ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η διάθεση σου θα γίνει ιδιαίτερα εξωστρεφής σήμερα και θα αγαπάς όλο τον κόσμο! Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα σε παρακινήσει να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο της ημέρας σε αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Επεδίωξε να τους πάρεις ένα τηλέφωνο, να τους συναντήσεις και να βγείτε για ένα καφέ προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας! Αν έχεις στο ημερήσιο σου πρόγραμμα μια βόλτα στα μαγαζιά καλύτερα να μην το κάνεις καθώς κινδυνεύεις να παρασυρθείς από περιττές αγορές!

Ταύρος

Σήμερα το κύριο σου μέλημα είναι οι οικονομικοί σου πόροι για αυτό και θα επιδιώξεις να ασχοληθείς με τη διευθέτηση των οικονομικών θεμάτων καθώς και λογαριασμών. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και τα υλικά αγαθά θα είναι η πιο σημαντική επιδίωξη για εσένα σήμερα. Πρόσεξε μην περάσεις στο άλλο άκρο και ξεκινήσεις να κάνεις αποταμίευση αγνοώντας κάποιες ανάγκες σου που χρειάζονται χρήματα για να επιτευχθούν! Αν βρεις τη μέση οδό ανάμεσα στη σπατάλη και τη φιλαργυρία τότε θα έχεις καταφέρει να ξοδέψεις μόνο αυτά που χρειάζεται.

Δίδυμοι

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και πιθανό να σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις και σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά σου. Είναι πιθανό να σηκωθείς με κέφι και όρεξη να κατακτήσεις τον κόσμο και μετά από λίγο να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς ούτε και με την πιο απλή υποχρέωση της καθημερινότητας. Εστίασε σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και μην αναλώνεσαι σε πράγματα που δεν σου αρέσουν καθώς είναι ο μόνος τρόπος να κρατήσεις το ενδιαφέρον σου σε υψηλά επίπεδα!

Καρκίνος

Σήμερα η διαίσθηση σου δουλεύει τέλεια και μπορείς να εντοπίσεις ανθρώπους που σε επιβουλεύονται ακόμα και χωρίς να κάνεις τίποτα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και σου εφιστά την προσοχή καθώς οι ίντριγκες καλά κρατούν. Βέβαια από την άλλη είναι πολύ πιθανό να το παρακάνεις με αποτέλεσμα να βλέπεις παντού εχθρούς. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τη διαίσθηση σου από τους φόβους και τις ανησυχίες σου διαφορετικά δεν θα βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Αν το καταφέρεις τότε μπορείς να εμπιστευτείς απόλυτα αυτό που θα σου έρθει σαν πρώτη σκέψη σήμερα.

Λέων

Οι υποχρεώσεις που είχες και το τρέξιμο για δουλειές που προέκυπταν πάντα τελευταία στιγμή δεν σε άφηναν να περάσεις χρόνο με τους αγαπημένους σου φίλους. Σήμερα όμως που η Σελήνη μπήκε στους Διδύμους όχι μόνο σε προτρέπει να δεις τους φίλους σου και να κανονίσεις μια συνάντηση, αλλά σου το “επιβάλλει”. Η ημέρα είναι ευνοϊκή και για να ασχοληθείς με κάποιο σύλλογο ή με κάποια ομάδα που είσαι ενεργό μέλος καθώς όχι μόνο θα περάσεις καλά αλλά θα κάνεις και νέες γνωριμίες. Αν επιδιώξεις να αποκτήσεις συμμάχους στα σχέδια σου, να ξέρεις πως σήμερα μπορείς να το καταφέρεις.

Παρθένος

Θέματα καριέρας και επαγγελματικές φιλοδοξίες θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η προσοχή σου θα είναι αποκλειστικά σε αυτά. Είσαι αποφασισμένος/η να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να καταφέρεις να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και αυτό θα κάνεις. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου σήμερα για αυτό πρόσεξε πολύ και τις κινήσεις και τη συμπεριφορά σου εντός του επαγγελματικού σου χώρου. Είναι πιθανό να μπεις στον πειρασμό να πάρεις μέρος σε ένα πηγαδάκι αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το κάνεις!

