ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Ιανουαρίου;

Ζώδια 2018: Οι πιο ιδιαίτερες ετήσιες προβλέψεις, από τη Ναταλί Σαϊτάκη

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου χαρίσει μια ευχάριστη ημέρα καθώς η διάθεση σου και η ενέργεια σου θα παρακινήσουν να βγεις, να δεις τους φίλους σου αλλά και να ασχοληθείς με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα! Σήμερα καθώς βρίσκεσαι σε δημιουργική φάση μπορείς να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με κάποιο νέο χόμπι προκειμένου να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Τα ταλέντα σου θα είναι σε έξαρση σήμερα και μπορεί να γίνουν ο πόλος έλξης για να κάνεις νέες γνωριμίες και να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Tαύρος

Σήμερα έχεις ανάγκη  τη θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας σου για αυτό και θα επιδιώξεις να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς εκεί. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις κοντά με τους οικείους σου. Συζήτησε μαζί τους για θέματα που αφορούν το σπίτι σας και λύστε παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν σχετικά με αυτά! Κάποιο επαγγελματικό θέμα πιθανό να προκύψει και να σου αποσπάσει την προσοχή αλλά μην κλέψεις χρόνο από τους δικούς σου γιατί θα ξεκινήσουν να παραπονιούνται!

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα δημιουργήσει την ανάγκη να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν καθώς θα είσαι αρκετά εξωστρεφής. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα να επικοινωνήσεις με αυτούς που θέλεις να έχεις κοντά σου και να συζητήσεις τα δικά σου θέματα αλλά να ακούσεις και τα δικά τους. Είναι πιθανό να θελήσεις να αγοράσεις κάτι για εσένα που θα ανεβάσει τη ψυχολογία σου! Πρόσεξε να μην κάνεις σπατάλες καθώς η ψυχολογία σου μπορεί να ανέβει αλλά τα χρήματα στο πορτοφόλι σου θα κατέβουν και μάλιστα επικίνδυνα!

Καρκίνος

Σήμερα θα ταυτίσεις την αυτοπεποίθηση σου με τα χρήματα που έχεις στο πορτοφόλι σου για αυτό και θα εστιάσεις σε οικονομικά θέματα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη σου για ασφάλεια και για αυτό θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να την αποκτήσεις. Η ημέρα μπορεί να φέρει μια διευθέτηση οικονομικών θεμάτων που θα σου δώσει τη ευκαιρία να νιώσεις ανακούφιση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην περάσεις στο άλλο άκρο και γίνεις φιλάργυρος/η!

Λέων

Σήμερα θα είναι δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος/η καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα νιώσεις τα φώτα να στρέφονται επάνω σου. Νιώθεις ενέργεια, είσαι πολύ γοητευτικός/η και η αυτοπεποίθηση σου έχει ανέβει και αυτό είναι καλό για εσένα αλλά και για τους ανθρώπους που θα σε συναναστραφούν. Βέβαια χρειάζεται να προσέχεις καθώς είναι πιθανό να περάσεις στο άλλο άκρο και η προσοχή των άλλων να σε κάνει να φερθείς λίγο αλαζονικά. Προσπάθησε να φέρεις στο προσκήνιο τα στοιχεία του εαυτού σου για τα οποία είσαι περήφανος/η καθώς θα έχεις τον τρόπο να τα διαφημίσεις ιδιαίτερα καλά στους ανθρώπους που επιθυμείς.

Παρθένος

Σήμερα θα νιώσεις όλες τις ανάγκες σου να έρχονται στο μυαλό σου με φόρα και να σου δημιουργούν απορίες και ερωτήματα. Η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα θα εστιάσει σε αυτά που θέλεις να έχεις αλλά ενδεχομένως δεν έχεις προς στιγμήν. Αν εστιάζεις μόνο σε αυτά τότε δεν θα καταφέρεις να ασχοληθείς με αυτά που έχεις και να νιώσεις ευγνωμοσύνη. Σταμάτησε το φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων και εστίασε σε μια δραστηριότητα που μπορεί να κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο ακόμα και αν αυτή είναι μια δουλειά της καθημερινότητας.

