ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται για μια ακόμη ημέρα στην Παρθένο και σε βοηθά να ασχοληθείς με υποθέσεις της καθημερινότητας και να τελειώνεις με ένα σημαντικό αριθμό υποχρεώσεων που έχεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις εύκολα τις δουλειές σου, να έχεις μια οικονομική βοήθεια μέσα από μια πρόταση αλλά και να φλερτάρεις! Η ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική σήμερα για αυτό μη μπεις στη διαδικασία να μείνεις άπραγος/η στο σπίτι!

Ταύρος

Σήμερα είσαι από τους πλέον ευνοημένους/ες της ημέρας καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να “προωθεί” τα αισθηματικά σου πλάνα! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι εξαιρετικά βοηθητικό για να καταφέρεις οτιδήποτε έχεις κατά νου. Είναι μια καλή ημέρα για να βγεις έξω, να σε δει κόσμος, να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να προωθήσεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις! Η γοητεία σου θα σε βοηθήσει να κάνεις και νέες γνωριμίες οι οποίες μπορούν να σου φανούν χρήσιμες σε προσωπικά αλλά και αισθηματικά ζητήματα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να ευνοεί την ενασχόληση σου με το σπίτι και τους δικούς σου! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις αγορές για το χώρο που ζεις καθώς ακόμα και η απόκτηση ενός διακοσμητικού αντικειμένου είναι ικανή να σου φτιάξει τη διάθεση! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι ευνοϊκό για να έρθει στην επιφάνεια η καλαισθησία σου, οι διακοσμητικές σου ικανότητες αλλά και οι ανάγκες σου!  Αυτό που θα συνειδητοποιήσεις σήμερα είναι πως έχεις ανάγκη να μείνεις σπίτι και να ασχοληθείς με αυτό καθώς θα σου φτιάξει τη διάθεση!

Καρκίνος

Σήμερα η μεγαλύτερη σου ανάγκη είναι να βρεθείς με κόσμο και να ασχοληθείς με τους γύρω σου και ιδιαίτερα τους ανθρώπους που απαρτίζουν το στενό σου περίγυρο! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω είναι μια καλή ευκαιρία για να βγεις και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου! Δεν αποκλείεται να θελήσεις να πας για ψώνια και να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου χωρίς τύψεις! Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις και χάσεις τον οικονομικό έλεγχο!

Λέων

Τα οικονομικά σου θέματα θα είναι αυτά που θα σε κρατήσουν για δεύτερη συνεχή ημέρα απασχολημένο/η καθώς η Σελήνη από την Παρθένο εγείρει τις ανησυχίες σου σχετικά με την κατάσταση στο ταμείο σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις όχι μόνο τις οικονομικές ανάγκες σου αλλά και τον τρόπο για να καταφέρεις να τις επιτύχεις. Θέματα που σχετίζονται με την εργασία σου θα βρουν τρόπο να επιλυθούν και μάλιστα προς όφελος σου!

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δώσει ευκαιρίες να διαφημίσεις τον εαυτό σου, τη γοητεία σου και τις ικανότητες σου στους ανθρώπους που επιθυμείς! Σήμερα το πείσμα, η υπομονή και η θέληση σου θα είναι τα βασικότερα στοιχεία σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις εντύπωση οπουδήποτε θελήσεις. Επίλεξε να ασχοληθείς προσωπικά με τις συνεργασίες σου αλλά και με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι μια ημέρα που μπορείς να καταφέρεις πολλά!

Ζυγός

Σήμερα δεν θα έχεις τη γνωστή σου διάθεση για συναντήσεις και επαφές και θα προτιμήσεις να κρατήσεις ένα πιο χαμηλό προφίλ. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον  Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητος/η ακόμα και αν το επιδιώξεις. Η γοητεία σου και ο μαγνητισμός σου μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες καθώς θα φέρουν στο δρόμο σου πειρασμούς! Δείξε αυτοσυγκράτηση και φρόντισε να κρατήσεις τα προσωπικά σου ζητήματα απόλυτα ιδιωτικά!

Σκορπιός

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως έχετε κοινές ιδέες και απόψεις θα σου τραβήξουν την προσοχή σήμερα! Είναι πιθανό να σε αναζητήσουν ή να τους αναζητήσεις εσύ προκειμένου να ασχοληθείτε με ένα κοινό σκοπό ή με μια συλλογική δραστηριότητα. Η Σελήνη εξακολουθεί  να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι εξαιρετικά βοηθητικό για να γοητεύσεις και να πείσεις τους ανθρώπους γύρω σου για οτιδήποτε θελήσεις. Είναι πιθανό να αναλάβεις μια εξέχουσα θέση σε μια ομάδα ή κάποιο σύλλογο που ασχολείσαι ενεργά και να κλέψεις την παράσταση.

Τοξότης

Τα επαγγελματικά σου θέματα δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις ούτε σήμερα καθώς η Σελήνη στην Παρθένο σε κρατά σε υπερένταση καθώς τροφοδοτεί το μυαλό σου με τις επόμενες κινήσεις σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη θέληση και το πείσμα σου προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου! “Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” θα είναι το μότο σου σήμερα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η αυτοπεποίθηση σου μπορεί να σε κάνει να υποτιμήσεις τους κινδύνους!

Αιγόκερως

Η ημέρα θα έχει ευκαιρίες για να βγεις, να συναντήσεις ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου αλλά και να συλλέξεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως δεν θα καταφέρεις να περάσεις απαρατήρητος/η ακόμα και αν το θελήσεις! Εκμεταλλεύσου την επιρροή που θα έχεις στους γύρω σου για να συσφίξεις τις σχέσεις μεταξύ σας αλλά και για να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε νέες γνωριμίες!

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα καθώς φέρνει στο μυαλό σου ανθρώπους και καταστάσεις που άφησαν το στίγμα τους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα και να κάνεις θαύματα! Σήμερα είναι πολύ πιθανό να βρεθείς κερδισμένος/η στον έρωτα ή στα χρήματα και αυτό θα σου φτιάξει τη ψυχολογία και τη διάθεση!

Ιχθύς

Σήμερα τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα έχουν ενεργό ρόλο στις αποφάσεις σου καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και αυτό θα φανεί και στους γύρω σου! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια και να “στρώσεις” το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει και μια νέα συνεργασία με καλές προοπτικές εξέλιξης!