ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Ιανουαρίου;

Κριός

Το νέο έτος ξεκινά με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και να ενισχύει την ανάγκη σου να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που απαρτίζουν την οικογένεια σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα που δεν θα σε αφήσουν να διαθέσεις τον χρόνο σου εκεί που θέλεις. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε δουλειά και οικογένεια και να θυμάσαι πως η επιβράβευση κάθε είδους συνήθως έρχεται μετά από την ανάθεση ευθυνών!

Tαύρος

Η πρώτη ημέρα του νέους έτους ξεκινά με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και να σε προτρέπει να βγεις έξω, να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να κάνεις επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη σε σημείο που θα φανείς σκληρός/η. Προσπάθησε να μη δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις σήμερα και θυμήσου πως αν είσαι διαλλακτικός/η μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα. Πιθανό να νιώσεις πως οι γύρω σου προσπαθούν να σε περιορίσουν με κάποιο τρόπο αλλά μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Δίδυμοι

Η πρώτη ημέρα του νέου έτους ξεκινά με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου υπενθυμίζει οικονομικά ζητήματα.  Η αλήθεια είναι πως στις γιορτές ενδέχεται να βγήκες εκτός προϋπολογισμού και σήμερα ήρθε  η ώρα να σκεφτείς πως μπορείς να το μαζέψεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια και άγχος που θα οφείλεται σε οικονομικά θέματα. Προσπάθησε να μην το αφήσεις να σε παρασύρει σε ένα φαύλο κύκλο καταστροφολογίας καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μην μπορέσεις να δεις αντικειμενικά ούτε και να απολαύσεις την ημέρα!

Καρκίνος

Σήμερα δικαιωματικά είσαι ο/η πρωταγωνιστής/στρια της ημέρας καθώς η Σελήνη την πρώτη ημέρα του νέου έτους βρίσκεται στο ζώδιο σου. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα έρθουν σε πρώτο πλάνο και είναι πιθανό να αναζητήσεις τους ανθρώπους με τους οποίους νιώθεις άνετα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει απόμακρο/η  στους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς μπορεί να νιώσεις πως σε περιορίζουν. Σκέψου ρεαλιστικά αν όντως είναι έτσι και αν είναι σκέψου τους λόγους για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει καθώς μπορεί κάτι να μάθεις από αυτό.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις μια μελαγχολία καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της εορταστικής περιόδου. Η Σελήνη την πρώτη ημέρα του νέου έτους βρίσκεται στον Καρκίνο και σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/η ακόμα και με μικρές αφορμές. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε “ενεργοποιήσει” ξανά καθώς ενδέχεται να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις είτε για σήμερα είτε για τις προσεχείς ημέρες που δεν θα σε αφήσουν να ονειροπολήσεις! Μη γκρινιάζεις καθώς είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα!

Παρθένος

Το νέο έτος κάνει ποδαρικό με τη Σελήνη στον Καρκίνο μια θέση από την οποία ευνοεί ιδιαίτερα τις συναντήσεις και τις επαφές με τους φίλους σου! Μια γιορτή μπορεί να σταθεί αφορμή για μια συγκέντρωση φίλων που θα σε κάνει να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις! Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να σε επαναφέρει στην τάξη και αυτό σήμερα θα είναι θετικό καθώς διαφορετικά κινδυνεύεις να χάσεις το μέτρο. Οι νέες γνωριμίες που πιθανό να κάνεις, θα έρθουν για να μείνουν και θα σου φανούν και ιδιαίτερα χρήσιμες σε προσωπικές και εργασιακές επιδιώξεις σου.

Ζυγός

Το νέο έτος μπήκε με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, μια θέση από την οποία μπορεί να φέρει σε πρώτο πλάνο επαγγελματικά ζητήματα. Είναι πιθανό να έχεις κανονίσει ένα οικογενειακό τραπέζι και μια συνάντηση με συγγενείς αλλά το μυαλό σου να βρίσκεται στη δουλειά. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο μυαλό σου μια επαγγελματική υποχρέωση που θα χαλάσει προσωρινά τη διάθεση σου. Είναι ακόμα πιθανό να προκύψει μια δουλειά που δεν θα μπορείς να παραβλέψεις και να ξεκινήσουν τα παράπονα από τους δικούς σου καθώς δεν θα σε έχουν δει όσο θα ήθελαν!

Σκορπιός

Το νέο έτος έκανε την εμφάνιση του με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου θέση από την οποία σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή και με ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου! Οικογενειακές συναντήσεις, τραπέζια και επισκέψεις σε συγγενικά σου πρόσωπα ανήκουν στα σενάρια της ημέρας! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πιθανό να δημιουργήσει αποστάσεις στις σχέσεις με τους γύρω σου ιδιαίτερα αν δεν είσαι διαλλακτικός/η με τους άλλους. Ενδέχεται να νιώσεις πως το περιβάλλον σου θέλει να σε βάλει σε ένα συγκεκριμένο καλούπι όμως είναι πιθανό και εσύ να σκέφτεσαι υπερβολικά.

Τοξότης

Το νέο έτος σου φέρνει στο μυαλό οικονομικά θέματα και αισθηματικές εκκρεμότητες με το καλημέρα σας και θα πρέπει να μπορέσεις να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου για να απολαύσεις την ημέρα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με αυτά που έχεις και αυτά που αξίζεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει οικονομικές απώλειες για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στη διαχείριση των χρημάτων σου σήμερα! Μην παρασυρθείς σε σπατάλες καθώς αύριο θα το σκέφτεσαι και θα μετανιώνεις!

Αιγόκερως

Το νέο έτος θα ξεκινήσει με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου θέση από την οποία θα τονίσει την ανάγκη σου να κερδίσεις την προσοχή των άλλων. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ανταλλάξεις τα νέα των τελευταίων ημερών με αγαπημένα σου πρόσωπα και θα συσφίξετε τις σχέσεις μεταξύ σας. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται πλέον στο ζώδιο σου μπορεί να δημιουργήσει μικρές παρεμβολές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς ενδέχεται να σε κάνει απόμακρο/η ή να νιώσεις πως οι άλλοι σε πιέζουν. Κράτησε τις κατάλληλες αποστάσεις αν το θέλεις αλλά μην κάνεις υπερβολές.

Υδροχόος

Η πρώτη ημέρα του έτους ξεκινά με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου θέση από την οποία θα σου υπενθυμίσει δουλειές και υποχρεώσεις. Πριν καλά προλάβουν να τελειώσουν οι εορταστικές ημέρες εσύ σκέφτεσαι τι έχεις να κάνεις αύριο, μεθαύριο ή μόλις επιστρέψεις στη δουλειά! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα κάνει πιο έντονες τις σκέψεις σου καθώς θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως οι υποχρεώσεις σου φέρνουν ευθύνες! Προσπάθησε να χαλαρώσεις σήμερα και μη σκέφτεσαι το πρόγραμμα των επόμενων ημερών καθώς έτσι θα χάσεις την ημέρα.

Ιχθύς

Το νέο έτος κάνει την εμφάνιση του με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου μια θέση η οποία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να περάσεις καλά! Επίλεξε να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να αφιερώσεις χρόνο στο/η σύντροφο σου και να κανονίσεις μια έξοδο με παρέα! Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο που έχει μπει στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να μη χάσεις το μέτρο κάτι το οποίο είναι επίφοβο σήμερα! Από την άλλη ενδέχεται να συνειδητοποιήσεις πως ήρθε η ώρα για αλλαγές στα πρόσωπα που απαρτίζουν το φιλικό σου περιβάλλον προκειμένου να μείνουν μόνο αυτοί που αξίζουν!