημέρα μπορεί να φέρει και έκτακτες υποχρεώσεις!

Λέων

Η ημέρα θα είναι ξεκάθαρα υπέρ σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να περάσεις καλά σήμερα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου ανεβάσει τη διάθεση και την ανάγκη να ασχοληθείς με εσένα! Μια βόλτα, μια δραστηριότητα μαζί με το/η σύντροφο σου ή η ενασχόληση σου με κάποιο χόμπι είναι τα σενάρια της ημέρας που θα σου φτιάξουν το κέφι και θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση σου! Οι κραιπάλες κάθε είδους είναι πιθανές για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να χάσεις το μέτρο!

Παρθένος

Σήμερα όσες δουλειές και να έχεις θα βρεις χρόνο να ασχοληθείς και με θέματα που αφορούν το σπίτι σου και κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σχετίζονται με αυτό. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα στρέψει την προσοχή σου εντός οικίας. Είναι πιθανό ένα πρόσωπο της οικογένειας σου να χρειαστεί τη βοήθεια σου σε κάτι και καλό θα ήταν να του τη δώσεις χωρίς να του ασκήσεις κριτική! Αν έχεις ελεύθερο χρόνο προτίμησε να μείνεις σπίτι σου καθώς θα είναι μια καλή ευκαιρία για να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου.

Ζυγός

Ένα τηλέφωνο από τον/η αδερφό/η σου ή ένα μήνυμα από κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου θα είναι αρκετό για να κανονίσεις μια συνάντηση και να περάσεις σχεδόν όλη την ημέρα σου εκτός σπιτιού. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και είναι υπεύθυνη για την επικοινωνιακή σου διάθεση και την ανάγκη σου να μοιραστείς με πρόσωπα εμπιστοσύνης οτιδήποτε σε απασχολεί. Αυτό μπορεί να γίνει παγίδα καθώς είναι πιθανό να εκμυστηρευτείς πράγματα που δεν πρέπει είτε για εσένα είτε για τρίτα πρόσωπα. Καλύτερα να επιλέξεις προσεκτικά τα θέματα συζήτησης και να μην παρασυρθείς.

Σκορπιός

Θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου θα είναι τα μόνα θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σου δημιουργεί ανασφάλειες. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να βγεις κερδισμένος/η από αυτές καθώς θα γίνουν η αφορμή για να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και να βάλεις τα οικονομικά σου θέματα σε μια σειρά. Είναι πιθανό να παρουσιασθεί και μια ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να συμπληρώσεις το εισόδημα σου μέσα από μια απασχόληση ή θα βελτιώσει με κάποιο τρόπο το ταμείο σου για αυτό χρειάζεται να είσαι παρατηρητικός/η!

Τοξότης

Σήμερα ακτινοβολείς, σήμερα είσαι γεμάτος/η ενέργεια και ζωντάνια καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο ζώδιο σου θα σε βγάλει από τη ρουτίνα και την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών!  Επίλεξε να επενδύσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς οι επαφές με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου θα σου κάνουν καλό και θα φτιάξουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση σου! Δώσε προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις που μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους και να διαταράξουν το καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους.

Αιγόκερως

Σήμερα θα προτιμήσεις να καταστρώσεις τα επόμενα επαγγελματικά και προσωπικά σου πλάνα μόνος/η σου μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε κάνει καχύποπτο/η ίσως και περισσότερο από αυτό που χρειάζεται με αποτέλεσμα να γίνεις εσωστρεφής. Επικεντρώσου σε μια δραστηριότητα ακόμα και αν είναι μια αγγαρεία της καθημερινότητας προκειμένου να απασχολήσεις το μυαλό σου και να μην κάνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Υδροχόος

Οι δουλειές είναι αρκετές και ποτέ δεν τελειώνουν όμως σήμερα που η Σελήνη πέρασε στον Τοξότη θα σε παρακινήσει να βρεις χρόνο και για τους φίλους σου! Οι συλλογικές δραστηριότητες μαζί με τους αγαπημένους σου θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σου και θα προσπαθήσεις να βρεις πάση θυσία χρόνο για να τους αφιερώσεις. Είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις και μια υποχρέωση που αφορά κάποιο φίλο/η σου καθώς ο αλτρουισμός σου θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο! Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις αν το κάνεις με παρέα θα περάσεις καλά!

Ιχθύς

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά! Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε περίπτωση που αποφασίσεις να περάσεις από τις σκέψεις στις πράξεις. Σήμερα τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα επάνω σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μη δώσεις αφορμές για πηγαδάκια στον επαγγελματικό σου χώρο.