Ζυγός

Σήμερα θα επιδιώξεις να ασχοληθείς με μια ομάδα ή ένα σύλλογο όπου είσαι μέλος, να συναντήσεις φίλους σου και να αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Η Σελήνη μόλις πέρασε στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συγχρωτιστείς με κόσμο! Η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει και οι άνθρωποι που θα βρεθούν δίπλα σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βρεις ανθρώπους-κλειδιά για τις επιδιώξεις σου και να διαφημίσεις εύκολα το καλό σου προφίλ για αυτό επεδίωξε επαφές και συναντήσεις!

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά σου θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα τονίσει αυτά που σχετίζονται με το κοινωνικό σου στάτους και την καριέρα σου. Είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι πως θα επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους ή πως θα βρεις συμμάχους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανό να σου περάσει από το μυαλό ακόμα και να αλλάξεις δουλειά καθώς θα έχεις αμφιβολίες για την επιλογή σου. Προσπάθησε να μελετήσεις καλά τις κινήσεις που θα κάνεις καθώς θα φέρουν αποτελέσματα που θα είναι δύσκολο να αλλάξουν μετά.

Τοξότης

Το μυαλό σου ταξιδεύει σήμερα και είναι πολύ πιθανό να μη βρίσκεται εκεί που είναι η φυσική σου παρουσία. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και σου φέρνει στο μυαλό ταξίδια και αναμνήσεις από μέρη που έχεις επισκεφθεί! Αυτό θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης σήμερα όπου και να βρεθείς και μάλιστα θα κερδίσει την προσοχή όλων των παρευρισκομένων. Κάποιο θέμα ή κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με το εξωτερικό θα σου φτιάξει τη διάθεση! Μάλιστα δεν αποκλείεται να σε βάλει και στη διαδικασία να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις και το δικό σου επόμενο ταξίδι!

Αιγόκερως

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι περίεργη καθώς μικρά καθημερινά πράγματα μπορεί να σου θυμίζουν καταστάσεις που δεν σου είναι ευχάριστες. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σε φέρει σε επαφή με τα καταπιεσμένα συναισθήματα που έχεις με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι άβολα ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και θα χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί του. Άφησε εκτός το συναισθηματικό σου αναβρασμό και δούλεψε μόνο με τη λογική προκειμένου να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Υδροχόος

Όπως και να περάσεις την ημέρα σου σήμερα, οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις θέλεις να έχεις σύμφωνη τη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων για τα σχέδια σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και σου δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς με τη γνώμη των άλλων που είναι σημαντικοί για εσένα προκειμένου να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Πρόσεξε καθώς υπάρχει περίπτωση να το παρακάνεις και να αφήσεις εκτός τη δική σου γνώμη και φυσικά τα δικά σου θέλω. Μην αφήνεις άλλους να αποφασίσουν για δικά σου θέματα καθώς μετά θα αναρωτιέσαι γιατί το έκανες!

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα γεμίσει την ημέρα σου με δουλειές και αγγαρείες και πολλές από αυτές θα εμφανιστούν  ως έκτακτες. Βέβαια η αλήθεια είναι πως εσύ δεν πρόκειται να αγχωθείς καθώς μάλλον κατά βάθος έχεις μια πεποίθηση πως όλα θα γίνουν! Έχεις δίκιο σε αυτό που πιστεύεις απλά για να γίνουν θα πρέπει και εσύ να βάλεις το χέρι σου! Μια διευθέτηση των υποχρεώσεων σου ξεκινώντας από τις πιο σημαντικές θα είναι μια καλή αρχή για να κάνεις ένα ημερήσιο πλάνο και να μην παρεκκλίνεις από αυτό!