Ζυγός

Η ημέρα που περίμενες έφτασε καθώς σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα νιώσεις τη ευεργετική της επίδραση στη ψυχολογία σου. Είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να συναντήσεις ανθρώπους του περιβάλλοντος σου, να ανταλλάξετε τα νέα σας και να κανονίσετε το πρόγραμμα των προσεχών ημερών. Είναι πολύ πιθανό να κανονίσετε ακόμα και ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό ώστε να αλλάξετε παραστάσεις! Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά, αρκεί να είσαι παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους.

Σκορπιός

Σήμερα ακόμα και μια μικρή αφορμή μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τις ανασφάλειες σου και να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα φέρει στο μυαλό σου ιστορίες του παρελθόντος με αποτέλεσμα να διαθέσεις την ενέργεια σου σκεπτόμενος/η πως θα ήταν τα πράγματα αν είχαν πάρει διαφορετική τροπή. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να μπορέσεις να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου και να αφήσεις τις αναμνήσεις πίσω στο παρελθόν χωρίς να τις κουβαλάς μαζί σου στο παρόν και να τις αναμοχλεύεις.

Τοξότης

Αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι η επιβεβαίωση των κοντινών σου ανθρώπων για οτιδήποτε και να κάνεις καθώς θα αποτελέσουν το βαρόμετρο των αποφάσεων σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και σε κάνει να ενεργείς με βάση τι θέλουν και τι θα πουν οι άλλοι και όχι με αυτά που θέλεις εσύ. Αν το παρακάνεις τότε θα περάσεις όλη την ημέρα σου σκεπτόμενος/η αυτό και δεν θα είναι εύκολο να ενεργήσεις όπως επιθυμείς. Όλα χρειάζονται ένα μέτρο για αυτό σήμερα προσπάθησε να σκεφτείς πρώτα τα «θέλω» σου και τις ανάγκες σου και μετά των υπόλοιπων.

Αιγόκερως

Σήμερα χρειάζεται να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Διδύμους θα φέρει αρκετές δουλειές και έκτακτες υποχρεώσεις. Ενδέχεται να προκύψουν και έκτακτες υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής αλλά και αγγαρείες δικών σου που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Οι ημέρες αυτές είναι πιο απαιτητικές καθώς όλοι έχουν μπει σε ετοιμασίες για το νέο έτος για αυτό προσπάθησε να κατανοήσεις το βεβαρυμμένο σου πρόγραμμα. Προσπάθησε να μην αφήνεις το χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος και ιεράρχησε τις δουλειές σου ώστε να καταφέρεις να τελειώσεις έστω με τις πιο επείγουσες.

Υδροχόος

Η ημέρα προμηνύεται ιδιαίτερα καλή για εσένα και τις επιδιώξεις σου και θα φανεί από το πρωί! Η Σελήνη μόλις μπήκε στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και δεν θα σε αφήσει να πλήξεις ούτε στιγμή. Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής στον περίγυρο σου και όλοι -ιδιαίτερα οι φίλοι σου- θα ξεκινήσουν να αναζητούν την παρέα σου. Εκμεταλλεύσου την εξωστρεφή σου διάθεση και κανόνισε συναντήσεις και βόλτες με τους ανθρώπους που επιθυμείς! Η ενασχόληση σου με κάποιο καλλιτεχνικό σου χόμπι θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση για αυτό επεδίωξε τη!

Ιχθύς

Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα του σπιτιού καθώς πιθανό να έχεις κατά νου κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση , ή να ετοιμάζεσαι για ένα οικογενειακό τραπέζι που έχεις οργανώσει με τους δικούς σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα φέρει μια μικρή ή μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι λόγω διαφωνιών ακόμα και για ασήμαντα πράγματα. Απόφυγε να εκνευριστείς καθώς έτσι θα εντείνεις τις διαφωνίες και θα δημιουργήσεις μεγαλύτερες εντάσεις. Να θυμάσαι πως ο διάλογος μπορεί να λύσει τα πάντα και επεδίωξε τον αν δεις πως η κατάσταση γίνεται περίεργη!